اقا همه این راه هارو امتحان کردمو اینقدر خرج الکی واسش کردم دهنم صاف شد اما نتیجه نداد!
چرا وقتی چیزی رو نمیدونید که نتیجه میده یا نه میاید اینجا میگید خرج الکی واسه ما درست میکنید؟خب یه کلام از اول بگید راهی نداره و برو مانیتور جدید بخر ادمو خلاص کنید دیگه!
عجب!!![]()
سلام من یه هدست میخوام برای آنلاین بازی کردن با ps3 که توش فقط صدای دیگران رو بشنوم و بتونم باهاشون صحبت کنم و صدای خود بازی رو از تلویزیون بشنوم،اگر میشه یه مدلی معرفی کنید که تو بازار پیدا بشه و قیمتش هم هرچی کمتر بهتر.ممنون
وقتی با کیبورد میرم تو بازی کار نمیکنه اما تو بقیه موارد فعاله
یعنی تو بازی امکانش نیست؟!
مدل کیبوردم اینه
مشکل تموم نشدن آپدیت ها از اینترنتتون و مرکز مخابراتی ای که ازش خط تلفن گرفتید هستشموقع دانلود آپدیت بازی ها تا 98% میره بعد ارور میده...چیکار کنم؟
یه سوال دیگه ....من مانیتورم 3D هست حالا چجوری میتونم بازی مثل killzone 3 رو 3d بازی کنم؟
مدل مانیتورم ASUS VG236H
ببخشید یک سوال داشتم. من بازی The Last of Us را اورجینال خریدم .روی دیسک بلوری حالت موج دار است ؟(هاله ای) .واین حالت روی دیسک چند تا از بازیهای دیگر هم است.(مثل Uncharted3 و Metal.Gear.Solid.4.Guns.of.the.Patriots ) . آیا طبیعی است و مشکل ندارد ؟(چون بازی ها را بدون مشکل اجرا کردم ودوتای آخری را تمام کردم.)
من هم قبلا همین فکر داشتمببخشید یک سوال داشتم. من بازی The Last of Us را اورجینال خریدم .روی دیسک بلوری حالت موج دار است ؟(هاله ای) .واین حالت روی دیسک چند تا از بازیهای دیگر هم است.(مثل Uncharted3 و Metal.Gear.Solid.4.Guns.of.the.Patriots ) . آیا طبیعی است و مشکل ندارد ؟(چون بازی ها را بدون مشکل اجرا کردم ودوتای آخری را تمام کردم.)
خود نرم افزار استور میخواد آپدیت بشه و حجم چندانی نداره{۳۰/۴۰ مگ}یه دفعه بزار بره آپدیت مشکلت حل میشه.ممنون بابت جواب دوست گلم ... برا آنلاین شدن هم این آپدیت کوفتی رو میخواد !!! دستگاه قبل از من دست دوستم بوده تو کانادا و قبلا اپدیت شده و کل بازیاش رو انلاین میکرده ، معلوم نیست این کدوم نرم افزاره که پیغام آپدیت میده ... سرعت اینترنتم تو خونه اونقد بالا نیست که بذارم خودش آپدیت کنه . فریم ویر رو هم بدون خطا و درست نصب کردم و 4.46 شده ... انلاین هم میشه ... فقط تو استور نمیره ف دو تا بازی ارجینال هم دارم (GTA V + Red Dead Redemption ) اینا هم نمیشه مولتی پلیر کنم (البته میدونم سرورای GTA تا چند روز دیگه باز میشن ) ولی RDR رو هم نمیشه آنلاین بازی کرد و همین پیغام رو میداد ، گفتم شاید برا بازیه این آپدیت ... ولی دیدم مربوط به خود دستگاس و تو استور هم نمیره! مشکلم اینه که نمیدونم چقد حجم این آپدیته و چقد طول میکشه ... اگه کسی با این مشکل مواجه شده بود و میفهمیدم چقده ، میاوردمش محل کارم و میذاشتم آپدیت کنه!