پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

اقا همه این راه هارو امتحان کردمو اینقدر خرج الکی واسش کردم دهنم صاف شد اما نتیجه نداد!:|
چرا وقتی چیزی رو نمیدونید که نتیجه میده یا نه میاید اینجا میگید خرج الکی واسه ما درست میکنید؟خب یه کلام از اول بگید راهی نداره و برو مانیتور جدید بخر ادمو خلاص کنید دیگه!
عجب!!:|

اقا همه این راه هارو امتحان کردمو اینقدر خرج الکی واسش کردم دهنم صاف شد اما نتیجه نداد!:|
چرا وقتی چیزی رو نمیدونید که نتیجه میده یا نه میاید اینجا میگید خرج الکی واسه ما درست میکنید؟خب یه کلام از اول بگید راهی نداره و برو مانیتور جدید بخر ادمو خلاص کنید دیگه!
عجب!!:|

چراشما هیچ راهیو درست تا تهش نرفته میاید بقیه رو به ندونستن متهم میکنید؟
تو این پست به صراحت بهتون گفته شده برید یه مانیتور دیگه بخرید خودتون خواستید ببینید میشه یا نه!
forum.bazicenter.com/thread6616/page428/#post2855499

سلام من یه هدست میخوام برای آنلاین بازی کردن با ps3 که توش فقط صدای دیگران رو بشنوم و بتونم باهاشون صحبت کنم و صدای خود بازی رو از تلویزیون بشنوم،اگر میشه یه مدلی معرفی کنید که تو بازار پیدا بشه و قیمتش هم هرچی کمتر بهتر.ممنون

سلام من یه هدست میخوام برای آنلاین بازی کردن با ps3 که توش فقط صدای دیگران رو بشنوم و بتونم باهاشون صحبت کنم و صدای خود بازی رو از تلویزیون بشنوم،اگر میشه یه مدلی معرفی کنید که تو بازار پیدا بشه و قیمتش هم هرچی کمتر بهتر.ممنون

شما این به کارت میاد قیمتشونم از 100 تومن دسته دومی داره تا 150 تومن آکبند
ps3-headset2.jpg

موقع دانلود آپدیت بازی ها تا 98% میره بعد ارور میده...چیکار کنم؟
یه سوال دیگه ....من مانیتورم 3D هست حالا چجوری میتونم بازی مثل killzone 3 رو 3d بازی کنم؟
مدل مانیتورم ASUS VG236H

آخرین ویرایش:
وقتی با کیبورد میرم تو بازی کار نمیکنه اما تو بقیه موارد فعاله
یعنی تو بازی امکانش نیست؟!
مدل کیبوردم اینه

بازی باید قابلیت پشتیبانی از کیبورد رو داشته باشه وگرنه نمیتونید بازی کنید
موقع دانلود آپدیت بازی ها تا 98% میره بعد ارور میده...چیکار کنم؟
یه سوال دیگه ....من مانیتورم 3D هست حالا چجوری میتونم بازی مثل killzone 3 رو 3d بازی کنم؟
مدل مانیتورم ASUS VG236H
مشکل تموم نشدن آپدیت ها از اینترنتتون و مرکز مخابراتی ای که ازش خط تلفن گرفتید هستش
باید کابل hdmi ورژن 1.4 تهیه کنید تا بتونید از قابلیت 3d استفاده کنید بعد از اتصال کابل باید روی مانیتور دکمه 3d رو بزنید

ببخشید یک سوال داشتم. من بازی The Last of Us را اورجینال خریدم .روی دیسک بلوری حالت موج دار است ؟(هاله ای) .واین حالت روی دیسک چند تا از بازیهای دیگر هم است.(مثل Uncharted3 و Metal.Gear.Solid.4.Guns.of.the.Patriots ) . آیا طبیعی است و مشکل ندارد ؟(چون بازی ها را بدون مشکل اجرا کردم ودوتای آخری را تمام کردم.)

ببخشید یک سوال داشتم. من بازی The Last of Us را اورجینال خریدم .روی دیسک بلوری حالت موج دار است ؟(هاله ای) .واین حالت روی دیسک چند تا از بازیهای دیگر هم است.(مثل Uncharted3 و Metal.Gear.Solid.4.Guns.of.the.Patriots ) . آیا طبیعی است و مشکل ندارد ؟(چون بازی ها را بدون مشکل اجرا کردم ودوتای آخری را تمام کردم.)

هیچ مشکلی نداره دوست من معمولا دیسک های 50 گیگابایتی بلوری همینجوری هستن جای نگرانی ای نیستش

سلام دوستان ، من تازه ps3 گرفتم و آماتورم !
دستگاه ارجینال خور هست و امروز آپدیتش کردم به 4.46 ، فریمور درست نصب شد و تو اینفو دستگاه هم بدرستی نمایش داده میشه . وقتی انلاین شدم و خواستم برم تو استور این پیغام برام اومد

The latest update data for this software has been found.
To sign in and use this software, you must update the software to the latest version.
The system will quit the software and start installing. Version 1.07

کلی تعجب کردم ، دوباره رفتم تو سیستم آپدیت و چک کردم و پیغام آپدیت بودن فریمور اومد و خلاصه گیج شدم . تو گوگل هم که سرچ کردم دیدم چندین نفر همین مشکل رو داشتن (البته با ورژن های مختلف) و جالب اینبود که همه تو فرومای خارجی این مسئله رو مطرح کرده بودن و من فارسی ندیدم (شاید جستجوی من اشکال داشته) . بهرحال ... من که سر در نیاوردم جریان چی بود ولی مشکل اینه که نمیتونم وارد استور بشم یا اینکه آنلاین بازی کنم ! همش این پیغام مسخره آپدیت میاد و یا باید کوئیت کنم یا اینکه بذارم برا آپدیت و اینستال . ازونجا که اینترنت درست و حسابی نداریم ، فک کردم شاید حجم آپدیت زیاد باشه و وسطش به مشکل بخورم ، بنابرین گفتم اگر بشه فایل آپدیت عجیب رو پیدا کنم و با فلش آپدیتش کنم ...اما چیزی پیدا نکردم . کسی میدونه این جریانش چیه ؟ یا اینکه اگر بذارم آپدیت (که حتما باید اینکارو کنم ، خیلی رو اعصابه ) حجم آپدیت چقدره ، نمیشه با کامپیوتر دانلود و بعد اینستال شه!
ببخشید طولانی شد ، امیدوارم سوال رو درست مطرح کرده باشم

آخرین ویرایش:
مثل اینکه قبلا دستگاه آپدیت نشده بوده.
باید بزاری استور با خوده کنسول آپدیت بشه هیچ کاری هم نمیشه کرد ...شاید بعضی مواقع چند بازی هم ارور بده که باید از اول دانلود کنی ...اما فقط همین یه باره.
یه استور چی کار داری؟
با pc برو تو استور خرید کن از همونجا هم بازی رو تو کنسول ادد کن شاید هم کد بده که باید دستی وارد کنی...دقیقا یادم نیست

ممنون بابت جواب دوست گلم ... برا آنلاین شدن هم این آپدیت کوفتی رو میخواد !!! دستگاه قبل از من دست دوستم بوده تو کانادا و قبلا اپدیت شده و کل بازیاش رو انلاین میکرده ، معلوم نیست این کدوم نرم افزاره که پیغام آپدیت میده ... سرعت اینترنتم تو خونه اونقد بالا نیست که بذارم خودش آپدیت کنه . فریم ویر رو هم بدون خطا و درست نصب کردم و 4.46 شده ... انلاین هم میشه ... فقط تو استور نمیره ف دو تا بازی ارجینال هم دارم (GTA V + Red Dead Redemption ) اینا هم نمیشه مولتی پلیر کنم (البته میدونم سرورای GTA تا چند روز دیگه باز میشن ) ولی RDR رو هم نمیشه آنلاین بازی کرد و همین پیغام رو میداد ، گفتم شاید برا بازیه این آپدیت ... ولی دیدم مربوط به خود دستگاس و تو استور هم نمیره! مشکلم اینه که نمیدونم چقد حجم این آپدیته و چقد طول میکشه ... اگه کسی با این مشکل مواجه شده بود و میفهمیدم چقده ، میاوردمش محل کارم و میذاشتم آپدیت کنه!

من هم قبلا همین فکر داشتم
متال گیر گرفته بودم و این شکلی بود اما فهمیدم مشکل به حساب نمیاد

ممنون بابت جواب دوست گلم ... برا آنلاین شدن هم این آپدیت کوفتی رو میخواد !!! دستگاه قبل از من دست دوستم بوده تو کانادا و قبلا اپدیت شده و کل بازیاش رو انلاین میکرده ، معلوم نیست این کدوم نرم افزاره که پیغام آپدیت میده ... سرعت اینترنتم تو خونه اونقد بالا نیست که بذارم خودش آپدیت کنه . فریم ویر رو هم بدون خطا و درست نصب کردم و 4.46 شده ... انلاین هم میشه ... فقط تو استور نمیره ف دو تا بازی ارجینال هم دارم (GTA V + Red Dead Redemption ) اینا هم نمیشه مولتی پلیر کنم (البته میدونم سرورای GTA تا چند روز دیگه باز میشن ) ولی RDR رو هم نمیشه آنلاین بازی کرد و همین پیغام رو میداد ، گفتم شاید برا بازیه این آپدیت ... ولی دیدم مربوط به خود دستگاس و تو استور هم نمیره! مشکلم اینه که نمیدونم چقد حجم این آپدیته و چقد طول میکشه ... اگه کسی با این مشکل مواجه شده بود و میفهمیدم چقده ، میاوردمش محل کارم و میذاشتم آپدیت کنه!
خود نرم افزار استور میخواد آپدیت بشه و حجم چندانی نداره{۳۰/۴۰ مگ}یه دفعه بزار بره آپدیت مشکلت حل میشه.

سلام و عرض احترام. بضمن تشکر از انجمن خوبتون و با عرض پوزش من یه سوال داشتم و امیدوارم اگرم جاش اینجا نیست بهم پاسخ بدید. من می خوام PS3 بخرم. رفتم توی بازار و جدیدترین و بهترین مدلش PS3 Super Slim 500GB بود. قیمتشم حدود 1100000 تومانه. اما مساله مهم اینه که کپی خور نیست و فروشنده هیچ تضمینی راجع به اینکه کپی خود بشه یا نه نمی کنه. والا اگر قرار باشه کپی خود نباشه و بخوام هر سری پول زیادی واسه بازی بدم برام مقرون بصرفه نیست. می خواستم بپرسم کسی کپی خور این مدل رو سراغ داره بهم آدرس بده؟! ممنون میشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or