پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

ﺳﻼﻡ
ﻣﻦ ﺑﺘﺎﺯﮔﯽ ﯾﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ 3d ﺧﺮﯾﺪﻡ .. ﺷﻨﯿﺪﻡ ﺁﻧﭽﺎﺭﺗﺪ 3 ﺣﺎﻟﺖ
3d ﺩﺍﺭﻩ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻓﻌﺎﻟﺶ ﮐﻨﻢ؟
ﻭ ﮐﻼ ﺍﮔﻪ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ 3d ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﺪ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ

ﺳﻼﻡ
ﻣﻦ ﺑﺘﺎﺯﮔﯽ ﯾﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ 3d ﺧﺮﯾﺪﻡ .. ﺷﻨﯿﺪﻡ ﺁﻧﭽﺎﺭﺗﺪ 3 ﺣﺎﻟﺖ
3d ﺩﺍﺭﻩ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻓﻌﺎﻟﺶ ﮐﻨﻢ؟
ﻭ ﮐﻼ ﺍﮔﻪ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﺑﺎﺯﯼ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ 3d ﻣﻌﺮﻓﯽ ﮐﻨﯿﺪ
ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ

سلام
لیست بازیهای 3D :
List of 3D PlayStation 3 games - Wikipedia, the free encyclopedia
Stereoscopic 3D on PS3: Updated List of All 3D Games and Movies – PlayStation.Blog
3D PS3 Games List | 3D Tested
فکر کنم از تنظیمات بازی بتونین 3D رو فعال کنید

اگر امکانش هست یه نفر تنظیمات تصویری رو برای نمایش فول اچ دی بازی ها بزاره ! من هر کاری میکنم بازی 1080 اجرا شه به صورت اتومات برمیگرده رو 1280p !
costom هم میکنم میزارم رو 1080 دوباره بر میگرده رو 720p ! چند تا بازی مثل gta ....
ممنون میشم راهنمایی کنید

اگر امکانش هست یه نفر تنظیمات تصویری رو برای نمایش فول اچ دی بازی ها بزاره ! من هر کاری میکنم بازی 1080 اجرا شه به صورت اتومات برمیگرده رو 1280p !
costom هم میکنم میزارم رو 1080 دوباره بر میگرده رو 720p ! چند تا بازی مثل gta ....
ممنون میشم راهنمایی کنید

پشت بازیتون رو ببینید تو یه سری کادر هایی توضیحاتی به صورت عکس داده مثلا چقدر جا میخواد برای نصب یا سیو ها و چند نفر میشه بازی کرد تو حالت تک نفره یا چند نفره یه جا هم یه تلویزیون هستش زیرش سایز تصویر رو نوشته
اگه بازیتون 1080 هستش (منظورم اون عدد زیر تلویزیونه هست) که خب رو فول اچ دی میاد اگه 720 هست که رو اچ دی 720 میاد نمیتونید به زور بخواید که تنظیمات رو رو 1080 اجرا کنه
اگه بازیتون 1080 بود ولی تلویزیونتون رو 1080 نشون نداد اون موقع باید کابل اچ دی رو عوض کنید یا ببینید اصلا تلویزیون از 1080 فول اچ دی پشتیبانی میکنه یا نه

ممنونم
ولی میخواستم بپرسم نیازی به اعمال تغییر توی xmb هست یا خیر؟؟

نیاز هست یه کار کوچیک انجام بدید
به این مسیر برید
Settings > Display Settings > Video Output Settings
بعدش تنظیمات رو روی HDMI بزارید و کابلی که بهش وصل میکنید حتما 3D یا ورژن 1.4 باشه
تنظیمات روی تصویر رو که ازتون میخواد به ترتیب برید جلو و همه چی اوکی میشه

بچه تو رو خدا اونایی که از usb3 استفاده میکنن جواب بدن
من یک هارد 1 ترا وسترن دارم با هاب بدون داپتور وصل کردم برقش روش میشه اما محتویات هارد رو نشون نمیده باید براش اداپتور بخرم؟ ایم کار به ps3 یا هارد فشار نمیاره؟
دوم اینکه میگن سرعت انتقال بین Ps3 و هارد Usb3 با هاب خیلی کم میشه جریان چیه؟ یعنی سرعتش از usb2 هم کمتر میشه موقع انتقال داده بین ps3 وه هارد usb3 با هاب

من یک هارد 1 ترا وسترن دارم با هاب بدون داپتور وصل کردم برقش روش میشه اما محتویات هارد رو نشون نمیده باید براش اداپتور بخرم؟ ایم کار به ps3 یا هارد فشار نمیاره؟
دوم اینکه میگن سرعت انتقال بین Ps3 و هارد Usb3 با هاب خیلی کم میشه جریان چیه؟ یعنی سرعتش از usb2 هم کمتر میشه موقع انتقال داده بین ps3 وه هارد usb3 با هاب

هارد اگه فرمتش Ntsf باشه نمی خونه....
در ضمن بدون هاب وصل کن چون هارد من با این کار سوخت....

ارسال شده از C6602 با استفاده از تپاتالک 2

سلام دوستان
من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه تو این سایت مطرح کردم اما حذفش کردند.
حالا دوباره میخوام بپرسم . شاید به این تاپیک مربوط تر باشه و حذف نشه.
آقا ما بازی اریجینال ps3 از محلمون می خریدیم اما بدلیل گرانفروشی این مغازه
میخوام از این به بعد از توپخونه بازی بخرم .
اونجا هزار تا مغازه گیم فروشی است که من نمیشناسم کی چی میفروشه و کدام بهترن.
اگه میشه مغازه هایی که الان فعالن و بازی دسته دو یا ارج PS3 میفروشن رو بهم معرفی کنید
البته فقط مغازه نیما رو میشناسم که ازش TLOU خریدم که متاسفانه بازی دسته دو نداره

سلام دوستانمن این سوال رو تو یه تاپیک دیگه تو این سایت مطرح کردم اما حذفش کردند.حالا دوباره میخوام بپرسم . شاید به این تاپیک مربوط تر باشه و حذف نشه.آقا ما بازی اریجینال ps3 از محلمون می خریدیم اما بدلیل گرانفروشی این مغازه میخوام از این به بعد از توپخونه بازی بخرم . اونجا هزار تا مغازه گیم فروشی است که من نمیشناسم کی چی میفروشه و کدام بهترن.اگه میشه مغازه هایی که الان فعالن و بازی دسته دو یا ارج PS3 میفروشن رو بهم معرفی کنید البته فقط مغازه نیما رو میشناسم که ازش TLOU خریدم که متاسفانه بازی دسته دو نداره
کلا از فروشنده ها نخر قیمت بالا میدن
از نظر من همین بازار سنتر برای خرید و فروش بهتره
مثل farcry 3 روزای اول آکش تو توپخونه ۱۸۰ بود اما تو بازار سنتر من ۱۷۰ آک خریدم
تو توپخونه ۴۰ دست دومش رو میخریدن اما تو سایت ۱۲۰ فروختم!

آخرین ویرایش:
هارد اگه فرمتش Ntsf باشه نمی خونه....
در ضمن بدون هاب وصل کن چون هارد من با این کار سوخت....

ارسال شده از C6602 با استفاده از تپاتالک 2

بچه ها پس چیکار کنم؟ الان تو بازار هارد usb2 هستش؟ اگه نیست من الان 1 ترا usb3 وسترن دارم fat32 هم کردم به هاب بدون اداپتور زدم روشن میشه اما اطلاعات رو نمیاره چطوری راش بندازم؟ ps3 slim 320 gig هم هست

سلام
دوستان من یه مانیتور 20 اینچ سامسونگ دارم بعد میخوام ps3 رو بهش وصل کنم برای تصویر که میدونم باید کابل hdmi to dvi رو بگیرم ولی برای صدا چیکار باید کرد این کابل اپتیکال چجوریه؟من اسپیکر هام هم قدیمی هستن و هیچ پورتی ندارن و فقط یه سیم برای اتصال به کیس دارن..حالا من باید چیکار کنم؟اگه صدا از هدفون هم پخش بشه مشکلی ندارم...لطفا راهنمایی کنید.ممنون

شما با آداپتور وصلش کن چون برقش تامین نمیشه و ممکنه به هاردت صدمه بزنه
بدون هاب و با هاب رو بعدا تست کن فعلا برق هاردتون با آداپتور جور کن بعد اقدام کن به نصب هاب
سلام دوستان
من این سوال رو تو یه تاپیک دیگه تو این سایت مطرح کردم اما حذفش کردند.
حالا دوباره میخوام بپرسم . شاید به این تاپیک مربوط تر باشه و حذف نشه.
آقا ما بازی اریجینال ps3 از محلمون می خریدیم اما بدلیل گرانفروشی این مغازه
میخوام از این به بعد از توپخونه بازی بخرم .
اونجا هزار تا مغازه گیم فروشی است که من نمیشناسم کی چی میفروشه و کدام بهترن.
اگه میشه مغازه هایی که الان فعالن و بازی دسته دو یا ارج PS3 میفروشن رو بهم معرفی کنید
البته فقط مغازه نیما رو میشناسم که ازش TLOU خریدم که متاسفانه بازی دسته دو نداره
بنا به قوانین سایت نمیشه تبلیغات کرد ولی اکثر مغازه های اونجا بازی دارن و یه چرخی بزنید میتونید بازی فروشی های مختلف رو پیدا کنید
سلام
دوستان من چطوری میتونم آپدیت بازی های PS3 رو روی PC انجام بدم و بعد انتقالش بدم به PS3؟
آموزش دانلود بازیها،دموها و پچها از طریق PC
آموزش PS3Prox Helper برای فرم ویر 2.10 به بالا
سلام
دوستان من یه مانیتور 20 اینچ سامسونگ دارم بعد میخوام ps3 رو بهش وصل کنم برای تصویر که میدونم باید کابل hdmi to dvi رو بگیرم ولی برای صدا چیکار باید کرد این کابل اپتیکال چجوریه؟من اسپیکر هام هم قدیمی هستن و هیچ پورتی ندارن و فقط یه سیم برای اتصال به کیس دارن..حالا من باید چیکار کنم؟اگه صدا از هدفون هم پخش بشه مشکلی ندارم...لطفا راهنمایی کنید.ممنون
یه کابل 3 فیش زرد سفید قرمز تو جعبه کنسولت هست اونو بزن به کنسولت و برو تو این قسمت (منوی کنسول منظورمه)
Settings > Sound Settings > Audio Output Settings
اونجا تنظیم کن صدا از AV خارج بشه (منظورم این گزینه هستش)
Audio Input Connector / SCART / AV MULTI
بعدش یه همچین تبدیلی بگیر
100PCS-LOT-Brand-New-Converter-3-5mm-Stereo-Plug-to-Dual-RCA-Jack-Wholesale-retail.jpg

و در نهایت وصلش کن به اسپیکرت
اینم بهت بگم ممکنه افت کیفیت صدا داشته باشی ولی خب بهتر از صدا نداشتنه
اگه میخوای از اپتیکالش استفاده کنی باید آمپلی فایرت هم گیرندگی اپتیکال رو داشته باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or