ببین شما یه اکانت داری که اون اکانت توش پول داشتی خرید کردی با دستگاه قبلیت حالا اون دستگاه سوخته میخوای کاری کنی اکانت ریست بشه یه جورایی انگار تا الان با هیچ کنسولی آنلاین نشده . اون اکانتی رو که دوست داری باحاش Sign in شو تو سایته و وقتی اون کاری رو که گفتم انجام دادی تمام دستگاه هایی که با اون اکانت آنلاین شدن ( مثلا دستگاه قبلیت . دستگاه رفیقت و دستگاه جدیدت ) همه رو پاک میکنه . بعد میای با دستگاه جدید با اکانتت آنلاین میشی و از تو Account Managment دستگاه اصلیت رو Activate میکنی . با هرچی قبلا خریدی و دانلود کردی تو دستگاه قبلیت که تو لیست دانلود هات هست کاری نداره و اونا هست و میتونی چیزایی رو که لازم داری دوباره دانلود کنی .