4th
کاربر سایت
سلام من بلد نیستم تو تالار چطور کار کنم حتی نمی دونم این نوشته ها کجا ثبت میشه.
یک سوال دارم خیلی ساده هست .
میخوام بدونم دسته سونی 3 چه مدار طول میکشه شارژ بشه و چه مقدار شارژ باید نگه داره
مال من که 2 ساعت طول میکشه شارژ بشه بین 26 تا 28 ساعت هم نگه میداره.
تازه شوک رو هم خاموش کردم .
ظاهرا هم دسته اصلی هست.
(یک نفر به من گفت دسته من 1 ساعته شارژ میشه 50 ساعت هم نگه میداره اونم با شوک روشن)
میخوام بدونم قضیه از چه قراره لطفا راهنمای کنید.
اگه میشه ساعت شارژ و طول نگهداری شارژ رو به من بگید ببینم دسته من مشکلی داره یا این طرف واسه من چاخان کرده.
اصن خودتو ناراحت نکن.
اول پشت دستتو ببین چندتا جا پیچ داره . زیر برچسب وسط رو هم یه لمس بکن ببین جا پیچ هست یانه.
باید 5 تا باشه.
بعد رنگ نوشته ها نباید سفید باشه. تقریبا باید توسی باشه. عین جیوه.
همین تعداد ساعتی که خودت گفتی استاندارده و مشکلی نداره.
موقعی که دیدی تو نمایشگر هشدار کم بودن باتری داد . ور میداری میزنی به شارژ . بعد چراغ دسته چشمک میزنه.
هروقت که چراغ از چشمک زدن خسته شد و ثابت موند . دکمه PS وسط دسته رو فشار میدی و نیگه میداری . یه صفحه سیاه رو نمایشگرت میاد که اون پایین سمت چپ شارژ باتری رو نشون میده.
اونجا باید بنویسه COMPLET شد.
حالا میتونی USB رو جدا کنی و لذت بی سیمی رو بازم احساس کنی و لذت ببری ازش
اونیم که میگه بعد 1 ساعت شارژ 50 ساعت نگه میداره . کاملا آمار رو غلط گفته بهت .
من خودم بعد نیم ساعت شارژ 100 ساعت شارژش میمونه . فقط کاری که باید بکنی اینه که بعد نیم ساعت شارژ دسته رو بزاری تو کمد و بعد 100 ساعت بیای ببینی هنوز شارژش تموم نشده
بیخودی رنگت نپره برو کیفتو بکن
اینم ادامه بحث که حسین جون زحمتشو کشیده
ببینید شارژ اولی دسته بین 8 ساعت هست یعنی وقعی که شما دسته را نو میخری باید برای بار اول این قدر زمان بذاری با خوده دستگاه شارژ بشه
بعد برای بهتر بودند عمر باطری دسته بهتر که همیشه با خوده دستگاه شارژ کنی و یه نکته دیگه اینه که دسته را همیشه بذار تا اخر شارژش تمام بشه و همیشه دسته را بذار تا اخر شارژش کامل بشه و بعد جداش کنی
معمولا شارژ دسته تا 8ساعت کار میکنه اگر پشت سرهم کار کنی ازش

)
) به نظر من هم 28 ساعت شارژ خوبی هست.منم که 28 ساعتو یکسر بازی میکنم:d