پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

شما با آداپتور وصلش کن چون برقش تامین نمیشه و ممکنه به هاردت صدمه بزنه
بدون هاب و با هاب رو بعدا تست کن فعلا برق هاردتون با آداپتور جور کن بعد اقدام کن به نصب هاب

با تشکر
ولی هاردم 2.5 اینچی اکسترنال هست و فقط کاب usb بهش میخوره چجوری بدون هاب بهش اداپتور وصل کنم؟

شما با آداپتور وصلش کن چون برقش تامین نمیشه و ممکنه به هاردت صدمه بزنه
بدون هاب و با هاب رو بعدا تست کن فعلا برق هاردتون با آداپتور جور کن بعد اقدام کن به نصب هاب

با تشکر
ولی هاردم 2.5 اینچی اکسترنال هست و فقط کاب usb بهش میخوره چجوری بدون هاب بهش اداپتور وصل کنم؟

:|
خوب اگه 2.5 اینچی هست که چرا بحث آداپتور رو مطرح کردی؟!

سلام
من دیشب ورژین دستگاهمو اپدیت کردم به 4.46 حالا که میخوام مولتی من رو از usb نصب کنم دستگاه install packt رو نمیده باید چی کار کنم. لطفا راهنمایی کنید کلافم کرده...

سلام
[h=1]هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 *به غیر از مسائل کپی خور* [پست اول حتما خوانده شود][/h]
تو اون یکی تاپیک هم پرسیده بودین بهتون لینک دادم که کجا بپرسید ، دوباره ایجا همون سوال رو پرسیدین!

سلام دوستان
من یک مانیتور LCD نسبتا قدیمی 17 اینچ ال جی دارم و میخوام بهش PS3 وصل کنم و البته و PC هم وصل باشه اما بجز یک ورودی D-SUB چیز دیگه ای نداره!:|
اسپیکرم هم دوتا درگاه ورودی(سفید و قرمز) داره که وصل میشند به کیس
حالا من باید چیکار کنم لطفا دقیق راهنماییم کنید چون در این مباحث به شدت نوبم!:d
(کلا به هزینه و دردسرش میرزه یا اینکه باید یک مانیتور جدید بخرم؟!:-s)

مدل مانیتور: LG L1755S

سلام دوستان
من یک مانیتور LCD نسبتا قدیمی 17 اینچ ال جی دارم و میخوام بهش PS3 وصل کنم و البته و PC هم وصل باشه اما بجز یک ورودی D-SUB چیز دیگه ای نداره!:|
اسپیکرم هم دوتا درگاه ورودی(سفید و قرمز) داره که وصل میشند به کیس
حالا من باید چیکار کنم لطفا دقیق راهنماییم کنید چون در این مباحث به شدت نوبم!:d
(کلا به هزینه و دردسرش میرزه یا اینکه باید یک مانیتور جدید بخرم؟!:-s)

مدل مانیتور: LG L1755S

سلام
پیشنهاد میکنم در صورتی که امکان داره مانیتور خریداری کنید

من مانیتورم ورودی HDMI نداره ، چکار کنم؟
در صورتی که مانیتور شما پورت DVI داشته باشه : در این صورت شما باید یک تبدیل HDMI به DVI خریداری کنید (که هم به صورت کابل و هم به شکل بدون کابل در بازار موجود هست) و تصویر را از طریق DVI به مانیتور بفرستید
در صورتی که مانیتور شما فقط پورت RGB داشته باشه : در این صورت علاوه بر تبدیل HDMI به DVI که در بالا گفته شد ، باید یک تبدیل DVI به RGB نیز خریداری کنید
صدا را هم از کابل سه فیش که توی کاتون موجود هست استفاده میکنید ، به این شکل که دو تا از این سه کابل مخصوص صدا هست ، که با یک تبدیل به شکل زیر میتونین به اسپیکر وصل کنید

ps333.jpg

سلام
پیشنهاد میکنم در صورتی که امکان داره مانیتور خریداری کنید

من مانیتورم ورودی HDMI نداره ، چکار کنم؟
در صورتی که مانیتور شما پورت DVI داشته باشه : در این صورت شما باید یک تبدیل HDMI به DVI خریداری کنید (که هم به صورت کابل و هم به شکل بدون کابل در بازار موجود هست) و تصویر را از طریق DVI به مانیتور بفرستید
در صورتی که مانیتور شما فقط پورت RGB داشته باشه : در این صورت علاوه بر تبدیل HDMI به DVI که در بالا گفته شد ، باید یک تبدیل DVI به RGB نیز خریداری کنید
صدا را هم از کابل سه فیش که توی کاتون موجود هست استفاده میکنید ، به این شکل که دو تا از این سه کابل مخصوص صدا هست ، که با یک تبدیل به شکل زیر میتونین به اسپیکر وصل کنید

ps333.jpg
اگه مانیتور خوب زیر 450 تومن بین 19 تا 22 اینچ مناسب سراغ داید لطفا بگید
من الان فقط HDMI TO DVI رو ندارم که باید بخرم بعد راستی هر وقت که بخوام از PS3 وصلش کنم به PC مانیتور رو باید این سیمارو همش قطع و وصل کنم که!:|
راهی نداره؟

راستی فول اچ دی بودن مانیتور برای PS3 (شاید بعدا PS4هم بهش وصل کنم) لازمه؟چون فول اچ دی با قیمت مناسب و اینا کم پیدا میشه!

اگه مانیتور خوب زیر 450 تومن بین 19 تا 22 اینچ مناسب سراغ داید لطفا بگید
من الان فقط HDMI TO DVI رو ندارم که باید بخرم بعد راستی هر وقت که بخوام از PS3 وصلش کنم به PC مانیتور رو باید این سیمارو همش قطع و وصل کنم که!:|
راهی نداره؟

راستی فول اچ دی بودن مانیتور برای PS3 (شاید بعدا PS4هم بهش وصل کنم) لازمه؟چون فول اچ دی با قیمت مناسب و اینا کم پیدا میشه!

باید ببینی تو بازار چی موجود هست ، یا تو اینترنت سرچ کنی و بری بازار دنبال همون مدل بگردی ، مثلا این لینک رو ببین:
رایانه و ماشین های اداری :: نمایشگر، بلند گو، هدست و وب کم :: نمایشگر و لوازم جانبی :: نمایشگر 19 تا 20 اینچ - چاره: فروشگاه اینترنتی
پیشنهاد میکنم از برندهای معتبر مثل Samsung/LG خریداری کنید ، مثلا :
رایانه و ماشین های اداری :: نمایشگر، بلند گو، هدست و وب کم :: نمایشگر و لوازم جانبی :: نمایشگر 19 تا 20 اینچ :: نمایشگر ال ای دی 20 اینچ S20B315B PLUS - چا
فکر کنم یک وسیله ای توی بازار هست مثل سویچ عمل میکنه و مثلا بهش چند تا کابل DVI وصل میشه و با کلید میشه بینشون سویچ کرد ، شما میتونی اون رو خریداری کنی ، ولی اسم دقیق و قیمتش رو خبر ندارم
واسه PS3 لازم نیست FULL HD باشه ، اگه باشه بهتره ، ولی برای PS4 حداقل باید FULL HD باشه

اقا من این HDMI TO DVI رو گرفتم و DVI TO RGB هم گرفتم اما به هم نمیخورند که!:|
اون نری و مادگیشون باید برعکس باشه اگه به عکسایی که بالا گذاشتی نگاه کنی خودت میبینی که این دوتارو نمیشه به هم وصل کرد!
چه کنم حالا؟؟:-s

اقا من این HDMI TO DVI رو گرفتم و DVI TO RGB هم گرفتم اما به هم نمیخورند که!:|
اون نری و مادگیشون باید برعکس باشه اگه به عکسایی که بالا گذاشتی نگاه کنی خودت میبینی که این دوتارو نمیشه به هم وصل کرد!
چه کنم حالا؟؟:-s
شما هر کاری کنی با چند تبدیل ساده نمیتونید از hdmi برای rgb خروجی بگیری چون عمل نمیکنه.باید اداپتورهای مخصوص اینکارو بگیری که هم کیفیت و هم از نظر قیمت بصرفه نیست.

دوستان هارد usb2 الان گیر میاد یا همش usb3 هستش؟
هارد 1 ترا usb3 دارم بچه ها میگن با هاب اداپتور دار وصل کن اما میگن سرعت انتقال بین ps3 و هارد از usb2 هم کمتر میشه یا بعضی ها میگن هاردت با هاب میسوزه

دوستان هارد usb2 الان گیر میاد یا همش usb3 هستش؟
هارد 1 ترا usb3 دارم بچه ها میگن با هاب اداپتور دار وصل کن اما میگن سرعت انتقال بین ps3 و هارد از usb2 هم کمتر میشه یا بعضی ها میگن هاردت با هاب میسوزه

گیر میاد ولی به سختی، بدون هاب میزنید جواب نداده؟
هاب بزنید ولی زیاد قطع و وصلش نکنید احتمالش کمه خراب بشه یا بسوزه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or