پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام ...PS3 ریجن 1 ایا مثل ریجن 2 با ضربدر وارده بازی میشه یا نه مثل ریجن 3 جای دایره و ضربدر عوض ؟

حالا جدا از انلاین بازی کردن و دیدن فیلم بلوری کدوم ریجن خوبه 1 یا 2

دوستان عزیز

یه پلی 3 هست که با سه فیش تصویر داره ولی با کابل hdmi تصویر نداره رسیت هم کردم نشد

یه جا بردم گفت امکان داره چون ضربه خورده اینجوری شده گفت هزینه تعمیر hdmi میشه 30 هزار تومان

کسی جای میشناسه که کنسول درست تعمیر کنه با هزینه کمتری

سلام ...PS3 ریجن 1 ایا مثل ریجن 2 با ضربدر وارده بازی میشه یا نه مثل ریجن 3 جای دایره و ضربدر عوض ؟

حالا جدا از انلاین بازی کردن و دیدن فیلم بلوری کدوم ریجن خوبه 1 یا 2
بله ریجن 1 هم مثل ریجن 2 با ضربدر وارد میشه ..بلوری هم مثل بازی ریجن A B C و ALL داره که بجز B که فقط به دستگاه pal میخوره بقیه رو هر دستگاهی قابل پخش هستن.

---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:22 PM ارسال شده بود ----------

دوستان عزیز

یه پلی 3 هست که با سه فیش تصویر داره ولی با کابل hdmi تصویر نداره رسیت هم کردم نشد

یه جا بردم گفت امکان داره چون ضربه خورده اینجوری شده گفت هزینه تعمیر hdmi میشه 30 هزار تومان

کسی جای میشناسه که کنسول درست تعمیر کنه با هزینه کمتری
احتمالا سوکت hdmi خراب شده یا ضربه خورده قیمت تعمیرش نباید از 15 هزار تومن بیشتر باشه تهران به این گونه هست شهرستان را نمیدونم

اقا مانیتور من 19 اینچ هست DVI میخوره
یه کابل DVI به HDMI گرفتم وصل میکنم ولی تصویر نمیاد سیاهِ
با تلویزیون هم گذاشتم رو 720p بعد که وصل کردم به مانیتور بازهم تصویر نیومد
میشه راهنمایی کنید
ممنون

اقا مانیتور من 19 اینچ هست DVI میخوره
یه کابل DVI به HDMI گرفتم وصل میکنم ولی تصویر نمیاد سیاهِ
با تلویزیون هم گذاشتم رو 720p بعد که وصل کردم به مانیتور بازهم تصویر نیومد
میشه راهنمایی کنید
ممنون

display رو ریست کردی؟

کنسولم با لپ تاپ مچ نمیشد مجبور شدم ریست اش کنم . حالا sign in نمیشه و این ارور میاد(80710723). کنسولم uc هست واکانتم مربوط به امارات. البته تمام آپدیتها را انجام میده ولی به psn وصل نمیشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or