نه عزیز مشکلی پیش نمیاد .. فقط به نظرت درست کار میکنه ؟سلام.اگه یه دسته غیر پلی استیشن وصل کنیم به کنسول طوریش نمیشه که؟
چه سوت و کوره اینجا![]()
کلا همه اینجا سوال میکنن کسی جواب نمیده :d
دوستان میگم با ps3 میشه هارد بهش وصل کرد تو هارد فیلم ریخت و نگاه کرد؟؟؟ چه فرمت هایی رو پشتیبانی میکنه؟!
بعد سوال دیگه هم این بود که دانگلی که برا هم ازش استفاده میشه فقط زمانی که میزاریمش رو دستگاه اونو هک میکنه و وقتی که درش میاریم کنسول از هک بیرون میاد؟؟؟
این سوال رو برا این پرسیدم که اگر بازی ارجینالی گرفتم تو لایو برام مشکلی پیش نیاد!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
یا بازی مشکل داره یا همون نکته EBOOT هست که خودت گفتی.. EBOOT هم ریختنش کاری نداره از نرم افزار ps3ftp استفاده کن وارد فولدر بازی شو .. فایل EBOOT رو خودت میبینی..سلام دوستان . کنسول من با دانگا هک شده و تمام بازی ها رو اجرا میکنه حتی nfs:hp ولی من وقتی گرند توریسمو 5 رو اجرا میکنم از openmaneger ( البته nfs:hp رو از multi manneger اجرا میکنم ولی بقیه رو نه ) اول اجرا میشه و اون سوالات اولیته در مورد صفحه نمایش و زبان رو میپرسه و لی بعدش لوگو gt میاد و هی روش برراق میشه و دوباره رد میشه و همین . تا چقدر باید صبر کنم ، ؟ باید از این eboot ها استفاده کنم ؟؟
اگه اره لطفا طریقه انتقالش به دستگاه رو توضیح بدین .
مرسی از شما ...
به نظرم مشکلی نیست ولی سعی کن اول دقت کنی مشکل دقیقا از کجاس یعنی صدا از کحجاس.. بعد میشه فهمید چشه .اینجوری از راه دور که نمیشه گفت !!دوستان من یه مشکل کوچولو برام پیش اومده اینه با بهتر یه سوال}} من بعضی موقع ها که دارم بازی میکنم با دانگل یه دفعه متوجه میشم از پشت ps slim یه صدای قیززز وییز که فکر کنم صدای اون ترانس اداپتورش باشه میاد ولی اخه صداش خیلی بلنده ریست میکنم دوباره روشن میکنم دیگه اونجوری صدا نمیده .خرابه؟ مشکلی براش پیش میاد؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید.>:d<>:d<
سلام دوستان.امروز رفتم انچارتد2رو بخرم دیدم اکشو میده25تومن.(وکیوم هم داشت)فقط اینکه روش نوشته بودplatinum.خوب حالا سوال من ازشما دوستان عزیز اینه که این platinum از نظر کیفیت بازی(افت فریم و...) یا روندومحتویات بازی با سایر بسته ها فرق میکنه یا نه؟ممنون میشم جواب بدید
آره درست کار میکنه.فیفا 11 رو امتحان کردم.همه دکمه ها عین دسته اصلی بود.نه عزیز مشکلی پیش نمیاد .. فقط به نظرت درست کار میکنه ؟