LazaR AngeloV
کاربر سایت
خوب بچه ها نظرات خودشون رو دادن.من هم نظرم رو میدم.سلام من می خوام ازتون مشورت بخوام برای انجام اینکار بگید خوبه یا نه
من الان یه اسلیم دارم و باهاش اورجینال بازی می کنم حالا برای قضیه بازی های هک می خوام 1 دونه دیگه بخرم که با اون هکها رو بازی کنم اولی رو که می گم اورجینال بازی می کنم رو برای انلاین می خوام که هیچ ترس و درد سری نداشته باشه
حالا نظرتونو می خوام ؟این کارو انجام بدم یا همین رو هک کنم و بی خیال انلاین شم؟
هک نکن دردسرای زیادی داره همین اوریجینال رو بمونسلام من می خوام ازتون مشورت بخوام برای انجام اینکار بگید خوبه یا نه
من الان یه اسلیم دارم و باهاش اورجینال بازی می کنم حالا برای قضیه بازی های هک می خوام 1 دونه دیگه بخرم که با اون هکها رو بازی کنم اولی رو که می گم اورجینال بازی می کنم رو برای انلاین می خوام که هیچ ترس و درد سری نداشته باشه
حالا نظرتونو می خوام ؟این کارو انجام بدم یا همین رو هک کنم و بی خیال انلاین شم؟
سلام دوستان میخوام هارد ps3 رو تبدیل کنم به اکسترنال با تبدیل ساتا به آی دی ای وقتی وصل میکنم به کامپیوتر تو قسمت دیوایس و پرینتر میرم هارد اکسترنال رو شناخته اما به درایو هام اضافه نشده .
راه حل خاصی داره ؟
سلام دوستان به سرم زده xbox slim4 gb بدم یه ps3 360 gb بخرم نظرتون چیه من به خاطره گرز اف و ار خریدم الان میخام بفروشم برم ps3 بخرم تا انچارتدو بازی کنم نظرتون چیه موندم برا خودمو چند بفروشم برا من 4 ماهه خریدم جعبشو همه چیش حتی کنسول انگار تازه از بازار خریدم به نظر شما عوض کنم الان بخام ps3 بخرم کمی اطلاعات میدین چه مدلی بخرم خوبه این 3.5 اینا چیه میگن من اصلا اطلاعات ندارم راجب ps3 .ممنون میشم کمکم کنین .
در مورد اینکه عوض کنی خب بهتره چون انحصاری های بیشتری داره و مولتیش بهتر هست قیمت دستگاه خودتم الان 440 آکبندشه حالا با این قیمت ببین چند میتونی بدی بره PS3 160 گیگ و 320 گیگ داره بهتره ریجن دستگاهت 2 باشه تا اگه یه زمانی فیلم بلوری هم خواستی ببینی راحت باشی الان 2 مدل کنسول فروخته میشه هک شذه و هک نشده هک شده ها دردسر بازی کپی کردن تو هاردشو داره اذیت میکنن برای هر بازی ای قلق خاصی باید انجام بدی کلا کثیف کاریش زیاده حتی ممکنه دستگاهت صدمه ببینه و آنلاین هم نمیتونی با دوستات بازی کنی ولی در عوض هک نشده خیلی خیلی راحتتره کار باهاش بازی رو بزار توش برو تو بازی همین آنلاین هم میتونی بزنی و حتی میتونی از STORE خرید کنی (یه سری بازی های خفن داره تو استور که دیسکشون نیست اصلا)سلام دوستان به سرم زده xbox slim4 gb بدم یه ps3 360 gb بخرم نظرتون چیه من به خاطره گرز اف و ار خریدم الان میخام بفروشم برم ps3 بخرم تا انچارتدو بازی کنم نظرتون چیه موندم برا خودمو چند بفروشم برا من 4 ماهه خریدم جعبشو همه چیش حتی کنسول انگار تازه از بازار خریدم به نظر شما عوض کنم الان بخام ps3 بخرم کمی اطلاعات میدین چه مدلی بخرم خوبه این 3.5 اینا چیه میگن من اصلا اطلاعات ندارم راجب ps3 .ممنون میشم کمکم کنین .
آقا نمیدونی اینجا جای بحث سر مسائل هک نیست؟من فایل بازی rayman رو دارم به صورت کدی هست ولی توی مولتی من نشون نمیده نمیدونم چرا
باید چکار کنم؟شاید بازیش فیکسی چیزی داشته باشه،نداره؟![]()
نه عزیزدوستان عزیز
امکان پخش فیلم های بلوری از روی هارد در ps3 هست؟
ممنون
سلام به شمابا سلام.
می خواستم بپرسم با ps3یم چطوری از طریق وایمکس برم تو اینترنت قبلا که adsl داشتم به راحتی با یه سیم lan میرفتم اینترنت الان مودم وایمکس به دستگاه دوره نمیشه lan وصل کرد وبا خود امواجی که رو هوا هست(اسمشو نمیدونم)باید رفت که من نمیدونم چه طوری.اگه لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید.
مرسی