هاب گرونه اان مودم تو بازار هست هم وایرلس داره هم 4 تا لن و هم adsl هست قیمتشم 50-60 تمنه ولی هاب بالاتره وقتی میشه با یه وسیله همه اینا رو یه جا داشت به نظرم خرید هاب زیاد به صرفه نباشهمنظورت از اون مودم ها HUB بود حامد جان؟
بعد عزیز.. یه سئوال برای خودم پیش اومد با کابل کراس . نمیشه مستقیم وصل کرد؟!
ولی درست گفتین هاب هم میشه
کابل کراس هم تو اینترنت نوشته میشه دقیقا همون مراحل رو باید رفت یه آی پی به این کنسول یکی هم به اون کنسول ولی ممکنه تو قسمت dns ارور بهتون بده که من توصیه میکنم سمت کراس نرید
دوستان میدونم میدونید ولی میگم شما به 2 تا تلویزیون احتیاج دارید هر کنسول به یه تلویزیون
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه مودمتون وایرلس هم داشته باشه فکر کنم با تنظیمات آی پی تعدادی میتونید هر تعداد کنسول رو به یه روتر/مودم وصل کنید 192.168.1.1 , 192.168.1.2, 192.168.1.3و.... البته اگه مودمتون 4 لنه باشه اون عدد آخری میشه 5 بعدی میشه 6 بعدی 7 و.... (192.168.1.5-192.168.1.6-192.168.1.7 و...) چون اولویت با کابل لن هست تو مودم هایی که آنتن وایرلس هم دارن
من اینجا مثال مودمو میزم چون خیلی ارزون و به صرفه هست وگرنه با هر نوع hub روتر و سویچی میشه
-----------------
دوستان اگه تو تعداد بالای 4-5 عدد کنسول تست کردن خبر بدن برای کلوپ ها به درد میخوره
---------- نوشته در 11:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:31 PM ارسال شده بود ----------
شما با این مودم نمیتونید وصل بشید حداقل باید 2 تا پورت لن رو داشته باشه الان این مدل البته 1 آنتنه هست تو بازارحامد جان من مودمم یه جورایی شبیه عکس زیره.
که هم روتر داره هم وایرلس هم 4 پورت لن
---------- نوشته در 11:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:34 PM ارسال شده بود ----------
2 آنتنه حدود 100 تمن هست و البته قدرت برد و فرکانسش قویتره