پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام دوستان از کجا میشه تشخیص داد که کنسول فت 65 نانو هست یا 90 نانو ؟
از سریال دستگاه میشه فهمید

سلام دوستان - من میخواستم pes 2014 را انلاین بازی کنم اگه میشه راهنمایی کنید . کارهای زیر را هم انجام دادم :
1- ثبت نام در psn
2- اپدیت بازی و نصب دیتا پک 2
3- اپدیت به روجرو 4.50
حالا میگه باید کد ارجینال بازی رو داشته باشم میشه راهنمایی کنید

شما لطفا برید به این تاپیک زیر سوالتون رو بپرسید اینجا بخش اروجینال هست
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 -...

سلام آقا من دسته dualshock3 دارم اما موقع هیچ بازی لرزش نداره.دسته وایرلسه و تنظیمات ویبره رو هم فعال کردم اما فایده نداره.ممکنه کلا حالت ویبره خراب شده باشه؟

سلام دوستان به نظر شما واسه کسی که بودجش محدوده خرید ps3 fat عاقلانه هستش ؟ یا نه کلا به فت ها هیچ اعتمادی نیست و وایسم پول جمع کنم حتما اسلیم بگیرم ؟ کلا فت خیلی داغون تر از اسلیم هست ؟ (من هیچی از ps3 نمیدونم)

دوستان بهترین روش برا گذاشتن کنسول چیه که کمتر داغ کنه افقی یا عمودی ؟

ارسال شده از GT-I9003 با استفاده از تپاتالک 2
عمودی بذاری بیشتر بهش باد میخوره
ولی خوده من افقی میذارم دستگاهمو چون شیک تره

سلام دوستان به نظر شما واسه کسی که بودجش محدوده خرید ps3 fat عاقلانه هستش ؟ یا نه کلا به فت ها هیچ اعتمادی نیست و وایسم پول جمع کنم حتما اسلیم بگیرم ؟ کلا فت خیلی داغون تر از اسلیم هست ؟ (من هیچی از ps3 نمیدونم)

نه اصلا عاقلانه نیست شما بری یه اسیلم بخری خیلی بهتر از فت هست

اگه خوب نگه داشته باشه و روز و شب ازش کار نکشیده باشه مشکلی نداره البته خودتم نهایت 2.5 تا 3 ساعت مداوم بازی کنی بعد یک ساعت به کنسول استراحت بدی .

سلام
آقا من یه PS3 Fat دارم فنش خیلی صدا میده
نمیشه کاری کرد صداش کمتر شه؟
چرا میشه یه کمکی براش بخر:d
فن هایی هستن که واسه لپ تاپ استفاه میشه از اونا بگیر بزار زیرش نفس راحتی میکشه:d
البته عوض کردن خمیر سیلیکون هم بی تاثیر نیست ولی اگه دستات میلزه بیخیال این گزینه شو:d

سلام
آقا من یه PS3 Fat دارم فنش خیلی صدا میده
نمیشه کاری کرد صداش کمتر شه؟
سلام
منم یه فت دارم که کلا واسه خودش داستانه:d
حرف های احسان جان درسته.بهترین راه باز کردن کنسول و تمیز کردن و تعویض خمیر سیلیکون هستش.
فنش کم و زیاد می شه یا کلا یکسره؟:d

سلام
منم یه فت دارم که کلا واسه خودش داستانه:d
حرف های احسان جان درسته.بهترین راه باز کردن کنسول و تمیز کردن و تعویض خمیر سیلیکون هستش.
فنش کم و زیاد می شه یا کلا یکسره؟:d
نه کم و زیاد میشه مثلا اول که بازی می کنم صداش آرومه بعد کم کم صداش زیاد میشه

داداش والا من تا حالا کنسول رو باز نکردم میترسم یه وقت مشکلی پیش بیاد!

اگه دست به اچار نیستی بهتره از یه کار بلد بخوای برات انجام بده چون زدن خمیر تمیز کردن و باز کردن یکم دقت می خواد.
اگرم مثل خودم اهل ریسکی و مشکلاتو با جون می خری پس بسم الله:d

سلام دوستان.
آقا چرا اینقدر کیفیت بازیها توی تریلر و توی بازی با هم فرق داره؟ یه تریلر از گیم پلی آنچارتد 3 رو دیدم کفم برید، رفتم بازی کردم داشت حالم بد میشد! جدای از بافت ها و اینا، کیفیت AA خیلی داغونه، خیلی! مشکل از کنسوله یا چیه قضیه؟! اعصابم خورد شد:|
ممنون

سلام دوستان.
آقا چرا اینقدر کیفیت بازیها توی تریلر و توی بازی با هم فرق داره؟ یه تریلر از گیم پلی آنچارتد 3 رو دیدم کفم برید، رفتم بازی کردم داشت حالم بد میشد! جدای از بافت ها و اینا، کیفیت AA خیلی داغونه، خیلی! مشکل از کنسوله یا چیه قضیه؟! اعصابم خورد شد:|
ممنون
اگه بازیتون کپی هست مربوط به همین مورده چون نسخه ی کپی یه چندتا ایراد داشت بافت ها هم دیر لود میشد که بعدها نسخه ی بدون مشکلش ریلیز شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or