meisam 1366
کاربر سایت
دوستان من تازه از کپی اومدم بیرون. تو تهران جایی میشناسید بازی ازش بخرم بعد از دو سه هفته بازیرو بهش بدم یکی دیگه بگیرم.
5 الی 10 تومن سر بدم
5 الی 10 تومن سر بدم
دوستان من تازه از کپی اومدم بیرون. تو تهران جایی میشناسید بازی ازش بخرم بعد از دو سه هفته بازیرو بهش بدم یکی دیگه بگیرم.
5 الی 10 تومن سر بدم
نه نمیشه چون کنسول از فرمت های خاصی پیروی میکنه که اون فرمت ها فریم ریتشون پایینه و نمیشه تصویر 3d رو باهاشون اجرا کرد به همین دلیل نمیتونید از رو هارد اکسترنال ببینید و باید حتما دیسک بلوری باشه
پس چیکار میشه کرد آخه همه فیلم های 3D من تو هارد اکسترنال هستش...یعنی تا دیسک بلوری نباشه فیلم 3D پر؟؟!!!!
تو دستگاه های پخش بلوری هم اینطوریه؟؟
سلام
من میخوام بازی بریزم روی هارد پلی استیشن 3 چکار باید بکنم ؟ :d
دستگاهم کپی خوره 3.55
هارد اکسترنال 1 ترابایت هم دارم
Multiman ورژن 2 رو دارم رو دستگاه
نخیر راهی نداره
دستگاه های پخش هم برند های اصلی همینطوره مگه اینکه صبر کنید مارشالی چیزی یه محصول ۶۰۰ کاره تولید کنها
البته میتونین از HD PLAYER ها استفاده کنین در مورد ساپورت بلوری هم با آپدیت احتمالا ساپورت میشه
HD Player دیگه چیه؟! مگه همه دستگاه های پخش بلوری hd ساپرت نمیکنن؟!
الان کلی فیلم 3D رو هارد دارم کلی فیلم 3D دیگه هم تو سایت ها دیدم...یعنی نمیشه کلا یه جوری اجراشون کرد؟یکی نیس یه راهنمایی کلی کنه یا یه سایت خوب معرفی کنه؟
دستگاهتون باندل نیست؟آقا من یه سوالی داشتم چند وقت بود ذهنم رو مشغول کرده،نمی دونم واسه شما پیش اومده یا نه
من دستگاهم بعضی وقتا حرف میزنه:d بله حرف میزنه،یه خانمی ژاپنی حرف میزنه یه کلمه حرف میزنه اما نمی دونم چی میگه(آخه ژاپنی بلد نیستم:d)
دستگاهم ژاپنی هست،کسی می دونه چی میگه؟نکنه دارن جاسوسیمون رو می کنن؟:dشایدم بمبه
اگه دنبال مارک هستی برو تو جمهوری مدل سونی بگیر گرونه ولی خیلی کیفیتش خوبهسلام
دوستای عزیز کابل hdmi من کیفیتش خوب نیست . میخوام برم یکی دیگه بگیرم که ps3 رو وصلش کنم به مانیتور
چه مارکی و مدلی از همه کیفیت و سرعتش بهتره؟
با سلام:
دوستان یک سوال :
ps3 اسلیم فقط میتونه فیلم های بلو-ری 3بعدی رو اجرا کنه؟؟؟
یا فت هم این قابلیت رو داره؟؟؟
الان info آپدیت 3.50 سونی که برای پخش فیلم های 3بعدی داده بود رو خوندم. ولی اشاره ی به این موضوع نشده بود.
پس چیکار میشه کرد آخه همه فیلم های 3D من تو هارد اکسترنال هستش...یعنی تا دیسک بلوری نباشه فیلم 3D پر؟؟!!!!
تو دستگاه های پخش بلوری هم اینطوریه؟؟
HD Player دیگه چیه؟! مگه همه دستگاه های پخش بلوری hd ساپرت نمیکنن؟!
الان کلی فیلم 3D رو هارد دارم کلی فیلم 3D دیگه هم تو سایت ها دیدم...یعنی نمیشه کلا یه جوری اجراشون کرد؟یکی نیس یه راهنمایی کلی کنه یا یه سایت خوب معرفی کنه؟
ببین بهترین راه اینه که بری یه مانیتور 3d بخری و ببینی که LGیه مدل عالی داره 400 تمنه البته اگه گرون نشده باشهHD Player که شما میگید نه تنها فیلم های 3D رو اجرا نمیکنه بلکه تو پخش فیلم های بلوری هم مشکل داره!
میتونی تو این لینک ببینی...
http://3dbluray.blogfa.com/page/blurayplaying.aspx
الان بهم گفتن Blu-ray player phillips این قابلیت رو داره لطفا اگه کسی اطلاعی داره بگه..ممنون
قرار نشد بازار ما رو خراب کنی ها:dدوست عزیزمون U-T -Aدقیقا رست میگه...بهترین به صرفه ترین راه همینه..........خرید فروش از مغازه دار اشتباه محضه:biggrin1:
ببین بهترین راه اینه که بری یه مانیتور 3d بخری و ببینی که LGیه مدل عالی داره 400 تمنه البته اگه گرون نشده باشه
یا اینکه بری از همین دستگاه های HD player نه بلوری پلیر ها از اینتا که هارد بهش میخوره و دوستم بهت سایتشو نشون داده بخری
کنسول ps3 فقط یه سری فایل رو ساپورت میکنه که فریمشون پایینه برای 3d شما به فایل هایی با 120 فریم (60 فریم برایهر چشم) نیازداری که فکر نمیکنم اصلا همچین فایلی داشته باشی پس خودتو اذیت نکن یا از اون دستگاه ها بخر یا برو مانیتور بخر که من توصیه میکنم مانیتور بخری
آخه پسر خوب اینم شد راهنمایی 3تومن دادم 3D TV گرفتم حالا برم مانیتور 3D هم بگیرم؟!
من فقط پرسیدم: کلی فیلم 3D تو هارد اکسترنال دارم و PS3 هم دارم آیا میشه باهاش اجرا کرد اگه نمیشه با کدوم دستگاه میشه(با HD PLAYER نمیشه)حالا این سوال ربطش به مانیتور چیه نمی دونم!!...لطفا کسایی که اجرا کردن جواب بدن!
خواهشا سوالتون رو یه جا بپرسید با چند جا مطرح کردنش به جز بهم زدن نظم سایت کار دیگه ای انجام ندادیدمن میخوام چند تا ps3 رو به هم با لن وصل کنم ولی تو بازی که تست میکنم به هیچ عنوان شبکه رو شناسایی نمیکنه بازی هم کال اف 7 هست نمیدونید مشکل چیه در حالیکه ایکس باکس رو راحت شبکه کردم نمیدونم این چه مرگشه لطفا یکی راهنمایی کنه
ps3فقط بلوری های اوریجینال 3dرو ساپورت میکنه و دیگه هیچ نوع فایل رو ساپورت نمیکنهآخه پسر خوب اینم شد راهنمایی 3تومن دادم 3D TV گرفتم حالا برم مانیتور 3D هم بگیرم؟!
من فقط پرسیدم: کلی فیلم 3D تو هارد اکسترنال دارم و PS3 هم دارم آیا میشه باهاش اجرا کرد اگه نمیشه با کدوم دستگاه میشه(با HD PLAYER نمیشه)حالا این سوال ربطش به مانیتور چیه نمی دونم!!...لطفا کسایی که اجرا کردن جواب بدن!
کد ها معمولا قابل شیر شدن نیستن ولی به دوستاتون بگید برن دوباره کد ها رو دانلود کنن و یه مقدار هم صبر کنن تا فعال بشن اگه وسطش کنسل کنن ممکنه مجبور بشن دوباره دانلود کنن کد رودوستان یه مشکلی برای دوتا از دوستام پیش اومده . اونا وقتی کُد استفاده نشده ی U3 رو تو بازی میزنن ، دستگاه ری-استارت میشه . بعدشم هر موقع که میخوان برن قسمت چند نفره ، وقتی Connection به 100% میرسه ، دستگاه فریز میکنه . میدونین مشکل از چیه؟!
یکی از دوستای دیگه هم همین مشکل براش پیش اومده و دیگه نمیتونه با دسته ، دستگاه رو روشن کنه .