spiderman2007
کاربر سایت
سلام و عرض احترام. بضمن تشکر از انجمن خوبتون و با عرض پوزش من یه سوال داشتم و امیدوارم اگرم جاش اینجا نیست بهم پاسخ بدید. من می خوام PS3 بخرم. رفتم توی بازار و جدیدترین و بهترین مدلش PS3 Super Slim 500GB بود. قیمتشم حدود 1100000 تومانه. اما مساله مهم اینه که کپی خور نیست و فروشنده هیچ تضمینی راجع به اینکه کپی خود بشه یا نه نمی کنه. والا اگر قرار باشه کپی خود نباشه و بخوام هر سری پول زیادی واسه بازی بدم برام مقرون بصرفه نیست. می خواستم بپرسم کسی کپی خور این مدل رو سراغ داره بهم آدرس بده؟! ممنون میشم.
سلام
دوست عزیز خرید مدل FAT به علت قدیمی بودن توصیه نمیشه ، و با توجه به شرایط شما خرید مدل Super Slim به علت هزینه بالای کپیخور و نوع کپیخور پیشنهاد نمیشه و فقط خرید سری Slim کپیخور (CFW) پیشنهاد میشه
Fat یا Slim ؟
دو نوع PS3 وجود داره ، یکی مدل اولیه این کنسول که به اسم FAT معروف هست و دیگری مدل Slim که چند سال بعد از معرفی مدل اولیه (FAT) به بازار عرضه شد
مدل Slim سبکتر و نازکتر از مدل Fat هست و اندک مشکلات مدل Fat در این مدل برطرف شده ، پس خرید مدل Slim بهتر از Fat هست
همینجا این نکته رو باید عرض کنم که مدل FAT دیگه تولید نمیشه ، پس هرچی کنسول نو توی بازار هست همگی Slim هست و ما هم در این تاپیک بحث و راهنمایی های خودمون رو در مورد مدل Slim این کنسول انجام میدیم
آپدیت 1 - آبان 1391 :
مدل جدیدی با نام Super Slim معرفی و وارد بازار شده که وزن کمتر و ضخامت کمتری داره ، همچنین هنور این مدل کنسول قابلیت هک و کپی خور شدن رو نداره
آپدیت 2 - اردیبهشت 1392 :
تمام مدلها توسط برد کبرا قابل کپیخور شدن هستن ، ولی برد ارجینال و هزینه کپیخور شدن حدود 450 تومن میشه ، که با این حساب قیمت Super Slim کپیخور شده (با برد کبرا) میشه حدود قیمت کنسول Slim کپیخور (بدون برد کبرا) ولی در عوض Slim نیازی به برد کبرا و باز شدن کنسول نداره!
![]()

و این و نوشته بخاطر چی هست؟