عمودی بذاری بیشتر بهش باد میخورهدوستان بهترین روش برا گذاشتن کنسول چیه که کمتر داغ کنه افقی یا عمودی ؟
ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2
سلام دوستان به نظر شما واسه کسی که بودجش محدوده خرید ps3 fat عاقلانه هستش ؟ یا نه کلا به فت ها هیچ اعتمادی نیست و وایسم پول جمع کنم حتما اسلیم بگیرم ؟ کلا فت خیلی داغون تر از اسلیم هست ؟ (من هیچی از ps3 نمیدونم)
سلام دوستان به نظر شما واسه کسی که بودجش محدوده خرید ps3 fat عاقلانه هستش ؟ یا نه کلا به فت ها هیچ اعتمادی نیست و وایسم پول جمع کنم حتما اسلیم بگیرم ؟ کلا فت خیلی داغون تر از اسلیم هست ؟ (من هیچی از ps3 نمیدونم)
چرا میشه یه کمکی براش بخر:dسلام
آقا من یه PS3 Fat دارم فنش خیلی صدا میده
نمیشه کاری کرد صداش کمتر شه؟
سلامسلام
آقا من یه PS3 Fat دارم فنش خیلی صدا میده
نمیشه کاری کرد صداش کمتر شه؟
نه کم و زیاد میشه مثلا اول که بازی می کنم صداش آرومه بعد کم کم صداش زیاد میشهسلام
منم یه فت دارم که کلا واسه خودش داستانه:d
حرف های احسان جان درسته.بهترین راه باز کردن کنسول و تمیز کردن و تعویض خمیر سیلیکون هستش.
فنش کم و زیاد می شه یا کلا یکسره؟:d
نه کم و زیاد میشه مثلا اول که بازی می کنم صداش آرومه بعد کم کم صداش زیاد میشه
داداش والا من تا حالا کنسول رو باز نکردم میترسم یه وقت مشکلی پیش بیاد!خب این خیلی طبیعه.کنسول رو حتما باز کن گرد و خاک شو تمیز کن و خمیرش رو هم عوض کن از خمیر Deepcool Z5 استفاده کن.
داداش والا من تا حالا کنسول رو باز نکردم میترسم یه وقت مشکلی پیش بیاد!
اگه بازیتون کپی هست مربوط به همین مورده چون نسخه ی کپی یه چندتا ایراد داشت بافت ها هم دیر لود میشد که بعدها نسخه ی بدون مشکلش ریلیز شدسلام دوستان.
آقا چرا اینقدر کیفیت بازیها توی تریلر و توی بازی با هم فرق داره؟ یه تریلر از گیم پلی آنچارتد 3 رو دیدم کفم برید، رفتم بازی کردم داشت حالم بد میشد! جدای از بافت ها و اینا، کیفیت AA خیلی داغونه، خیلی! مشکل از کنسوله یا چیه قضیه؟! اعصابم خورد شد
ممنون