پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

با سلام خدمت دوستان محترم. ps3 فت ریفر شده اینجانب چراغ زرد دوم را هم داد، البته تعمیر کردم و دوباره روشن شد ولی مجددا، دچار مشکل خواهد شد. بنابراین تصمیم به خرید یک فروند ps3 اسلیم گرفتم. حال سوالی که از کارشناسان محترم دارم این است که به دلیل اینکه سیو بازیها در ps3 قدیمی برایم بسیار مهم است آیا راهکاری وجود دارد که این سیوها را به ps3‌جدید منتقل کنم و در این دستگاه جدید هم این سیو دیتاها قابل بازی کردن باشد و خطای یکی نبودن یوزر را ندهد. البته کمی تحقیق کردم و متوجه شدن که با کابل اترنت میتوان دیتاها را از یک دستگاه به دستگاه دیگر منتقل کرد ولی آیا از طریق استفاده از کابل اترنت، سیو دیتاهای قدیمی در کنسول جدید قابل دسترسی و بازی میباشد ؟؟؟؟؟؟ آیا با استفاده از کابل اترنت و اتصال دو کنسول، سیو دیتاها هم به کنسول جدید منتقل میشود و اگر منتقل شد حتی سیو دیتاهای قفل شده هم منتقل و اجرا میشود و میتوان در کنسول جدید سیو بازی مثلا کرایسیس که در کنسول قدیمی بوده را اجرا کرد و خطای عدم تطبیق یوزرها را نگرفت. تروفیها راچگونه به کنسول جدید میتوانم منتقل کنم؟؟؟؟؟؟؟ این سوالها را از خیلیها پرسیدم ولی به جواب درست نرسیدم امیدوارم اینجا جواب صحیح را از شما دوستان محترم، بگیرم و اینهمه وقتی که برای بازیها گذاشتم و در مراحل بالا آنها را سیو کردم به علت خراب شدن کنسولم ، از بین نرود و مجبور به دوباره انجام دادن خیلی از آنها نشوم.
سلام
دوست من اگه میخوای اوریج بازی کنی باید آیدی بازیت یکی باشه و همون یوزر رو تویه کنسول جدیدت وارد کنی.یه راه داره اونم اینه که یه بک آپ از کنسولت بگیری و تویه کنسول جدیدت انو ری استارت بک آپ کنی تا همه یوزرات به این یکی منتقل بشه.
ولی اگه بخوای کپی بازی کنی میتونی سیوات رو تویه فلش کپی کنی و بعد تویه کنسول جدیدت با یه یوزر پیست کنی بعد باید سیوات رو واسه این یوزر ری ساین کنی تا شناسایی بشه

پیشنهادم یه فت 80 گیگ کپی هست که با حدود 600 تا 650 میتونی دستو پا کنی
تست درایو نه واسه ps3 هم هست

- - -ویرایش - - -

با یه پروفایل آفلاین برو تویه ستینگ بعد سیستم ستینگ ری استارت دیفالت ستینگ رو بزن ببین جواب میگیری

- - -ویرایش - - -

از این سری به بعد همه 65 هستن
گرما باعث میشه که فن دور خودش رو ارتقاع بده که بتونه بیشتر خنک کنه و وقتی دور فن بالا میره کنسول چراغ زرد میده که در شرایط ناپایداری به سر میبره بله اصلیترین علتش گرماست .حالا اگه کنسول تویه محیط مناسبی باشه با مدت بازی طولانی مشکلی براش پیش نمیاد.از دوستان خودم با کنسول فت 40 ،هفت ساله که داره بازی میکنه و خدارو شکر هنوز مشکلی نداره

- - -ویرایش - - -

برای آنلاین بازی کردن ps3 نیاز به خرید اشتراک (مثل گولد ایکس باکس )نیست(فریه).
اگه هم کپی کنی که م میتونی از آنلاینش استفاده کنی هم اینکه از پول بازی ها راحت میشی

خب چه مدلی رو بگیرم که بشه از مزایای آنلاینش استفاده کرد اصلا چندتا سئوال...
فرق بین فت یا اسلیم یا ... چیه اگه هر کدوم رویه توضصیحی بدید ممنون میشم
و ااینکه چند نوع هک کردن دستگاه وجود داره وکدوم بهتره و با کدوم میشه راحت تر انلاین بازی کرد
به غیر از کپی خور کردن دستگاه کار دیگه ای هم هست که باید اتنجام داد مثلا اپدیت هاش چند جوره یا مثلا جیل بریک و اینا چین و چه مزایایی دارن!
و در اخر اگه دستگاه کپی خور بشه باز میشه از بازیهای اورجینال آنلاین بازی کرد و با همه بازی هالی کپی خور ( /که قابلیت آنلاین دارن)میشه به طوری انلاین بازی کرد که بن نشد ؟ یعنی آیا کلا آنلاین بازی کردن روی پی اس 3 ریسک داره یا نه!

ممنون میشم واقعا اگه طوری جواب بدید که شیفهم بشم که برای فردا که میرم خرید مطمئن خرید کنم
مرسی

سلام
دوست من اگه میخوای اوریج بازی کنی باید آیدی بازیت یکی باشه و همون یوزر رو تویه کنسول جدیدت وارد کنی.یه راه داره اونم اینه که یه بک آپ از کنسولت بگیری و تویه کنسول جدیدت انو ری استارت بک آپ کنی تا همه یوزرات به این یکی منتقل بشه.
ولی اگه بخوای کپی بازی کنی میتونی سیوات رو تویه فلش کپی کنی و بعد تویه کنسول جدیدت با یه یوزر پیست کنی بعد باید سیوات رو واسه این یوزر ری ساین کنی تا شناسایی بشه

متشکر از اینکه پاسخ دادید. من اوریج بازی میکنم. حرفهای شما درست ولی کابل اترنت به چه درد میخوره ؟؟؟؟؟؟؟ مگه کابل اترنت برای انتقال اطلاعات از یک پی اس به پی اس دیگر نیست. چگونه بک آپ کنسول قدیمی را به کنسول جدید منتقل کنم؟؟؟ از طریق کابل اترنت یا ........ ؟؟؟؟؟؟؟

تاجایی که من میدونم چراغ زرد نشونه گرمای زیاد هست و به مدل ربطی نداره هاا

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
میدونم مال گرما هست ولی شنیدم فقط توی مدلهای فت اتفاق میفته و توی مدلهای اسلیم و سوپر اسلیم اتفاق نمیفته

دوستان سلام
من تازه یه اسلیم 120 گیگ به دستم رسیده ، کپی خور نرم افزاری
وقتی که با کابل HDMI وصلش می کنم به تلویزیون ؛ تصویر پرش داره ، یعنی هی میاد و میره در حالی که دستگاه داره کار می کنه
وقتی که وارد اون محیطی که با نگه داشتم دکمه پاور وارد میشه ، میرم ؛ تصویر نرمال میشه و پرش نداره
اینجا رزولوشن تصویر 576ه . به راحتی میشه بازی کرد و مولتی من هم اجرا می شه
اما وقتی تو تنظیمات display رزولوشن رو به 1080 تغیر می دم دوباره تصویر پرش داره
یه بار هم system restor رو انجام دادم اما قضیه به همون صورت باقی می مونه
ممنون می شم راهنماییم کنید

دوستان سلام
من تازه یه اسلیم 120 گیگ به دستم رسیده ، کپی خور نرم افزاری
وقتی که با کابل HDMI وصلش می کنم به تلویزیون ؛ تصویر پرش داره ، یعنی هی میاد و میره در حالی که دستگاه داره کار می کنه
وقتی که وارد اون محیطی که با نگه داشتم دکمه پاور وارد میشه ، میرم ؛ تصویر نرمال میشه و پرش نداره
اینجا رزولوشن تصویر 576ه . به راحتی میشه بازی کرد و مولتی من هم اجرا می شه
اما وقتی تو تنظیمات display رزولوشن رو به 1080 تغیر می دم دوباره تصویر پرش داره
یه بار هم system restor رو انجام دادم اما قضیه به همون صورت باقی می مونه
ممنون می شم راهنماییم کنید
با یه کابل دیگه و جنس خوب و اگه نشد رو یه تی وی دیگه امتحان کن.احتمالا از این دو مورد خارج نباشه.برای حل شدن موقتی هم میتونی تو تنظیمات تصویر تیک ۱۰۸۰ رو برداری و رو ۷۲۰ بازی کنی .

سلام و خسته نباشید به همه ی زحمت کشان فروم
۲تا سوال :
۱. بازی کردن با بازی های کرک و غیر اوریجینال به صورت دائم و طولانی مدت برای دستگاه خطرناک نیست هیچ نوع مشکلی فرمور و تهدید نمی کنه ؟
۲. بازی هایی هست که فقط برای ps3 باشه و روی xbox نباشه ؟ کجا میتونم لیستی ازش ببینم ؟

ممنون.

Sent from my iPad using Tapatalk

سلام و خسته نباشید به همه ی زحمت کشان فروم
۲تا سوال :
۱. بازی کردن با بازی های کرک و غیر اوریجینال به صورت دائم و طولانی مدت برای دستگاه خطرناک نیست هیچ نوع مشکلی فرمور و تهدید نمی کنه ؟
۲. بازی هایی هست که فقط برای ps3 باشه و روی xbox نباشه ؟ کجا میتونم لیستی ازش ببینم ؟

ممنون.

Sent from my iPad using Tapatalk
بازی کردن طولانی چه روی اریج چه کپی خور ممکنه مشکل ساز بشه ولی اگه بخوایم بگیم که نسبت به اریج تفاوتی داره نه اینطور نیست/
کنسول ps3 انحصاریای زیادی داره و این سوال بعید بود.در هر حال یه سرچ کنید بازیهایی مثل last of us/beyond /god of war/heavy rain و خیلیای دیگه رو میبینید که معروف هم هستند.

سلام
آقا من یه مشکل عجیب دارم
آقا من وقتی The Last of Us رو با کابل HDMI بازی می کنم موقع تیراندازی یه چند صدم ثانیه تاخیر داره ولی وقتی با کابل AV بازی میکنم هیچ تاخیری نداره!
خیلی عجیبه در صورتیکه باید بر عکس باشه چرا اینطوریه؟ مشکل از چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or