4th
کاربر سایت
دیگه اونارو توی اون تاپیک بپرس جوابتو میدنآقا دستت درد نکنه.
چجوری با خوده ps3 چطوری میتونم پچ بگیرم؟ مثلا خود konami تو pes تو بازی گذاشته که بری دانلود کنی ولی پچ های درست و حسابی نیست.
من فقط آدرسشو نشون دادم.
دیگه اونارو توی اون تاپیک بپرس جوابتو میدنآقا دستت درد نکنه.
چجوری با خوده ps3 چطوری میتونم پچ بگیرم؟ مثلا خود konami تو pes تو بازی گذاشته که بری دانلود کنی ولی پچ های درست و حسابی نیست.
بره آنلاین فک کنم باید اخرین فریمور رو داشته باشی که الان 4 هستش. نه 3.72يكي از دوستان اموزش بازي كردن انلاين رو به من ياد ميده؟
اخرش من نتونستم آنلاين بازي كنم
تنظيمات اتصال به اينترنت هم انجام دادم(بيسيم) وارد psn هم شدم ولي آنلاين بلد نيستم
يه gt5 دارم و يك fifa2011 ولي بلد نيستم انلاين بازي كنم؟
فريم ور هم 3.72 هست
میخواستم بدونم میشه مثل PSP در حال بازی کردن آهنگ هم گوش داد؟
ميدونم كه الان 4 هست
مشكلي با آپديتش ندارم ،آپديتش ميكنم
ميخوام يكي روش كلي بازي آنلاين انجام دادن رو بهم ياد بده كه چه كارهايي بايد انجام بدم اون موقع هم كه 3.72 بئد بلد نبودم آنلاين ازي كنم
بعضی بازی ها این قابلیت رو دارن که باید از داخل خود بازی بری تنظیمش کنی.
LBP,GT5,WipeoutHD رو من دارمشون و این قابلیت رو دارن.
سلام دوستان. یه سوال داشتم (شرمنده اگه یه جوریه).
چند روز پیش داشتم یه ویدیو از سایت CNET میدیدم که برای تعطیلات عید مردم برن PS3 بگیرن بهتره یا Xbox (همین یحث های الکی). ولی وسطاش رسید به بخش آنلاین درومد گفت اگرچه آنلاین PS3 مجانی و خوبه ولی آنلاین Xbox قوی تره و تجربه ی بهتری در حین بازی های چند نفره میده.
من این موضوع رو قبلا" شنیده بودم ولی میخواستم ببینم دقیقا" چه ویژگی ی بخش آنلاین Xbox رو از PS 3 قدرتمند تر میکنه(البته از نظر اونا)؟
(بازم معذرت اگه سوال بی موردی بود, کنجکاویه دیگه!!!o:-))
برام یه مشکل عجیبی به وجود اومده !!!!
من یه بار قبل از اینکه به اینترنت وصل کنم دستگاه رو فیلم 3D تو دستگاه می گذاشتم و می تونستم نگاه کنم ولی بعد از اینکه به PSN وصل شدم خواستم فیلم رو نگاه کنم دیگه منوی فیلم بالا نیومد و نمی یاد
اما یه فیلم 3D که گذاشتم مشکلی نبود و راحت اجرا کرد
حالا همین مشکل تو فیلم هایی که تو فلش می ریزم و وصل می کنم هم هستش .یعنی بعضی پخش می شه و بعضی پخش نمی شه(همه از یه فرمت و یه نوع کیفیت )
اینم بگم بعد از اینکه این مشکل به وجود اومد بعد از خاموش و روشن کردن یه ارور درمورد History می ده موقع بوت شدن که پیغام خیلی سریع می ره و اجازه خوندن رو نمی ده
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم
مرسی
سلامسلام من بازی 5 gran turismu رو دانلود کردم فریم ور 3.55 دارم وقتی میزنم اجرا بشه صفحه مشکی میاره و دیگه هیچی به نظرتون مشکل از چیه ؟
سلامسلام
من یک ps3 slim 120 دارم با cfw 3.55
نمیدونم چه مشکلی خورده بازیهای اصلی رو جواب میده ولی وقتی میخوام بازیهای کپی رو اجرا کنم یا توی لود تروفی ها گیر میکنه یا صفحه سیاه میشه هاردشو عوض کردم cfw ها رو عوض کردم درست نشد
لطفا راهنمایی کنید
سلامبرام یه مشکل عجیبی به وجود اومده !!!!
من یه بار قبل از اینکه به اینترنت وصل کنم دستگاه رو فیلم 3D تو دستگاه می گذاشتم و می تونستم نگاه کنم ولی بعد از اینکه به PSN وصل شدم خواستم فیلم رو نگاه کنم دیگه منوی فیلم بالا نیومد و نمی یاد
اما یه فیلم 3D که گذاشتم مشکلی نبود و راحت اجرا کرد
حالا همین مشکل تو فیلم هایی که تو فلش می ریزم و وصل می کنم هم هستش .یعنی بعضی پخش می شه و بعضی پخش نمی شه(همه از یه فرمت و یه نوع کیفیت )
اینم بگم بعد از اینکه این مشکل به وجود اومد بعد از خاموش و روشن کردن یه ارور درمورد History می ده موقع بوت شدن که پیغام خیلی سریع می ره و اجازه خوندن رو نمی ده
اگه کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم
مرسی