پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

سلام یه سوالی روی جعبه کنسولم زده B
این ریجنه؟ ماله کجاست؟ البته فکر کنم پال ریجنه پس این چیه؟ روی جعبم هم نوشته پال و هم B
اگه میشه لینکی بزارین برای شناسایی تولید ساخت از روی سریال کنسول

آخرین ویرایش:
رفیق شما درست گفتین فقط یه سوئ تفاهمی هست اونم اینکه هیچ فرقی نداره با چی دسته رو شارژ میکنید اصلا بهتر و اینا هم نداره و من حتی با شارژ آیفون که برق دوشاخ رو به USB تبدیل میکنه هم شارژ کردم هیچ فرقی ندارن.

درسته با هرچیزی میشه دسته رو شارژ کرد من هم خودم با شارژر mp3 player هم شارژ کردم ولی یک جا خوندم که میگفتند دسته رو با خود ps3 شارژ نکنید چون که باعث میشه که از دستگاه برق اضافی بگیره و خوب نیست .بهر حال نظر شما محترمه اصلا شاید من اشتباه میکنم :)

خسته نباشی با این راهماییت ! :دی

بهتر نیست یه دستگاه فت 40 بگیره بعد یه هارد 500 بندازه روش تا براش قرش کنه ؟! اینطوری یه هارد 40 گیگ پرتابل هم گیرش میوفته ! که برای کپی بازی اصله جسنه !

قربونت برم گفته بین 120 و 250 کدوم رو بگیرم. بگم 40 بگیر؟!:d
گفتم یکی به اسلیمی های سایت اضافه بشه اومدی گیر میدی:d

درود به همه دوستان
میخواستم یه headsete ps3 بگیرم...یه سوال داشتم
اول اینکه در حالت عادی یعنی بدون headset گاهی وقتا صدا میاد,گاهی اوقات هم نمیاد و تو بعضی از روم ها اصلا" صدای بقیه نمیاد....ایا با داشتن headset هم همین مشکل وجود داره یا به طور کل برطرف میشه؟
با تشکر

درود به همه دوستان
میخواستم یه headsete ps3 بگیرم...یه سوال داشتم
اول اینکه در حالت عادی یعنی بدون headset گاهی وقتا صدا میاد,گاهی اوقات هم نمیاد و تو بعضی از روم ها اصلا" صدای بقیه نمیاد....ایا با داشتن headset هم همین مشکل وجود داره یا به طور کل برطرف میشه؟
با تشکر
دوست عزیز اون صدا ها بستگی به بازی ای که میکنی داره. بعضی بازی ها بدون هدست هم میتونی صدای بقیه رو بشنوی.

درسته با هرچیزی میشه دسته رو شارژ کرد من هم خودم با شارژر mp3 player هم شارژ کردم ولی یک جا خوندم که میگفتند دسته رو با خود ps3 شارژ نکنید چون که باعث میشه که از دستگاه برق اضافی بگیره و خوب نیست .بهر حال نظر شما محترمه اصلا شاید من اشتباه میکنم :)

نه بابا این که کاملا اشتباهه.پس بنابراین USB هاب های روی PS3 باعث خراب شدن PS3 میشوند چون هر وسیله ی USB برق اضافی میکشه! رفیق کاملا اشتباهه.کلا هر کدوم از هاب های USB پلی استیشن 3 دارای 5 ولت هست که مجموعا برق کل دستگاه از Power تامین میشه و برق اضافی ای در کار نیست شما وقتی دستگاه رو باز کنید چه بازی کنید چه نکنید در هر صورت یه مقدار ثابتی برق مصرف میکنه.
موفق باشید>:d<

دوست عزیز اون صدا ها بستگی به بازی ای که میکنی داره. بعضی بازی ها بدون هدست هم میتونی صدای بقیه رو بشنوی.
بله ولی فقط میخوام بدونم با هدست صداها رو بهتر میشنوم یا نه؟یعنی وقتی در حالت عادی صدای طرف نمیاد .با هدست میاد یا نه؟

بله ولی فقط میخوام بدونم با هدست صداها رو بهتر میشنوم یا نه؟یعنی وقتی در حالت عادی صدای طرف نمیاد .با هدست میاد یا نه؟
بله کیفیت صدا با هدست خیلی بهتره (البته به مدل هدستت هم بستگی داره)
اگر طرف هدست داشته باشه و شما رو mute نکرده باشه، بله صداشو میشنوی ;)

یه سری دستگاه هست هاردشون از بقل جا می ره ..... فرقشون با اینا که هاد مستقیم مثل خشاب جا می ره در چیه ؟

چون کلا دیزاینش فک کنم فرق کنه..

رفیق همچین چیزی نیست!هاردهای فت ها از سمت چپ جا میخوره(در حالت نشسته)و هاردهای اسلیم هم از روبرو جا میخوره.میشه واضح تر بگین؟

سلام دوستان ، برای خرید PS3 ( slim( از اهواز کجا ها معرفی میکنین ؟ ( قیمت خوب بدن ) لطفا ادرس دقیق باشه ( یعنی اگه میگید نخل ، اسم مغازه رو هم بدید )

مرسی .

راستی من میخوام بگیرم و هک هم میکنم ، به نظرتون واسه ی اولین باز چند تا بازی بگیرم و اگه میشه اسماش رو هم برام بنویسین . مرسی

سلام دوستان ، برای خرید PS3 ( slim( از اهواز کجا ها معرفی میکنین ؟ ( قیمت خوب بدن ) لطفا ادرس دقیق باشه ( یعنی اگه میگید نخل ، اسم مغازه رو هم بدید )

مرسی .

راستی من میخوام بگیرم و هک هم میکنم ، به نظرتون واسه ی اولین باز چند تا بازی بگیرم و اگه میشه اسماش رو هم برام بنویسین . مرسی

رفیق چون شهرتون غیر از تهرانه نمیشه توی این تاپیک جواب درستی بگیرید و بهتره توی تاپیک مخصوص همون شهر سوالتون رو مطرح کنید ولی در هر صورت من جوابتون رو میدم.بهترین جا در حال حاضر :مرکز خرید زیتون هستش توی زیتون کارمندی.طبقه ی اول.نسبت به نخل و افرادی مثل کامبیز خیلی بهتره و قابل اعتماد تره.

والا چند تا بازی گرفتنش تصمیم خودتونه ولی بهتره سعی کنید که اول از همه انحصاریها رو بگیرید.بازیهایی مثل:
MGS4-Killzone 2-Heavy Rain-Resistance 2-Little Big Planet 1&2-Red Dead Redemption

سلام بر دوستان گرامی
کسی اینجا سیمز برای ps3 سراغ داره ! خیلی حیاتیه ممنون

رفیق این بازی بسیار بسیار کمیابه ولی میتونید از ایشون بپرسید ببینید داره یا میتونه بیاره یا نه:
http://forum.bazicenter.com/member.php?u=33578

سلام
میشه توضیح راجع به رجین 1 و 2 اینا بدین که یعنی چی؟ آخه pal اینا شنیدم ولی 1و2 اینا دیگه چی هستن

رفیق هیچ فرقی ندارن همونا هستن>:d<

ریجن 1 همون NTSC/U هستش که مربوط به قاره ی آمریکای شمالی و جنوبی و مکزیک و کاناداهستش.

ریجن 2 یا همون PAL مربوط به اروپا و خاورمیانه و آفریقا هستش.
ریجن 3 یا NTSC/J مال تمام کشورهای آسیایی به غیر از خاورمیانه هستش(کشور های آسیای شرقی)

ریجن 4 مال استرالیا هستش که در بیشتر مواقع از زیر مجموعه های PAL محسوب میشه.
راستی بعضی بازیها ممکنه ریجن اختصاصی داشته باشند مثلا ریجن NTSC/j-Japan که مخصوص کشور ژاپنه ولی جزء ریجن 2 محسوب میشه و این بازیها معمولا زبان اختصاصی دارند مثل MGS4 که یه نسخه ی مخصوص ژاپنی با منو و زبان کاملا ژاپنی و غیر قابل تغییر داشت.

راستی ریجن فیلمهای بلوری هم A و B هست که A مربوط به NTSC/U و NTSC/J هستش و ریجن B هم مربوط به PAL هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or