پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

زمانی که وارد بازی میشم بعد دکمه ps دسته رو میزنم میرن توی منو نمیتونم با دسته کاری کنم فقط دکمه ps کار میکنه باید دسته رو همونجا توی منو خاموش و روشن کنم تا بتونم توی منو باهاش کار کنم بعد هم که از منو میام بیرون توی بازی کار نمیکنه البته به جز دکمه ps در این صورت هم دوباره باید دسته رو خاموش روشن کنم تا بشه توی بازی از دسته استفاده کرد و همینطور ادامه داره فقط دکمه ps هم توی منو و هم بازی کار میکنه اگه بخوام توی یکیشون استفاده کنم باید دسته خاموش و روشن بشه
دسته رو از پشتش ریستارت کردم درست نشد
با سیم هم درست نشد
یه دسته دیگه تست کردم مشکلی نداشت

ری استارت دیفالت هم کردم نشد که نشد
کسی اطلاع نداره ؟

زمانی که وارد بازی میشم بعد دکمه ps دسته رو میزنم میرن توی منو نمیتونم با دسته کاری کنم فقط دکمه ps کار میکنه باید دسته رو همونجا توی منو خاموش و روشن کنم تا بتونم توی منو باهاش کار کنم بعد هم که از منو میام بیرون توی بازی کار نمیکنه البته به جز دکمه ps در این صورت هم دوباره باید دسته رو خاموش روشن کنم تا بشه توی بازی از دسته استفاده کرد و همینطور ادامه داره فقط دکمه ps هم توی منو و هم بازی کار میکنه اگه بخوام توی یکیشون استفاده کنم باید دسته خاموش و روشن بشه
با سیم هم درست نشد

کسی اطلاع نداره ؟

به نظر کنسول شما در شناسایی کنترلر دچار مشکله. یکبار قبل از اینکه کنسول را روشن کنید کنترلر را با سیم شارژ به دستگاه متصل کنید و به این طریق ((از طریق دکمه PS روی کنترلر )) دستگاه را روشن کنید و بدون جداسازی سیم به داخل بازی بازی بروید و ببینید تمام دگمه ها در بازی کار میکند یا نه اگر کار میکند کابل را بکشید و به صورت بلوتوث امتحان کنید اگر جواب داد که هیچ ولی اگر جواب نداد ممکن است اشکال از سیستم بلوتوث کنترلر باشد. (( این هم در حد پیشنهاده که البته توصیه نمیشه چون ممکنه بعضی از فایلها یا سیوهای مهمتون پاک شود، ولی شاید با QUICK RESTORE مشکل حل شود البته شاید آنهم اگر کنترلر شما مشکل نداشته باشد. )) شما اگر میتوانی کنترلر را روی کنسولهای دیگر هم چک کن ببین با انها هم مشکل دارد در زمان بازی یا نه.

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
یه سوال داشتم
مانیتور من lcd lg مدل w1943ss هستش که فقط یه ورودی vga داره
من میخوام ps3 رو به مانیتورم وصل کنم یه کابل hdmi به vga هم گرفتم جواب نداد
دوستان لطفا راهنمایی کنید دیوانه شدم رفت:((

دوسته عزیز قبل از اینکه کنسول را روشن کنی کابل را به دو دستگاه متصل کن و سپس دستت را کمی در حدود ده پانزده ثانیه روی دکمه روشن و خاموش کنسول نگاه دار. ببین درست میشه یا نه.

دوستان شرمنده شاید سوالم خیلی تکراری باشه ولی دیگه چه میشه کرد :دی

این مشکل قاطی کردن کنترلر رو چجوری میشه حل کرد؟ یادمه قبلا یه تاپیک بود که یه دوستی آموزش درست کردنش رو گذاشته بود ولی هرچی میگردم پیداش نمیکنم.

با سیم هم درست نشد

کسی اطلاع نداره ؟

احتمالا مشکل از اصل یا فرعی بودن دسته باشه که احتمالا برای شما فرعی هستش

دوستان خواهشا کمک کنن !!
یه PS3 slim هک کبری امشب خریدم با یه هارد 500 گیگ که طرف گفت توش 10 تا بازی ریخته!!
حالا هر چی میگردم بازی هارو پیدا نمیکنم !! لطفا یکی راهنمایی کنه
درضمن اون دکمه ای که پشته دستگاه هست برای چیه ؟!
هارد رو به کامپیوتر وصل کردم توش چند تا بازی هست و فرمت هارد هم NTFS ــه !! نباید Fat32 باشه ؟

ویرایش : مشکلم حل شد !! هارد رو باید به پشت دستگاه وصل میکردم

هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور*

سلام دوستان
یه سوال مهم.

از کجا بفهمم کنسول PS3 که میخرم آکبنده؟ اگر همون فریمور دستگاه رو چک کنم کافیه؟ مثلا اسلیم مدل 30xx باید دارای فریمور 3.66 باشه و اگر فریمور مثلا 4.31 بود یعنی کنسول باز شده و آپدیت شده پس آکبند نیست. به نظر شما این روش چک کردن درسته؟؟

خسته نباشید بچه ها میخواستم ببینم
فاکتورهای مهم برای خریدن PS3 دست دوم چی هست؟؟؟؟
چون خودم بیکی از دوستام فاکتورهاشو گفتم میخوام ببینم چیزی از قلم نداخته باشم
باسپاس فراوان از راهنمای هاتون
.....

سلام دوستان من پلی استیشنم هفته پیش چراغ زرد شد بردمش تعمیرگاه گفت بین ۵۰ تا۸۰ تومن هزینشه منم گفتم باشه حالا امروز زنگ زده میگه با حرارت نمیشه درستش کرد ۴ دقیقه تصویر داد بعد رفت حالا باید ریبال کنم ۱۶۰ سوال من اینه از کجا بفهمم که همیچین کاری انجام داده و با این روش برای همیشه از چراغ زرد شدن راحت میشم یا اینکه تازه اول داستانهه???

سلام دوستان
یه نظر خواهی داشتم
به نظر شما از بین بازیهای
dragon age origins
و dragon age II
کدومو بخرم؟ کدوم قشنگتره؟؟!!
ببین ما که نمیتوانیم بگیم که کدام قشنگتر اینو دیگه باید خودت متوجه بشی و با دیدنه تایلر بازی و عکس از بازی خودت تصمیم بگیری که کدام بهتر و به سبک تو نزدیکتر هر کسی صلیقه ی داره و نمیشه نظر داد درباره بازی

سلام دوستان
یه سوال مهم.

از کجا بفهمم کنسول PS3 که میخرم آکبنده؟ اگر همون فریمور دستگاه رو چک کنم کافیه؟ مثلا اسلیم مدل 30xx باید دارای فریمور 3.66 باشه و اگر فریمور مثلا 4.31 بود یعنی کنسول باز شده و آپدیت شده پس آکبند نیست. به نظر شما این روش چک کردن درسته؟؟
تنها راهش اینه که شما زیر کنسول اون پیچ ها رو چک کنی و ببینی که پیچ ها باز شدن یا نه چون اگر پیچ گوشتی بره داخلش یه خورده خوردگی میشن و از این طریق متوجه میشی که ایا باز شد یا نه

خسته نباشید بچه ها میخواستم ببینم
فاکتورهای مهم برای خریدن PS3 دست دوم چی هست؟؟؟؟
چون خودم بیکی از دوستام فاکتورهاشو گفتم میخوام ببینم چیزی از قلم نداخته باشم
باسپاس فراوان از راهنمای هاتون
.....
مثلا شما باید با کنسول نیم ساعت بازی کنی و ببینی فنش چه قدر حرارت میده و اون پیچ های زیر کنسول هم چک بشه وقتی بازی اجرا میکنی بازی سنگین کنسول هنگ نکنه یا گیر نکنه و زودی بیاد بالا
بعد کنسول فت رو پیشنهاد ندید برای خریدن

سلام دوستان من پلی استیشنم هفته پیش چراغ زرد شد بردمش تعمیرگاه گفت بین ۵۰ تا۸۰ تومن هزینشه منم گفتم باشه حالا امروز زنگ زده میگه با حرارت نمیشه درستش کرد ۴ دقیقه تصویر داد بعد رفت حالا باید ریبال کنم ۱۶۰ سوال من اینه از کجا بفهمم که همیچین کاری انجام داده و با این روش برای همیشه از چراغ زرد شدن راحت میشم یا اینکه تازه اول داستانهه???

دوست من دستگاهتون مدلش چیه؟

ببین ما که نمیتوانیم بگیم که کدام قشنگتر اینو دیگه باید خودت متوجه بشی و با دیدنه تایلر بازی و عکس از بازی خودت تصمیم بگیری که کدام بهتر و به سبک تو نزدیکتر هر کسی صلیقه ی داره و نمیشه نظر داد درباره بازی

تنها راهش اینه که شما زیر کنسول اون پیچ ها رو چک کنی و ببینی که پیچ ها باز شدن یا نه چون اگر پیچ گوشتی بره داخلش یه خورده خوردگی میشن و از این طریق متوجه میشی که ایا باز شد یا نه

مثلا شما باید با کنسول نیم ساعت بازی کنی و ببینی فنش چه قدر حرارت میده و اون پیچ های زیر کنسول هم چک بشه وقتی بازی اجرا میکنی بازی سنگین کنسول هنگ نکنه یا گیر نکنه و زودی بیاد بالا
بعد کنسول فت رو پیشنهاد ندید برای خریدن

دوست من دستگاهتون مدلش چیه؟
مدل فت

خب مهندس من اگه اینجوری میخاستم انتخاب کنم که اینجا مطرح نمیکردم.تریلرها و این چیزارو دیدم.میخاستم بدونم نظر بقیه در این مورد چیه.که فهمیدم!!!! خیلی ممنون

Sent from my LT29i using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or