پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان اگه بخوایم سری بازی های خدای جنگ رو به ترتیب داستانش بریم اول باید کدوما رو بریم
metal gear solid 25th anniversary چه فرق هایی با نسخه 5 سال گذشته داره؟
والله سه تا نسخه اولی که امد این طوری بود که به ترتیب داستان بود و خودم هم بازیشون کردم
God of War 1
God of War 2
God of War 3
و این دو تا بعد امدن که نمیدونم داستانش کجای اون سه تا میره
God of War®: Chains of Olympus
God of War®: Ghost of Sparta
و اینم که جدید هست امده و میتوانی بازیش کنی
[h=2]God of War: Ascension[/h]برای متال گیر هم هیچی فقط یه پکته کامل از تمامی متال گیرها هست که امد و تروفی هم داره و این پکت هم به مناسب 25 سالگی متال گیر هست
موفق باشی;)

سلام دوستان

من اول
BackUp گرفتم
هاردو عوض کردم بعد الان
Restore زدم 3 ساعت خوردی زمان میبره بعد از چند ساعت که تصویر رو دیدم که ارور داد ضاهرا کامل Restore نشده تا 68 درصد بود و دو دفعه اینطوری شد کامل نشد.
چرا کامل
Restore نمیشه؟
یه چیز دیگه
Restore کامل شد چه پیغامی میاد؟؟
اون پیغامی که میده چیه میشه عکس پیغام رو بدی یا پیغام رو بنویسی اینجا ممنون میشم;)
سلام من میخام پروفایل و سیوو هایه بازیم رو از یه کنسول بریزم تو کنسول دیگم ایا امکانش هست چطوری لطفن کمک کنید
سلام بله امکانش هست و شما باید بکاپ بگیری یه هارد فت 32 تهیه کنی و وصلش کنی به پلی3 و بکاپ رو شروع کنید به همین راحتی و حتما حتما باید اخرین ابدیت رو داشته باشی تا به مشکلی بر نخوری
اگر راهنمایی بیشتر خواستی بگو تا راهنمایت کنم;)

خب بلاخره یه اورجینال اسلیم آکبند گرفتم 120 گیگ.
غیر از فریمور و سریال کنسول و جعبه چیز دیگه ای رو هم باید چک کنم یا همون کافیه؟

اون پیغامی که میده چیه میشه عکس پیغام رو بدی یا پیغام رو بنویسی اینجا ممنون میشم;)

این پیغام میده :
the restore operation could not be completed the system will restsrt. (800283f0)

فقط این سیوهام برگرده دیگه هیچی نمیخوام
یه چیزی میگم میتونم این پوشه بکاپ رو با این برنامه filezilla انتقال بدم تو پلی3 یه پوشه داره نوشته بکاپ انقالش بدم اونجا؟میشه؟یا مشکل ایجاد میکنه؟
ممنون

این پیغام میده :
the restore operation could not be completed the system will restsrt. (800283f0)

یه چیزی میگم میتونم این پوشه بکاپ رو با این برنامه filezilla انتقال بدم تو پلی3 یه پوشه داره نوشته بکاپ انقالش بدم اونجا؟میشه؟یا مشکل ایجاد میکنه؟
ممنون

پس سیو هات پریدش دیگه درست نمیشه برای منم چندتا از سیو ها اینطوری شدش

دوستان سلام من میخام از این تم هایه متحرک بزارم از کجا دانلود کنم و چطور نصب کنم کپی خور هست کنسولم

فکر کنم تو انجمن یه تاریک برا تم هست
اصلا تو گوگل سرچ کنی راحت پیدا میکنی

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

این پیغام میده :

ممنون

ببین این شماره بکاپ که دادی معنی انگلیسیش اینه

800283F0: Back up data is corrupted
The data cannot be recovered. All that can be done is delete the back up file.
این یعنی که بد بکاپ گرفته و بکاپت دیگه بدرد نمیخوره و فایل بکاپ رو بباید پاک کنی
ای کاش اول سیوهاتو یه کپی میگرفتی توی یه فلشی چیزی بعد بکاپ میگرفتی این جوری حداقل میموندن
هیچ راهی نداره باید بکاپر و پاک کنی بره

ببین این شماره بکاپ که دادی معنی انگلیسیش اینه

800283F0: Back up data is corrupted
The data cannot be recovered. All that can be done is delete the back up file.
این یعنی که بد بکاپ گرفته و بکاپت دیگه بدرد نمیخوره و فایل بکاپ رو بباید پاک کنی
ای کاش اول سیوهاتو یه کپی میگرفتی توی یه فلشی چیزی بعد بکاپ میگرفتی این جوری حداقل میموندن
هیچ راهی نداره باید بکاپر و پاک کنی بره
8-| ای تو روحش بیش از 10 تا بازی سیو داشتم که تموم نشده بود
دمت گرم بابت کمکت لطف کردی
فقط یه چیزی نصفی از فایلهام وقتی که
Restore
زد م اومدن ولی سیوها نیومده:|شانس

آخرین ویرایش:
سلام به همگي، دوستان من ميخوام بعد از مدتي دوباره يه كنسول براي خودم تهيه كنم تا اوقات فراغتم رو پر كنم. چون يه مدتي دور بودم از بحث هاي مربوط به مسائل كنسول و كپي خور شدن و ازين حرفا ميخوام بدونم كدوم كنسول رو از بين PS3 و XBOX انتخاب كنم. يه توضيح كوتاهم بدم اينكه من به سري بازي هاي UNCHARTED خيلي علاقه دارم به خاطر همين نظر خودم روي PS3 هستش و اينكه بدم نمياد مثل سابق آنلاين هم بازي كنم حالا نميدونم با دستگاه هاي كپي خور ميشه انلاين شد يا نه و اينكه روش يا بهتر بگم دردسراي كپي خور شدنشون به چه شكليه. يه توضيح جامعي بدين واقعا ممنون ميشم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or