کد ها معمولا قابل شیر شدن نیستن ولی به دوستاتون بگید برن دوباره کد ها رو دانلود کنن و یه مقدار هم صبر کنن تا فعال بشن اگه وسطش کنسل کنن ممکنه مجبور بشن دوباره دانلود کنن کد رو
ببین وقتی کد رو میزنی اجازه دانلود یه فایل رو به حجم کمی بهت میده حالا این ممکنه تو چند تا بازی جواب بده ممکنه نده اول برو بهشون بگو یکیشون کد رو بزنه بعد دانلو کنه فایل رو بعد اون یکی بره دانلود کنه اگه جفتشون با اون فایل تونستن برن آنلاین بازی کنن که حله اگه نه نتونستن اونوقت نفر دوم باید کد جدید بخره
دوستان من سوالی دارم که ۲ مدل جواب در موردش شنیدم. میشه یه نفر راهنمایی بکنه؟
میخواستم بدونم که اگر بازی های دست ۲ یا دست ۳ بگیرم امکان این هست که بتونم باهاشون آنلاین بازی کنم؟
بعضی بهم گفتند که با آپدیت به آخرین ورژن امکان پذیره و برخی هم گفتند که اصلا نمیشه.
با تشکر.
میخواستم بدونم که اگر بازی های دست ۲ یا دست ۳ بگیرم امکان این هست که بتونم باهاشون آنلاین بازی کنم؟
بعضی بهم گفتند که با آپدیت به آخرین ورژن امکان پذیره و برخی هم گفتند که اصلا نمیشه.
با تشکر.
ببین دوست عزیز 2 سری بازی وجود دارن . یک سری بازی که برای آنلاین بازی کردنشون احتیاج به کد آنلاین داره و یک سری که اصلا کد آنلاین نداره . اونایی که کد آنلاین لازم دارن واسه مالتی پلیر رو شما بر فرض وقتی میخوای بخری از فروشنده میپرسی آقا استفاده کردی کد رو یا نه . اگه استفاده نکرده باشه که مشکلی نیست شما خریدی ازش کد رو داری و میزنی و بازی میکنی ولی اگر گفت کد رو استفاده کرده اولا 10 تومن شما باید ارزون تر بخری ازش . چون شما میتونی همون کد رو از توی Store به قیمت 9.99$ بخری .
مثلا آنچارتد 3 اینطوریه که کد داره یا بازی های Ea ولی خیلی از گیم ها هم هستن که کد آنلاین ندارن .
ربطی هم به آپدیت فیرم ویر و این چیزها نداره به گیم مربوطه .
با تشکر.
بازی اصل (دیسک بلوری) دسته هزارمم باشه میتونی باهاش آنلاین بزنی فقط برای بازی هایی که کد آنلاین دارن شما نیاز به تهیه یه کد داری که این کد معمولا تو استور بین 10 تا 13 دلار هستش پس نتیجه میگیریم که بازی ای که میخواید بخرید کدش استفاده نشده باشه ارزش بیشتری داره تا اونی که استفاده شده کدش
(در اینجا فقط کد آنلاین مد نظره نه کد های DLC)
سلام دوستان
دسته ام دیگه بی سیم نمیشه یعنی اول پیر می کنم بعدش کابل یو اس بی رو میکشم دسته کار نمیکنه این کارا روهم امتحان کردم نشد.
باتری دسته رو پر کردم .
تنظیمات رو ریست کردم.
از دوستانی که این براشون پیش امده و برطرفش کردن خواهش می کنم کمک کنن ؟
خیلی حالم گرفته شده میدونید که چی میگم.
---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------
قسمت هارد رو میدیدی بهتر نتیجه میگرفتی ولی به هر حال
تا 750 گیگ رو ساپورت میکنه به صورت داخلی و تا 6 ترا رو هم من دیدم تو نت که تونستن به صورت USB بهش وصل کنن
مارک بهتره وسترن یا سیگیت باشه و بهتره سرعتش ساتا 1.5 گیگابیت در ثانیه باشه (همون ساتا 1 خودمون) و بهتره سرعت RPM هارد 5400 باشه 7200 و 10000 گرمای زیادی دارن و خیلی به عمر مفید کنسولتون اثر میزارن
----------------
حالا که حرف عمر مفید افتاد بهتره یه چیزایی که تجربه کردم و میخوام تجربه کنم رو بگم بهتون
1. تا جایی که امکان داره به صورت بیسیم استفاده نکنید برای آنلاین زدن یا دانلود چون برد وای فای بسیار گرما تولید میکنه که تو شرایط مدت زمان طولانی صدمه جدی ای به کنسولتون میزنه
2. تا جایی که میتونید از کابل درجه 1 و همچنین فاصله کم بین مودم و کنسولتون استفاده کنید(یا کنسول رو ببرید نزدیک مودم یا مودم رو ببرید نزدیک کنسول) و هر طور شده از کابل استفاده کنید تا گرمای کمتری تولد کنه مودمش
و تجربه ای که میخوام تست کنم اینه که از هارد های 3.5 اینچی به جای هارد داخلی کنسول استفاده کنم که بیرون کنسول بزاریمش اگه بشه این کار رو کرد حسابی تو حرارتی که هارد داخلی تولید میکرد میشه جلو گیری کرد و هم سرعت بهتری بهتون میده منتها باید برقش رو جدا بگیرید چون برق خود کنسول جوابگوی هارد 3.5 اینچی نیست
و پیشنهادم اینه که اگه میتونید از هارد SSD استفاده کنید درسته که گرونه و تو سرعت هم تفاوتی نداره ولی گرما نداره و تو عمر کنسول تاثیر مثبت داره
تمام روش هایی که گفتم به YLOD نشدن کنسولتون خیلی کمک میکنه سعی کنید این کار ها رو انجام بدید
---------- نوشته در 08:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 PM ارسال شده بود ----------
سلام دوستان
دسته ام دیگه بی سیم نمیشه یعنی اول پیر می کنم بعدش کابل یو اس بی رو میکشم دسته کار نمیکنه این کارا روهم امتحان کردم نشد.
باتری دسته رو پر کردم .
تنظیمات رو ریست کردم.
از دوستانی که این براشون پیش امده و برطرفش کردن خواهش می کنم کمک کنن ؟
خیلی حالم گرفته شده میدونید که چی میگم.
---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------
هارد لب تابی که بیشتر از یه ترا نیومده پی اس تری همون رو ساپورت میکنه.
شما با سیم وصلش کن بعد دسته رو ریست کن بعد کنسولو باهاش خاموش کن بعد اگه فته کلید پشتش رو بزن اگه اسلیمه از برق بکشش بعد کابل USB رو همچنان بزار بمونه توش بعد کابل یا کلید رو بزن و کنسول رو روشن کن بعد که کنسول رفت تو منو کابل رو بکش ببین درست میشه یا نه
چون خودم این کار رو کردم و درست شد
دوستان این قضیه آنلاین دستگاه پدر من رو در آورده ... تا 2 هفته پیش کاملا درست بود ... یه یه هفته که به زور از مودم سیگنال میگرفت و به زور Sign in میشد . حالا باز یه دو روزه سیگنال میگیره ولی Sign in که میشم وقتی میرم تو بازی میپره بیرون . یا DNS ارور میده یا تو بازی و خیلی مشکلات دیگه . مودم هم ریست کردم باز تنظیم کردم فرقی نکرد . الان مودم وایرلس من کنار PC گذاشته شده و با سیم خورده پشته مادربورد . PS3 هم تو یه اتاق دیگست و با Wireless کار میکنه ... الان چطوری من عوض کنم این سیستم رو ... یعنی اتصال Wired کنم دستگاه رو خوب میشه ؟ واسه اینکار باید برم یه 12-13 متر سیم بخرم درسته ؟ راه دیگه ایی نیست ؟ Dns دستی هم 4.2.2.4 دادم ولی فرقی نکرده بازم زور میزنه . یه کمکی بکنید لطفا اعصابم خورده .
( البته حامد جان میگه اگه Wired باشه بهتره سر بحث تولید گرما و این حرفا . من یزد زندگی میکنم . الان هوا خوبه ولی بعدا یزد دم عید دیگه گرم میشه و منم وسواس دارم سر گرما و اینا )
پ.ن : الان مثلا دستگاه رو روشن کردم مثل آدم Sign in شده و مشکلی هم نداره تو Castle crashers هم مثلا گیم رو راحت پیدا میکنه .... احتمالش هست همه این مشکلات از ISP باشه ؟
دوستان این قضیه آنلاین دستگاه پدر من رو در آورده ... تا 2 هفته پیش کاملا درست بود ... یه یه هفته که به زور از مودم سیگنال میگرفت و به زور Sign in میشد . حالا باز یه دو روزه سیگنال میگیره ولی Sign in که میشم وقتی میرم تو بازی میپره بیرون . یا DNS ارور میده یا تو بازی و خیلی مشکلات دیگه . مودم هم ریست کردم باز تنظیم کردم فرقی نکرد . الان مودم وایرلس من کنار PC گذاشته شده و با سیم خورده پشته مادربورد . PS3 هم تو یه اتاق دیگست و با Wireless کار میکنه ... الان چطوری من عوض کنم این سیستم رو ... یعنی اتصال Wired کنم دستگاه رو خوب میشه ؟ واسه اینکار باید برم یه 12-13 متر سیم بخرم درسته ؟ راه دیگه ایی نیست ؟ Dns دستی هم 4.2.2.4 دادم ولی فرقی نکرده بازم زور میزنه . یه کمکی بکنید لطفا اعصابم خورده .
( البته حامد جان میگه اگه Wired باشه بهتره سر بحث تولید گرما و این حرفا . من یزد زندگی میکنم . الان هوا خوبه ولی بعدا یزد دم عید دیگه گرم میشه و منم وسواس دارم سر گرما و اینا )
پ.ن : الان مثلا دستگاه رو روشن کردم مثل آدم Sign in شده و مشکلی هم نداره تو Castle crashers هم مثلا گیم رو راحت پیدا میکنه .... احتمالش هست همه این مشکلات از ISP باشه ؟
احتمال زیاد از ISPت هست تنظیمات رو بدون dns انجام بده ببین فرقی داره یا نه
در مورد کابل هم آره تو گرما خیلی تاثیر داره البته کابلت جنسش باید خوب باشه چون 12 متر کم نیست و اگه کابلت خوب نباشه ممکنه سرعتت بیاد پایین
اگه خواستی من از اینجا بهترین مدل کابل رو بگیرم با سوکت پرس شده برات بفرستم
سلام. ميخوام يه فيلم بريزم روي فلش كه منتقل كنم به PS3 ولي حجم فايل خيلي زياد بيشتر از٤ گيگ هستش ولي فلش چون فت هستش بيشنر از٤ گيگ رو قبول نميكنه. كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟
. (در ضمن تقسيم كردن به چندتا فايل رو هم امتحان كردم جواب نميده). راستی خود PS3 که فت هستش اصلا" 4 به بالا رو قبول میکنه؟