پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام بچه ها من یه فت 80 دارم تعمیری هم بوده ... الان که بعد از هر 30 دقیقه بازی میکنم...کنسول هنگ میکنه...یعنی خود دستگاه قفل میکنه و تصویر هم همینطور...بعد باید خاموش کنی دستگاه رو که وقتی از دوباره روشنش میکنی...میگه باید بعضی از فایل های سیستمی باید ریستور بشه و بعد دوباره دستگاه بالا میاد و باز بعد هر 20 الی 30 دقیقه دوباره همین آش و همین کاسه.... مشکل از چیه؟؟؟

سلام مخوام بدانم راهی یا برنامه ای هست که بشه به وسیله او ps3 زبان فارسی ساپورت کنه ممنون میشم یه نفر جواب بده

نه راهی و نه برنامه ای هست که بشه درست درمون ساپورت زیرنویس فارسی رو داشته باشه
درسته کنسولم کپی خوره ولی فکر نکنم ربطی به کپی خور شدن نداره .

من کنسول دانگرید کردم بعد از چند دقیقه یا یک ساعت کنسول خاموش میشه بعضی موقع ها تو بازی بعضی موقع تو منو یا تو مولتی من .کنسول چراغ زرد نمیده و داغ هم نمیکنه و وقتی خاموش میشه چراغ دکمه خاموش و روشن هیچ رنگی نداره مثل موقعی که به برق وصل نیست دکمه یه بار دیگه میزنم تازه قرمز میشه دوباره میزنم سبز میشه و روشن میشه کنسول.

مربوط به هاردم نیست هارد عوض کردم باز همینجوری میشه ایراد از چیه؟

شما کنسولت زود داغ میکنه و خاموش میشه درسته پیغامی مبنی بر داغ کردن نمیده ولی مطمئن باشید از همون داغ کردنشه که باعث میشه یهو خاموش بشه بهتره یه بار باز بشه خمیر سیلیکنش عوض بشه
سلام بچه ها من یه فت 80 دارم تعمیری هم بوده ... الان که بعد از هر 30 دقیقه بازی میکنم...کنسول هنگ میکنه...یعنی خود دستگاه قفل میکنه و تصویر هم همینطور...بعد باید خاموش کنی دستگاه رو که وقتی از دوباره روشنش میکنی...میگه باید بعضی از فایل های سیستمی باید ریستور بشه و بعد دوباره دستگاه بالا میاد و باز بعد هر 20 الی 30 دقیقه دوباره همین آش و همین کاسه.... مشکل از چیه؟؟؟
مشکل از تعمیرات بد بوده
چی شد که دادید تعمیر؟
اقا من این MGS HD Collection رو گرفتم! 3 رو شروع کردم! چجوری سیو میشه؟؟
برو تو تاپیک خودش تو بخش ps3 games بپرس

البته ای زبان فارسی بیشتر برای اینترنتش مخوام که کلمه های فارسی سرهم نشان بده

نمیشه اصلا از هیچ کدوم از فونت های فارسی پشتیبانی نمیکنه
سلام دوستان یه سوال
تبدیل کابلی چیزی نیست که بشه از مانیتورCrt استفاده کنم؟
ممنون
قدیم vga box بود ببینید میتونید پیدا کنید اگه بودش میشه با اون تصویر گرفت

من میخواهم ps3 بخرم بهترین نوعش چی هستش super slim بهتره یا slim

در ضمن میخواهم بتونم بعدا کپی خورش کنم نرم افزاری یا اصلا اگر باشه از اول بهتر

البته توی تاپیک گفته سوال های غیر کپی اما بنده قسط خرید دارم باید بدونم

ممنون

سلام خدمت همه دوستان
من یه سوال فنی دارم :
من 2 تا مودم adsl کاملا یکسان دارم که از یکیش استفاده نمیکنم و از اون یکی صرفا واسه کامپیوتر و اینتر نت استفاده میکنم
هر وقت که بخوام با ps3 آنلاین بازی کنم مجبورم مودمی که به کامپیوتر وصله رو جدا کنم و به ps3 وصل کنم که مشکلات خودش رو داره !!
یه بار به فکرم رسید که مودم دومی رو که استفاده نمیکنم به طور ثابت به ps3 وصل کنم به همین دلیل مودم دوم رو به کامپیوتر وصل کردم و تنظیماتتش رو انجام دادم ولی وقتی وصل میکنم به ps3 و تست کانکشن رو میزنم توی قسمت اینترنت کانکشن فیلد میزنه و کنسل میشه
حالا سوالم از اساتید عزیز اینه که :
آیا اصلا اینجور کاری ممکنه یا نه؟
دوم اینکه اگه ممکنه چطور میشه اینکارو کرد؟ منظورم اینه که مثلا باید تنظیمات خاصی روی مودم دوم انجام داد مثلا!!!!
ممنون اگه راهنمایی کنید.

سلام دوستان
من یه xbox360 eliteدارم میخوام بفروشم ps3بخرم.
میخواستم بدونم به نظرتونxboxروچندبفروشم؟
اگه بخوامps3بخرم بایددست 2بخرم.کدوم مدلش رو بایدبخرم؟
موقع خریدps3دست دوم باید به چه چیزهایی توجه کنم موقع خرید که کنسول مشکلی نداشته باشه؟
ممنون میشم سریع جواب بدین.#:-s

اگه کنسول فت رو ملاحضه کنی و زیاد روش فشار نیاری چند سال کار میکنه؟
ببین فت اصلا پیشنهاد نمیشه بخری اصلا و ابدا
بعدشم بستگی داره یه دفعه میبینی یکسال کار میده یا میبینی سر یه ماه خراب میشه و باز بری تعمییرش کنی
کلا به نظر من یه اسلیم بخر و خودتو راحت کن

سلام خدمت همه دوستان
من یه سوال فنی دارم :
من 2 تا مودم adsl کاملا یکسان دارم که از یکیش استفاده نمیکنم و از اون یکی صرفا واسه کامپیوتر و اینتر نت استفاده میکنم
هر وقت که بخوام با ps3 آنلاین بازی کنم مجبورم مودمی که به کامپیوتر وصله رو جدا کنم و به ps3 وصل کنم که مشکلات خودش رو داره !!
یه بار به فکرم رسید که مودم دومی رو که استفاده نمیکنم به طور ثابت به ps3 وصل کنم به همین دلیل مودم دوم رو به کامپیوتر وصل کردم و تنظیماتتش رو انجام دادم ولی وقتی وصل میکنم به ps3 و تست کانکشن رو میزنم توی قسمت اینترنت کانکشن فیلد میزنه و کنسل میشه
دوم اینکه اگه ممکنه چطور میشه اینکارو کرد؟ منظورم اینه که مثلا باید تنظیمات خاصی روی مودم دوم انجام داد مثلا!!!!
ممنون اگه راهنمایی کنید.
ببینم مودم از چه نوع مودمی
برو توی این تاپیک سوالتو کن و صحفه اول تاپیک هم ببین یه سری اموزش ها رو گذاشتن میتوانی استفاده کنی
[h=3]آموزش اتصال به PSN به دو روش Wireless و [/h]

سلام خدمت همه دوستان
من یه سوال فنی دارم :
ممنون اگه راهنمایی کنید.

تنظیمات خاصی نمیخواد روی یک خط یک مودم میشه گزاشت و اگه شما میخوای روی هر دو مودمت اینترنت رو داشته باشی مجبوری کابل خط تلفن رو جدا کنی و بندازی رو اون یکی مودمت
اگه خط تلفن دیگه ای داری روی اون خط اینترنت بگیر و وصل کن به مودم و بعدش بزن به کنسول اینجوری دیگه نیازی به جابجایی نیست

دوستان من یه مشکلی پیدا کردم!پسورد اکانت psn مو فراموش کردم.یادمم نمیاد تاریخ تولد چی زدم!!!!راهی داره پسوردمو احیا کنم؟!!!؛-)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or