مشکلی نیستش واسه همه همینطوریه میگه فقط مواظب سلامتیت باشسلام بچه ها
من وقتي دستگاه رو روشن مي كنم اين پيغم مياد اولش
warning:
before using,read product documentation for
important information about your health and safety
ps3 هک هست یا نه؟سلام
یه سوال: من الان فیلم های Divx رو میتونم از فلش روی PS3 اجرا کنم و ببینم.ایا راهی هست که زیرنویس های SRT رو هم PS3 بخونه؟! و اینکه فیلم و سریال های 720P که خودم دانلود کردم رو! بدون کانورت کردن اجرا کنه؟
ps3 هک هست یا نه؟
اگه هک باشه می شه ولی اگه نباشه نه
او damn... نه نیست... بیخودی برداشتم اپدیتش کردم
مرسی دادا
اقا با ارض پوزش من یکم نوبم میشه بگی چجوری بک اپ بگیرم از سیوهام؟میشه ریخت تو فلش؟و اینکه تروفیهارو گفتی چیکار کنم؟sync چیه؟:-oتنها راهش فکر کنم فقط فرمت هارد ps3 باشه که از setting خود xmb قابل دسترسی هست
فقط قبلش از save هات بک آپ بگیر و تروفیاتو sync کن
میدونم اینو...ولی خوب باید بذارم زیر نویس روی فیلم سینک شه که زمان میبره...حال اینو ندارم که کابل HDMI از PC بزنم به TV چه برسه به کانورتاگه خیلی گیر این قضیه ای، یه سری برنامه هست که میتونی باهاشون زیرنویس رو burn کنی تو فیلم، یعنی رو خود فیلم زیرنویس رو مینویسه و نمیشه دیگه برش داشت.
یه فلش یا هارد بهش وصل کن برو تو قسمت save هات مثلث بزن زده گزینه کپیاقا با ارض پوزش من یکم نوبم میشه بگی چجوری بک اپ بگیرم از سیوهام؟میشه ریخت تو فلش؟و اینکه تروفیهارو گفتی چیکار کنم؟sync چیه؟:-o
بقیه چیزهام نپره مثل اون کارهایی که واسه اتصال به psn کردم
میدونم اینو...ولی خوب باید بذارم زیر نویس روی فیلم سینک شه که زمان میبره...حال اینو ندارم که کابل HDMI از PC بزنم به TV چه برسه به کانورت
مرسی
سلام به شماسلام بچه ها
من وقتي دستگاه رو روشن مي كنم اين پيغم مياد اولش
warning:
before using,read product documentation for
important information about your health and safety
بهتره همینو بدی بره چون این دیگه برات کنسول بشو نیست ارزونم نمیدی ولی از من میشنوی دسته ها رو نگه دار کنسول بعدی که گرفتی به دردت میخورهسلام دوستان.
من یه ps3 80 FAT دارم بهتره بگم داشتم اما RED SCREEN OF DEATH شد.
الان میخوام 100 با هارد و دستش بدم بره.
راهی هست حل شه؟ ارزون نمیدم؟
شما به این پستی که نوشتم مراجعه کن همه چی دستگیرت میشهسلام
یه سوال: من الان فیلم های Divx رو میتونم از فلش روی PS3 اجرا کنم و ببینم.ایا راهی هست که زیرنویس های SRT رو هم PS3 بخونه؟! و اینکه فیلم و سریال های 720P که خودم دانلود کردم رو! بدون کانورت کردن اجرا کنه؟
480-90قیمت PS3 160 گیگ تو بازار تهران چنده ؟
برو تو قسمت سیو ها و روشون مثلث رو بزن و یه کولدیسک به کنسول وصل کن بعد copy رو بزن تمام.اقا با ارض پوزش من یکم نوبم میشه بگی چجوری بک اپ بگیرم از سیوهام؟میشه ریخت تو فلش؟و اینکه تروفیهارو گفتی چیکار کنم؟sync چیه؟:-o
بقیه چیزهام نپره مثل اون کارهایی که واسه اتصال به psn کردم
بله دارند و باید هم ریجن دستگاهتون نصب بشنفریمورها هم مثل خود دستگاه رجین متفاوت دارند یا نه؟
منظورم دقیقا همینی بود که آقا حامد نوشته :d
بله...3 تا از پورت هام خالیه! WIFI ام هم با راهه...شما مودم ای دی ای ال وایراس روتر داری با پورت شبکه اضافه؟
مدل تلویزیونت چیه؟
سیستم عامل کامپیوتر؟
یه راه ساده ترم هست شما جواب سوالهای منو بده