کلا ps3 فلشو می شناسه یا نه؟مثلا تو قسمت عکی یا فیلم فلشو نشون میده؟من اپدیت 4 را روی فلش ریختم تو پوشهPS3 و بعد در پوشه UPDATE ولی وقتی به دستگاه میزنم دستگاه اسکن میکنه ولی چیزی پیدا نمیشه چیکار کنم؟پسوند فایل اپدیت چی باید باشه؟ریجن دستگاهم هم 3 هست
علی جان اگه دستگات مرده و دیگه روشن نمیشه واسه ما ایرانی ها تنها یه راه وجود داره و اونم این سایته .سلامم دوستان
من PS3م چراغ زرد داده راهی داره که بتونم بازیهایی رو که توش داشتم و از PSN گرفته بودم رو دی اکتیو کنم و روی PS3 جدید اکتیو کنم؟
ممنون
کلا ps3 فلشو می شناسه یا نه؟مثلا تو قسمت عکی یا فیلم فلشو نشون میده؟
پسوند فایل باید PUP باشه و فایل هم به این نام باید باشه PS3UPDAT.PUPمن اپدیت 4 را روی فلش ریختم تو پوشهPS3 و بعد در پوشه UPDATE ولی وقتی به دستگاه میزنم دستگاه اسکن میکنه ولی چیزی پیدا نمیشه چیکار کنم؟پسوند فایل اپدیت چی باید باشه؟ریجن دستگاهم هم 3 هست
محمد جان جایی برای صحبت های من نزاشته دقیقا میتونی همون کارو بکنیسلامم دوستان
من PS3م چراغ زرد داده راهی داره که بتونم بازیهایی رو که توش داشتم و از PSN گرفته بودم رو دی اکتیو کنم و روی PS3 جدید اکتیو کنم؟
ممنون
تا اونجایی که میدونم ربطی به آپدیت نداره ولی یه سوال ورژن الان دستگاه چیه؟کسی که ps3 60 ریجن 3 داره اگه آبدیت روز کنه بازم میتونه بازیهای ps2 رو اجرا کنه؟؟؟(البته میدونم که باید بازی اورج باشه و با ریجن دستگاه یکی باشه)
آره محمد دیگه فک کنم مرده , این راهی رو که گفتی رو یکی دیگم بهم گفته بود ولی اطلاع داری که میشه تو همه ئ ریجن ها انجام داد؟علی جان اگه دستگات مرده و دیگه روشن نمیشه واسه ما ایرانی ها تنها یه راه وجود داره و اونم این سایته .
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/login.action?service-entity=psn
سایت خود سونیه داخلش Sign in که شدی اگه بگردی پیدا میکنی . یه قسمتی هست که تمام دستگاه هایی که به اکانت سینک شدن وجود داره . میتونی همه دستگاه هارو Deactivate کنی . نمیشه انتخاب کرد یعنی همه رو Deactivate میکنه بعد دوباره برو با دستگاه جدیدت دستگاهت رو Activate کن و توجه داشته باش که این قابلیت هر 6 ماه یه بار فقط فعاله . یعنی نمیتونی هی هر روز اکانتت رو بدی به این اون و بعدش بیای تو سایت دستگاه هارو غیر فعال کنی . موفق باشی
ممنونمحمد جان جایی برای صحبت های من نزاشته دقیقا میتونی همون کارو بکنی
3.15----------------پسوند فایل باید PUP باشه و فایل هم به این نام باید باشه PS3UPDAT.PUP
اسم فولدر ها هم بزرگ باشه
محمد جان جایی برای صحبت های من نزاشته دقیقا میتونی همون کارو بکنی
تا اونجایی که میدونم ربطی به آپدیت نداره ولی یه سوال ورژن الان دستگاه چیه؟
الان اگه میتونی بازی کنی؟ اگه میتونی به نظرم با آپدیت کردن به مشکل بر نخوری3.15----------------
سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
دوستان من دستگاهم رو وقتی روشن میکنم سیاه سفید بالا میاد خیلی عصبیم کرده
چند روزی بود روشن نمیکردم اما مشکلی نداشت حالا تلوزیون عوض شده و مطمعنا مشکل از کابلم نیست
دستگاهه رو ریست کردم ولی باز هم سیاه سفید بالا میاد
چجوری میتونم مشکل رو حل کنم؟
نه تا حالا نتونستم بازی اورجینال ps2 گیر بیارم!!!تازه حتما باید ریجن 3 باشه که فروشنده گفت محاله گیر بیاری؟؟؟الان اگه میتونی بازی کنی؟ اگه میتونی به نظرم با آپدیت کردن به مشکل بر نخوری
اگه فیش AV میخوره میتونی بازی کنییکی خواهشا کمک کنه من میخوام ps3 بگیرم اما فعلا تلوزیون یا مانیتور درست و حسابی ندارم و میخوام صبر کنم که تلوزیون درست و حسابی بگیرم براش
الان یه دونه از این تلوزیون های معمولی crt دارم که از این فیش های رنگی سبز و قرمز و زرد و سفید و اینا میخوره پشتش :d میتونم ps3 رو به این تلوزیون های قدیمی هم وصل کنم ؟ کابل خاصی باید بخرم یا اینکه داخل جعبه ps3 خودش داره ؟
نه تا حالا نتونستم بازی اورجینال ps2 گیر بیارم!!!تازه حتما باید ریجن 3 باشه که فروشنده گفت محاله گیر بیاری؟؟؟
---------- نوشته در 12:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 AM ارسال شده بود ----------
اگه فیش AV میخوره میتونی بازی کنی