پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام.
من میخوام PS3 Slim 160GB کپیخور نو خریداری کنم. یدونه هارد 2ترا وسترن 3.5 اینچی USB2 هم دارم.از همین هارد میتونم واسه کنسول استفاده کنم؟
1- تمام دسته های PS3 مثل هم هستند یا مدلهای مختلف دارند؟دسته همراه کنسول چه مدلی هست؟
2- مانیتورم HDMI نداره و فقط VGA/DVI داره ، چه وسیله ای باید خریداری کنم ، قیمتش چند هست؟ خوب و بد ، اورجینال و تقلبی داره؟
3- هنگام خرید نکته خاصی نیست که مهم باشه؟(مثل key drive واسه 360 یا ... ، چون میخوام اینترنتی خریداری کنم)
4- به فروشنده بگم چه چیزهایی (نرم افزار یا ...) را برام بریزه روی کنسول؟
یه راهنمائی کامل اگه بفرمائید ممنون میشم.

سلام.
من میخوام PS3 Slim 160GB کپیخور نو خریداری کنم. یدونه هارد 2ترا وسترن 3.5 اینچی USB2 هم دارم.از همین هارد میتونم واسه کنسول استفاده کنم؟
1- تمام دسته های PS3 مثل هم هستند یا مدلهای مختلف دارند؟دسته همراه کنسول چه مدلی هست؟
2- مانیتورم HDMI نداره و فقط VGA/DVI داره ، چه وسیله ای باید خریداری کنم ، قیمتش چند هست؟ خوب و بد ، اورجینال و تقلبی داره؟
3- هنگام خرید نکته خاصی نیست که مهم باشه؟(مثل key drive واسه 360 یا ... ، چون میخوام اینترنتی خریداری کنم)
جواب نمیدم چون اینجا برای هک و کپیخور نیست
1. قبلا sixaxis بود ولی الان علاوه بر اون dual shock هم اومده
2. hdmi به dvi باید بخری تا بتونی وصل کنی به مانیتورت البته به شرطی که مانیتورت هم ساپورت کنه hd رو بد و خوبش هم تفاوت تو قیماتشه سونی رو میتونی 20-25 پیدا کنی
3. پیچ ها جعبه وضاهر کنسول سالم باشه
4. جواب نمیدم چون مربوط به هکه و اینجا جاش نیست
با 743 تا پست دیگه باید بدونی چی رو کجا بپرسید

دوستان میخواستم بدونم با این روش های جدید راهی هست که یک ps3 رو که red sreen of death شده رو به زندگی برگردوند؟؟ کلا راهی پیدا شده برای تعمیر rsod ؟

سلام.

جواب نمیدم چون اینجا برای هک و کپیخور نیست
1. قبلا sixaxis بود ولی الان علاوه بر اون dual shock هم اومده
2. hdmi به dvi باید بخری تا بتونی وصل کنی به مانیتورت البته به شرطی که مانیتورت هم ساپورت کنه hd رو بد و خوبش هم تفاوت تو قیماتشه سونی رو میتونی 20-25 پیدا کنی
hdmi-dvi-cable-sony-playstation-ps3-pc-computer-monitor-0910-18-SSC@115.jpg

3. پیچ ها جعبه وضاهر کنسول سالم باشه
4. جواب نمیدم چون مربوط به هکه و اینجا جاش نیست.
4 ساله تو سایتی با 743 تا پست دیگه باید بدونی چی رو کجا بپرسید
:d
دوستان میخواستم بدونم با این روش های جدید راهی هست که یک ps3 رو که red sreen of death شده رو به زندگی برگردوند؟؟ کلا راهی پیدا شده برای تعمیر rsod ؟
آموزش Fix کردن Yellow Light Of Death ?

آخرین ویرایش:

بعید میدونم برگرده هم فکر نکن زیاد برات کار کنه باز اگه میخوای برات آمارشو بگیرم بفرستش برات تعمیر کنم

کمک.
من نمیدونم چرا به شبکه PS3 متصل نمیشم. به اینترنت متصل هست و تونستم آیدی بسازم. ولی زمانی که میخوام ساین این کنم بعد از یه مدت ارور تایم اوت میده.

قیمت پی اس 3 الان چنده ؟:-/
عزیز قیمت رو اینجا نباید بپرسی خودش تاپیک داره اونجا بپرس
کمک.
من نمیدونم چرا به شبکه PS3 متصل نمیشم. به اینترنت متصل هست و تونستم آیدی بسازم. ولی زمانی که میخوام ساین این کنم بعد از یه مدت ارور تایم اوت میده.
خواهشا این چند صفحه آخر رو بخونید اگه با توجه کمکی که به دوستان شد مشکلتون برطرف نشده بیایید کمکتون میکنیم
شما با کابل وصل میکنی ps3 رو یا بی سیم؟ اروری که میده چیه؟ مودمت رو خاموش روشن کن ببین فرقی میکنه؟ تنظیمات رو از اول بچین شاید درست شد اگه اینا جواب نداد مشکل از ispتون هست
===========
دوستان ازتون میخوام قبل از پرسیدن سوالتون حداقل 5-10 صفحه آخر رو بخونید اگه مشکلتون حل شد که هیچی اگه نه بیایید تقاضای کمک کنید

من وایرلس وصل میکنم و با کابل وصل نمیشه. اروری که میده همون تایم اوت (Time Out) هست. مودم رو هم خاموش روشن کردم اما باز هم نشد. منظورتون رو از چیدن تنظیمات از اول متوجه نشدم ولی اشکال از ISP نمیتونه باشه.
نمیدونم این نکته کمک میکنه یا نه که قبل از ساختن اکانت کاملا وارد Network میشد واسه دانلود بازی ها و ... اما الان که فقط باید ساین این کرد و امکان پذیر نیست.

من وایرلس وصل میکنم و با کابل وصل نمیشه. اروری که میده همون تایم اوت (Time Out) هست. مودم رو هم خاموش روشن کردم اما باز هم نشد. منظورتون رو از چیدن تنظیمات از اول متوجه نشدم ولی اشکال از ISP نمیتونه باشه.
نمیدونم این نکته کمک میکنه یا نه که قبل از ساختن اکانت کاملا وارد Network میشد واسه دانلود بازی ها و ... اما الان که فقط باید ساین این کرد و امکان پذیر نیست.
برای من هم همین مشکل پیش اومده با این ارور 80710723 . با سیم و بدون سیم هم امتحان کردم.
خواهشا یکی جواب بده

منظورم اینه که برید تو بخش نتورک و internet connection settings (نمیدونم درست نوشتم یا نه) بعد برو روش کلیک کن مودم کنسول رو از اول تنظیم میکنه ببین فرقی میکنه
ولی باز میگم مشکل از ISP تو بیشتر مواقع فکر نمیکنم این تایم اوت دادن ها از کنسول باشه نمیشه که تا وقتی دستکاری نشه تنظیمات ببهم نمیریزه و یه دفعه که قطع میشه، شما که به تجهیزاتت دست نزدی پس مشکل از اونوره
برای من هم همین مشکل پیش اومده با این ارور 80710723 . با سیم و بدون سیم هم امتحان کردم.
خواهشا یکی جواب بده
تا اونجایی که من میدونم این ارور از اینترنت نیست بیشتر موقعیه که کنسول بیش از حد داغ میکنه این ارور رو میده
وضعبت تهوبه هوا کنسول چطوره تو جای بسته و خفه نیست؟ زیاد ازش کار نمیکشی؟ هوای خونه گرم نیست؟
ولی اشکال اینترنتت مثل همون دوستمونه که بالا گفتم اگه میتونستید وصل بشید و یهو قطع شده و شما به تنظیمات هم دست نزدید پس مشکل از طرف شما نیست از isp هست

hdmi-dvi-cable-sony-playstation-ps3-pc-computer-monitor-0910-18-SSC@115.jpg

ضمن تشکر.
الان فروشگاه سونی یه مدل داره که میده 10 تومن ، همون رو بخرم خوبه و پشیمون نمیشم یا تفاوت کیفیت محسوس هست ؟
همچنین من مانیتور خروجی صدا نداره ، و باید از اسپیکر استفاده کنم ، واسه اتصال اسپیکر باید چکار کنم؟چیز خاصی باید بخرم؟(مثل 360 لازم نیست قسمتی از کنسول را برش بزنم؟!)
اگه میشه عکسش را هم بزارین به همراه قیمت
مرسی.

سلام من بلد نیستم تو تالار چطور کار کنم حتی نمی دونم این نوشته ها کجا ثبت میشه.
یک سوال دارم خیلی ساده هست .
میخوام بدونم دسته سونی 3 چه مدار طول میکشه شارژ بشه و چه مقدار شارژ باید نگه داره
مال من که 2 ساعت طول میکشه شارژ بشه بین 26 تا 28 ساعت هم نگه میداره.
تازه شوک رو هم خاموش کردم .
ظاهرا هم دسته اصلی هست.
(یک نفر به من گفت دسته من 1 ساعته شارژ میشه 50 ساعت هم نگه میداره اونم با شوک روشن:-/)
میخوام بدونم قضیه از چه قراره لطفا راهنمای کنید.
اگه میشه ساعت شارژ و طول نگهداری شارژ رو به من بگید ببینم دسته من مشکلی داره یا این طرف واسه من چاخان کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or