تنها راهش اینه که با پشتبانی سونی چت کنی تا بهت رمز جدید بدنددوستان من یه مشکلی پیدا کردم!پسورد اکانت psn مو فراموش کردم.یادمم نمیاد تاریخ تولد چی زدم!!!!راهی داره پسوردمو احیا کنم؟!!!؛-)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
دوستان من میخوام یه جوری فیلم ببینم روی PS3 که SRT رو انداختم خودش Load کنه زیرنویس رو.راه حلش چیه؟ باید اول JB کنم؟
تنها راهش اینه که با پشتبانی سونی چت کنی تا بهت رمز جدید بدند
البته یه سوالهایی میپرسن که اونم درباره تروفی و سریال کنسولت همین
بله برای اورجینال راهی نداره فقط بر روی هک جواب میده
داش راهش چیه بعد اینکه JB کردم و CFW رو ریختم؟ برنامه PKG مخصوصی باید اینستال کنم؟
من هدست usb گرفتم میخواستم ببینم چجوری میشه صدای بازی رو از هدست داشته باشم و چت هم کنم؟
سلام بچه ها من از ps3 , xbox چیز زیادی نمیدونم قبلا ps2 , psp داشتم میخوام ببینم به نظر شما کدومشو بگیرم تقریبا فقط فوتبال و ماشین و تکن بازی میکنم کدوم مدلشو بگیرم بهتره؟؟ کپی خور بگیرم؟ قیمت هر بازی ارجینال حدودا چه قدره؟ ایا در بازی فوتبال بین ps2 , ps3 یا xbox تفاوت زیادی هست؟ ارزش خرید داره؟ممنون میشم یکی بیاد توضیح بده

درود
امیدوارم جای درستی پست داده باشم:
دوستان کنسولی که فت هست و واسه همون موقعی هست که اسلیم ها هنوز نیومده بودن و تقریبا میشه گفت از سال 87 تا همین 2 سال پیش داشتن به صورت 24/7 کار می کردن و متعلق به کلوپ بودن چقد میرزن؟ در نظر داشته باشین که کنترلر ها هم نابود شدن ، البته موجودن. من خودم فک نمیکنم دیگه بیشتر از 300 بیرزن.
طرف خودش گذاشته 700![]()