پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

رفیق همچین چیزی نیست!هاردهای فت ها از سمت چپ جا میخوره(در حالت نشسته)و هاردهای اسلیم هم از روبرو جا میخوره.میشه واضح تر بگین؟

یه سری دستگاه هست هاردشون از بقل جا می ره ..... فرقشون با اینا که هاد مستقیم مثل خشاب جا می ره در چیه ؟

چون کلا دیزاینش فک کنم فرق کنه..

اینیا:

94498532733397632786.jpg

یکی افقی جا می ره یکی عمودی ! :دی

مهم اینه 2 تاش هم 40 گیگه ! :-s

نه رفیق نمیشه که.من 60 گیگ دارم هاردش طولی جام میره.40 گیگ و 80 گیگ هم دیدم جفتشون عرضی میرن تو چون مادربوردشون نسبت به 60 و 20 گیگ خیلی کوچیک شده.فکر کنم اشتباهی پیش اومده چون 40 گیگ یک سری بیشتر نداره!بعد از یک سری تولیدش متوقف شد و اون سری هم هاردهاش فقط عرضی جا میخوره.
ولی اهمیتی نداره که :d

سلام.
من PS3 رو با کابل Optical به سینمای خانگی وصل کردم ولی صدا تو بازی 1تا2 ثانیه تاخیر داره.
میشه بگید دلیلش چیه؟ از خود کابل هست یا از سینمای خانگیه؟

نه رفیق نمیشه که.من 60 گیگ دارم هاردش طولی جام میره.40 گیگ و 80 گیگ هم دیدم جفتشون عرضی میرن تو چون مادربوردشون نسبت به 60 و 20 گیگ خیلی کوچیک شده.فکر کنم اشتباهی پیش اومده چون 40 گیگ یک سری بیشتر نداره!بعد از یک سری تولیدش متوقف شد و اون سری هم هاردهاش فقط عرضی جا میخوره.
ولی اهمیتی نداره که :d
نه بابا 40 گیگه دستگاه جلومه !!!

منم به همین دلیل تعجب کردم ! :دی

سلام.
من PS3 رو با کابل Optical به سینمای خانگی وصل کردم ولی صدا تو بازی 1تا2 ثانیه تاخیر داره.

نمیدونم مشکل چیه ولی نباید تاخیر داشته باشه - برای من همون اول صدا میاد و مچ هست با تصویر
باید از سینما خانگی باشه یبار تنظیماتش رو چک کن و اگر درست نشد با یه کابل دیگه چک کن

• Like
Reactions: Biohazard
سلام.

اگه اشتباه نکنم ( که احتمال زیاد اشتباه میکنم :d )
سینما خانوادگی شما به تلویزیون وصله و ps3 هم به تلویزیون در نتیجه صدا اps3 از طریق تلویزیون به سینما خانوادگی میره - تصویر با صدا میرسه تلویزیون تصویر نمایش داده میشه ولی صدا باید بره به خروجی صدا tv و بعد بره به dvd player سینما خانوادگی و از اونجا تو اسپیکر ها پخش شه که این فاصله خودش یه تاخیر ایجاد میکنه !

کمک

سلام به دوستان من بازی uncharted 1 رو گرفتم حجمش 21gb هست بعد وقتی من بازی رو اجرا میکنم هر 5 دقیقه یک بار این پیغام رو میده please insert game disk و من باید هردفعه یه بازی اورجینال رو eject کنم و دوباره بزارم تا درست شه ولی دوباره بعد 5 دقیقه این طوری میشه دیگه خسته شدم لطفا کممممممممممک:((

سلام به دوستان من بازی uncharted 1 رو گرفتم حجمش 21gb هست بعد وقتی من بازی رو اجرا میکنم هر 5 دقیقه یک بار این پیغام رو میده please insert game disk و من باید هردفعه یه بازی اورجینال رو eject کنم و دوباره بزارم تا درست شه ولی دوباره بعد 5 دقیقه این طوری میشه دیگه خسته شدم لطفا کممممممممممک:((

رفیق بهتره این سوالات مربوط به Jailbreak را توی تاپیک مشکلات و سوالات PSJailbreak بپرسید.
ممنون

سلام دوستان ببخشید بازم مزاحمتون شدم دوباره سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

من حسابی گیج شدم :-/میخوام یه ps3 250gb بگیرم حالا سوالم اینه
1.ریجینش چی باشه
2.این pal که میگن چیه؟
3.همراهش چی بگیرم منظورم لازم واجبه
4.اگه دستگاه رو پلمب بگیرم دستش اورجیناله؟
5.اگه دوستان جای مطمئن برای خرید سراغ دارید بگید ممنون میشم
6.دستگاه رو با گارانتی بگیرم بهتره؟
شرمندم که این سوالا رو اینجا پرسیدم من تاپیک راهنمای خرید رو خوندم چیزی دستگیرم نشد اگه تاپیک مفید دیگه ای که بهم کمک کنه رو معرفی کنین ممنون میشم

با تشکر فراوان

سلام دوستان ببخشید بازم مزاحمتون شدم دوباره سوال دارم ممنون میشم جواب بدید

من حسابی گیج شدم :-/میخوام یه ps3 250gb بگیرم حالا سوالم اینه
1.ریجینش چی باشه
2.این pal که میگن چیه؟
3.همراهش چی بگیرم منظورم لازم واجبه
4.اگه دستگاه رو پلمب بگیرم دستش اورجیناله؟
5.اگه دوستان جای مطمئن برای خرید سراغ دارید بگید ممنون میشم
6.دستگاه رو با گارانتی بگیرم بهتره؟
شرمندم که این سوالا رو اینجا پرسیدم من تاپیک راهنمای خرید رو خوندم چیزی دستگیرم نشد اگه تاپیک مفید دیگه ای که بهم کمک کنه رو معرفی کنین ممنون میشم

با تشکر فراوان

1-خیلی فرقی نمیکنه چون هیچ تفاوتی ندارن ولی بهتره PAL بگیری که اگر بعدا خواستی فیلم بلوری باهاش ببینی چون ما در منطقه ی PAL هستیم راحت تر فیلمهاش گیر میاد.بعضی فیلمها Region Lock و بعضی Free هستن ولی بازیهای PS3 همگی روی همه ی دستگاهها اجرا میشن.
2-PAL و NTSC/J و NTSC/U یه نوع قفل منطقه ای هستند که توی صفحه ی قبل گفتم که هر کدوم مربوط به کدام منطقه اند.منطقه ی ما(ایران) جزو پال هستش.این قفل های منطقه ای برای شرکت سازنده به کار میره یعنی مثلا از روی آنها میتونن فروشش را توی مناطق مختلف بررسی کنند یا مثلا بعضی بازیها به نسبت فرهنگ اون منطقه ممکنه کمی تغییر یا سانسور داشته باشند.این قفل های منطقه ای تاثیری در اجرای بازیهای PS3 ندارند ولی فیلمها باید ریحنشون با ریجن دستگاه یکی باشه.

3-همراه دستگاه چیزی لازم نیست :d مگراینکه خیلی آنلاین باز باشی که یه هدست مخصوص PS3 میخوای ولی به نظر من چیز ضروری ای لازم نیست مگر اینکه بخوای با تلویزیون HD یا مانیتور بازی کنی که باید کابل مخصوص بخری چون کابل خود PS3 از نوع 3 فیش(کامپوزیت) هستش و کیفیت HD نداره پس اگر با تلویزیون HD بازی میکنی کابل HDMI بخر و مانیتور هم بستگی به مدلش داره

4-آره میتونی از توی تاپیک تشخیص دسته ی اوریجینال بفهمی دسته اوریجیناله یا نه.
5-من تا حالا از اینجا خریدم همه چیش مطمئن و اصله:
http://forum.persiantools.com/t154757.html

6-به نظر من اگر میخوای هک نکنی گارانتی هم لازم نیست چون هیچ مشکلی پیش نمیاد مگراینکه هک بکنی و مشکلاتی از قبیل RSOD یا بریک شدن کنسول رخ بدهد

موفق باشی و اگر سوالی بود در خدمتم

من به یه مشکل برخوردم
من تروفی هامو sync کردم بد هارد رو فرمت کردم بد دوباره sync کردم برگشتن ولی‌ الان وقتی تو بازی میرم که تروفی هاش رو برگردوندم وقتی میام بیرون همه تروفی‌های اون بازی از بین رفته !!!
کسی‌ میدونه مشکل از کجاست الانم که اپدیت جدید اومده نمی‌شه sync کنم
لطفا کمک کنید

دیگه نمیدونم کجا بپرسم :|

من به یه مشکل برخوردم
من تروفی هامو sync کردم بد هارد رو فرمت کردم بد دوباره sync کردم برگشتن ولی‌ الان وقتی تو بازی میرم که تروفی هاش رو برگردوندم وقتی میام بیرون همه تروفی‌های اون بازی از بین رفته !!!
کسی‌ میدونه مشکل از کجاست الانم که اپدیت جدید اومده نمی‌شه sync کنم
لطفا کمک کنید

دیگه نمیدونم کجا بپرسم :|

درسته رفیق.تروفی ها از بین نمیرن فقط صفر میشن.شما بعد از اینکه پروفایلت رو روی PS3 اوردی هر بازی ای رو برای اولین بار بذاری توی دستگاه تروفی هاش صفر میشه پس اول همه ی بازیهای توی لیستت رو بذار که همه صفر بشن بعدش یه سینک بکن(این سینکه خیلی کم طول میکشه نسبت به دانلود کل تروفی هات حدودا 2 دقیقه)بعدش همشون میان و دیگه هم صفر نمیشن و مشکلی هم نیست.

• Like
Reactions: jack988

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or