پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام
آقا من یه مشکل عجیب دارم
آقا من وقتی The Last of Us رو با کابل HDMI بازی می کنم موقع تیراندازی یه چند صدم ثانیه تاخیر داره ولی وقتی با کابل AV بازی میکنم هیچ تاخیری نداره!
خیلی عجیبه در صورتیکه باید بر عکس باشه چرا اینطوریه؟ مشکل از چیه؟

این تاخیر احتمالا باید به تی وی شما ربط داشته باشه نه کنسول.
باز همونه ولی الان دیگه فقط باید کابل رو دسته باشه تا کار کنه!!!!!!!یعنی بدتر شده

من مشکل شما رو از اول رو ندیدم ولی این راهو هم امتحان کن.وقتی که کابل وصله پشت دسته یه سوراخ ریز داره که برای ریست کردنه اونو یه ۱۰ ثانیه نگه دار.اگه بازم حل نشد و برنامه وب من رو فعال داری با از کار انداختش مشکلت حل میشه{رو بعضی کنسولا این مشکل رو ایجاد میکنه}کافیه اون فایل تسکت رو تو hdd0 حذفش کنی و یه ریستارت.

زمانی که وارد بازی میشم بعد دکمه ps دسته رو میزنم میرن توی منو نمیتونم با دسته کاری کنم فقط دکمه ps کار میکنه باید دسته رو همونجا توی منو خاموش و روشن کنم تا بتونم توی منو باهاش کار کنم بعد هم که از منو میام بیرون توی بازی کار نمیکنه البته به جز دکمه ps در این صورت هم دوباره باید دسته رو خاموش روشن کنم تا بشه توی بازی از دسته استفاده کرد و همینطور ادامه داره فقط دکمه ps هم توی منو و هم بازی کار میکنه اگه بخوام توی یکیشون استفاده کنم باید دسته خاموش و روشن بشه
دسته رو از پشتش ریستارت کردم درست نشد
با سیم هم درست نشد
یه دسته دیگه تست کردم مشکلی نداشت
مشکل از چیه دسته هست ؟

این تاخیر احتمالا باید به تی وی شما ربط داشته باشه نه کنسول.

من مشکل شما رو از اول رو ندیدم ولی این راهو هم امتحان کن.وقتی که کابل وصله پشت دسته یه سوراخ ریز داره که برای ریست کردنه اونو یه ۱۰ ثانیه نگه دار.اگه بازم حل نشد و برنامه وب من رو فعال داری با از کار انداختش مشکلت حل میشه{رو بعضی کنسولا این مشکل رو ایجاد میکنه}کافیه اون فایل تسکت رو تو hdd0 حذفش کنی و یه ریستارت.
برنامه وب من ؟چیه؟ نصب نکردم رو کنسول اصلا"
فعلا" کنسول دردسترس نیست فردا تست میکنم امیدوارم حل بشه

خب چه مدلی رو بگیرم که بشه از مزایای آنلاینش استفاده کرد اصلا چندتا سئوال...
فرق بین فت یا اسلیم یا ... چیه اگه هر کدوم رویه توضصیحی بدید ممنون میشم
و ااینکه چند نوع هک کردن دستگاه وجود داره وکدوم بهتره و با کدوم میشه راحت تر انلاین بازی کرد
به غیر از کپی خور کردن دستگاه کار دیگه ای هم هست که باید اتنجام داد مثلا اپدیت هاش چند جوره یا مثلا جیل بریک و اینا چین و چه مزایایی دارن!
و در اخر اگه دستگاه کپی خور بشه باز میشه از بازیهای اورجینال آنلاین بازی کرد و با همه بازی هالی کپی خور ( /که قابلیت آنلاین دارن)میشه به طوری انلاین بازی کرد که بن نشد ؟ یعنی آیا کلا آنلاین بازی کردن روی پی اس 3 ریسک داره یا نه!

ممنون میشم واقعا اگه طوری جواب بدید که شیفهم بشم که برای فردا که میرم خرید مطمئن خرید کنم
مرسی
ps3 اسلیم تویه cpu و gpu (تا مقداری(برای کمتر داغ کردن))و هارد ارتقاع پیدا کرده (بقیش همونه )
تیم های هک فریمور زیاده معروفتریناش ریباگ روجرو هستن و جدیدا حبیب هم کارش بد نیست.از لحاظ امنیتی همشون تویه یه سطح هستن ولی ویژگی بعضی هاشون بهتره.
جیل بریک همون کپی خوره خودمونه.مزایاش اینه که مجانی آنلاین میزنی هزینه زیادی هم واسه بازی نمیدی:d
بله باز میشه (بسته به ورژن استوک کنسولت )یا دانگریدی یا با برد کپی میشه
بله با کنسول کپی به طور کامل میشه از psn یا همون آنلاینش اسافاده کرد و مشکلی هم نداره فقط باید چندتا نکته ریز رو در کار کردن با کنسول رعایت کنی همین
ریسکش زمانی هست که کار اشتباهی انجام بدی
تاپیک به جزء مسائل کپی خوره تمامی مسائل ما در مورد کپیه شما سوالی داشتی بیا این تاپیک هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

- - -ویرایش - - -

متشکر از اینکه پاسخ دادید. من اوریج بازی میکنم. حرفهای شما درست ولی کابل اترنت به چه درد میخوره ؟؟؟؟؟؟؟ مگه کابل اترنت برای انتقال اطلاعات از یک پی اس به پی اس دیگر نیست. چگونه بک آپ کنسول قدیمی را به کنسول جدید منتقل کنم؟؟؟ از طریق کابل اترنت یا ........ ؟؟؟؟؟؟؟
باید تست کنی ببین کدوم جواب میده .برای بک آپ یه فلش یا هارد اکسترنال رو به کنسول وصل کن برو تویه ستینگ ،بک آپ یوتیلیتی رو بزن بعد بک آپ .برای ری استارت بک آپ هم همونجا یه گزینه به نام ری استارت بک آپ داره (واسه کنسول جدیدت)با کابل میشه فایل منتقل کرد ولی در مورد بک آپش نمیدونم بشه یا نه.

- - -ویرایش - - -

بچه ها همه ی مدل های فت چراغ زرد میشن ؟ یا اونایی که 65 نانومتری هستند دیگه چراغ زرد نمیشن؟
کنسول های فت میزان داغ کردنشون بیشتره ولی اسلیم ها هم ممکنه دچار این قضیه بشن.کنسول تویه وظعیت گرما با ساعت کاری بالا قرار بگیره کنسول مجبوره برای خنک کردن دور فن رو بالا ببره که عملا باعث چراغ زرد میشه

- - -ویرایش - - -

دوستان سلام
من تازه یه اسلیم 120 گیگ به دستم رسیده ، کپی خور نرم افزاری
وقتی که با کابل HDMI وصلش می کنم به تلویزیون ؛ تصویر پرش داره ، یعنی هی میاد و میره در حالی که دستگاه داره کار می کنه
وقتی که وارد اون محیطی که با نگه داشتم دکمه پاور وارد میشه ، میرم ؛ تصویر نرمال میشه و پرش نداره
اینجا رزولوشن تصویر 576ه . به راحتی میشه بازی کرد و مولتی من هم اجرا می شه
اما وقتی تو تنظیمات display رزولوشن رو به 1080 تغیر می دم دوباره تصویر پرش داره
یه بار هم system restor رو انجام دادم اما قضیه به همون صورت باقی می مونه
ممنون می شم راهنماییم کنید
قبل از اینکه کابلو عوض کنی 1بار برو تویه ستینگ سیستم ستینگ ری استارت دیفالت ستینگ رو بزن(با یه پروفایل آفلاین)مراحلو کامل کن ببین جواب میده یا نه
نشد اینو برو دکمه پاورو نگه دار تا 2 تا بوق پشت سر هم بزنه با این کار تنظیمات تصویرت ری استارت میشه ببین جواب میده یا نه

- - -ویرایش - - -

پس چرا تا حالا هیچ گزارشی از چراغ زرد شدن سوپر اسلیم و اسلیم نشده؟

خب این کنسول جوری طراحی شده که اگه تویه محیط مناسبی باشه تویه ساعت های کاری حتی بالاتر از 15 ساعت هم مشکلی براش پیش نمیاد(کیفیت نانو بالاتر).ولی اگه همین کنسول تویه محیط گرمو مرطوب باشه ساعت کاری کنسول هم بره بالا بعد از مدتی حتما این قضیه براش به وجود میاد

- - -ویرایش - - -

سلام به همگی.شاید اینجا جای مناسبی برای این پرسش نباشه ولی میتونم بپرسم که کنترلر PS4 روی PS3 کار میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

رویه همه بازی ها نه ولی بازی های جدید رو ساپورت میکنه

- - -ویرایش - - -

سلام
آقا من یه مشکل عجیب دارم
آقا من وقتی The Last of Us رو با کابل HDMI بازی می کنم موقع تیراندازی یه چند صدم ثانیه تاخیر داره ولی وقتی با کابل AV بازی میکنم هیچ تاخیری نداره!
خیلی عجیبه در صورتیکه باید بر عکس باشه چرا اینطوریه؟ مشکل از چیه؟
با یه پروفایل آفلاین برو تویه ستینگ سیستم ستینگ ری استارت دیفالت ستینگ رو بزن

- - -ویرایش - - -

باز همونه ولی الان دیگه فقط باید کابل رو دسته باشه تا کار کنه!!!!!!!یعنی بدتر شده

منم یه دسته دارم داداشم بازش کرد لحیم های باطری رو جدا کرد بعد که دوباره وصلش کرد همین مشکل براش به وود اومده باید با کابل باهاش بازی کرد .ایراد از تویه دسته است

- - -ویرایش - - -

زمانی که وارد بازی میشم بعد دکمه ps دسته رو میزنم میرن توی منو نمیتونم با دسته کاری کنم فقط دکمه ps کار میکنه باید دسته رو همونجا توی منو خاموش و روشن کنم تا بتونم توی منو باهاش کار کنم بعد هم که از منو میام بیرون توی بازی کار نمیکنه البته به جز دکمه ps در این صورت هم دوباره باید دسته رو خاموش روشن کنم تا بشه توی بازی از دسته استفاده کرد و همینطور ادامه داره فقط دکمه ps هم توی منو و هم بازی کار میکنه اگه بخوام توی یکیشون استفاده کنم باید دسته خاموش و روشن بشه
دسته رو از پشتش ریستارت کردم درست نشد
با سیم هم درست نشد
یه دسته دیگه تست کردم مشکلی نداشت
مشکل از چیه دسته هست ؟

ری استارت دیفالت رو بزن شاید جواب بده

ps3
منم یه دسته دارم داداشم بازش کرد لحیم های باطری رو جدا کرد بعد که دوباره وصلش کرد همین مشکل براش به وود اومده باید با کابل باهاش بازی کرد .ایراد از تویه دسته است

فکر نکنم چون قبل از اینکه هارد رو عوض کنمم و بکاپ ازش بگیرم سالم بود وقتی این بکاپ ناقص گذاشتم اینطور شد
داستان داریم .عجب اشتباهی کردم که هاردو عوض کردم

ببخشید شاید سوالم جاش اینجا نباشه !!!!ولی چرا وقتی میخوایم تو سونی یه اکانت بسازیم همه ی کشورها هست به جز ایران؟؟؟اخه عربستان وحشی . لبنان و کویت هست ولی کشورعزیزمون ایران نیست؟:(

آخرین ویرایش:
ببخشید شاید سوالم جاش اینجا نباشه !!!!ولی چرا وقتی میخوایم تو سونی یه اکانت بسازیم همه ی کشورها هست به جز ایران؟؟؟اخه عربستان وحشی . لبنان و کویت هست ولی کشورعزیزمون ایران نیست؟:(

خوب اینم یکی دیگه از مزایای روابط دیپلماسی ماست دیگه

فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk

مشکل من باز درست نشد
@mahmoud
10 ثانیه اون دکمه رو نگهداشتم .فقط اینش درست شد که وقتی با دسته کنسول رو روشن میکنم .چراغها همه چشمک میزنند بعد یه بار دوباره اون دکمه رو یبار میزنم و دسته رو روشن میکنم دسته کار میکنه.ولی وقتی کنسول رو خاموش روشن میکنم دوباره همون حکایته

مشکل من باز درست نشد
@mahmoud
10 ثانیه اون دکمه رو نگهداشتم .فقط اینش درست شد که وقتی با دسته کنسول رو روشن میکنم .چراغها همه چشمک میزنند بعد یه بار دوباره اون دکمه رو یبار میزنم و دسته رو روشن میکنم دسته کار میکنه.ولی وقتی کنسول رو خاموش روشن میکنم دوباره همون حکایته
دوست عزیز من یه همچین مشکلی دارم یعنی اگه با دسته روشن کنم دسته شناسایی نمیشه یا باید دسترو رسیت کنم یا باید سیمشو بهش وصل کنم
اما وقتی کنسولو روشن کنم بعد دسترو شناسای میشه مشکل از فریمورمه احتمالا من الان روی 4.30 روجرو هستم از اون موقع اپ نکردم توی فریمور اسپانیایی هم همچین مشکلی بود که یه پچی داد اوکی شد

دوست عزیز من یه همچین مشکلی دارم یعنی اگه با دسته روشن کنم دسته شناسایی نمیشه یا باید دسترو رسیت کنم یا باید سیمشو بهش وصل کنم
اما وقتی کنسولو روشن کنم بعد دسترو شناسای میشه مشکل از فریمورمه احتمالا من الان روی 4.30 روجرو هستم از اون موقع اپ نکردم توی فریمور اسپانیایی هم همچین مشکلی بود که یه پچی داد اوکی شد
فکر نکنم
چون چند ماه رو این ورژن فعلی روجر اخرین ورژن بدون هیچ مشکلی کار میکرد ولی وقتی هارد رو عوض کردم واون بکاپ ناقص رو گذاشتم این مشکل شده

فکر نکنم
چون چند ماه رو این ورژن فعلی روجر اخرین ورژن بدون هیچ مشکلی کار میکرد ولی وقتی هارد رو عوض کردم واون بکاپ ناقص رو گذاشتم این مشکل شده

ّرای من دقیقا بعد اپدیت اینجوری شد
الان شما دستگارو با دکمه روشن کن بعد دسترو ببین درسته یا نه

سلام دوستان
یه سوال داشتم
مانیتور من lcd lg مدل w1943ss هستش که فقط یه ورودی vga داره
من میخوام ps3 رو به مانیتورم وصل کنم یه کابل hdmi به vga هم گرفتم جواب نداد
دوستان لطفا راهنمایی کنید دیوانه شدم رفت:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or