سلامبر اساتید
میشه به من بگین خود دستگاه ps3 رو اگه بخوام رجیستر کنم چه کارایی باید انجام بدم ؟ اصلا اینجور کاری مشکل درست نمیکنه ؟( دستگاهم اورجیناله)
دوم اینکه بازیهای اورجینال رو هم که میخرم چطور باید رجیستر کنم ؟ ( تازه کارم )
ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی الان این بحث بالای 1114 تا صفحه داره نتونستم همه رو بخونم !!!!
ممنون از دوستان
سلام
میخواستم بدونم من اگه یه ps3 جدید بگیرم میتونم سیو بازیامو از رو دستگاه قبلیم که فته روی ps3 اسلیمی که میخوام بگیرم منتقل کنم مثلا من رو اون دستگاه 72 ساعت dark souls بازی کردم میشه اون سیو رو بریزم رو این دستگام و ادامشو بازی کنم
شما وقتی کنسولتون رو به PSN وصل میکنید و آی دی میسازین خود به خود رجیستر میشه و بازی ها تون هم همینطوره اگه بازیتون آنلاین پس داشته باشه که اونو وارد میکنید و بازیتون ثبت میشه برای اون اکانت اگه نه نداشته باشه نیازی به ثبت نیست
- - -ویرایش - - -
ممنون از راهنماییت
جسارتاً میشه بگین نحوه وصل شدن به psn رو از کجا بخونم؟؟
آقايون آنلاي پس هارو چه طور ميشه خريد؟؟؟بايذ حتماcredit cartاونورو داشته باشيم تابشه خريد يا راه ديگه اي هم هست؟؟ممنون ميشم ج بدين
دوستان کسی از این هک جدید که میگن خبر داره ؟
میگن قراره دستگاه های جدید هم کپی خور بشه درسته ؟
سلام
ps3 که فقط میدونم 3.55 هست میتونه بازیهای ps1 رو اجرا کنه؟
ممنون میشم کلا راه اجرای بازیهای ps1 توسط ps3 رو بفرمائید
اگر هم که کمی مبتدیانه بگید عالی میشه
- - -ویرایش - - -
میشه همه بازیها رو از رو هارد اکسترنال اجرا کرد ؟
لطفا سریعتر بگیداقایون من فلش میزنم به دستگاه باید از کجا اجراش کنم چیزی نمیاد رو صفحه از طرفی به نظر میاد اصلا فلش رو نمیخونه چیکار کنم ؟لطفا سریعتر بگید
FAT32 گذاشتم ولی باز همونطوره !!فرمت فلش باید Fat32باشه تا کنسول فلش رو بخونه.

شما میخواید دقیقا با فلش چیکار کنید؟پخش چیزه خاصی مد نظرتونه؟یا...؟FAT32 گذاشتم ولی باز همونطوره !!
باید با نرم افزار خاصی به FAT 32 فرمت کنم یا فرمت با همون ویندوز کافیه ؟ اگر اینطوره من این کار رو کردم ولی هنوز فلش بالا نمیاد![]()
میخوام بازی PSN نصب کنم !شما میخواید دقیقا با فلش چیکار کنید؟پخش چیزه خاصی مد نظرتونه؟یا...؟
یعنی کلا هیچ گزینه ی نمیاد توی پلی3 ارهFAT32 گذاشتم ولی باز همونطوره !!
باید با نرم افزار خاصی به FAT 32 فرمت کنم یا فرمت با همون ویندوز کافیه ؟ اگر اینطوره من این کار رو کردم ولی هنوز فلش بالا نمیاد![]()

من بیچاره فلش دیگه ندارم