سلام دوستان ، برای خرید PS3 ( slim( از اهواز کجا ها معرفی میکنین ؟ ( قیمت خوب بدن ) لطفا ادرس دقیق باشه ( یعنی اگه میگید نخل ، اسم مغازه رو هم بدید )
مرسی .
راستی من میخوام بگیرم و هک هم میکنم ، به نظرتون واسه ی اولین باز چند تا بازی بگیرم و اگه میشه اسماش رو هم برام بنویسین . مرسی
رفیق چون شهرتون غیر از تهرانه نمیشه توی این تاپیک جواب درستی بگیرید و بهتره توی تاپیک مخصوص همون شهر سوالتون رو مطرح کنید ولی در هر صورت من جوابتون رو میدم.بهترین جا در حال حاضر :مرکز خرید زیتون هستش توی زیتون کارمندی.طبقه ی اول.نسبت به نخل و افرادی مثل کامبیز خیلی بهتره و قابل اعتماد تره.
والا چند تا بازی گرفتنش تصمیم خودتونه ولی بهتره سعی کنید که اول از همه انحصاریها رو بگیرید.بازیهایی مثل:
MGS4-Killzone 2-Heavy Rain-Resistance 2-Little Big Planet 1&2-Red Dead Redemption
سلام بر دوستان گرامی
کسی اینجا سیمز برای ps3 سراغ داره ! خیلی حیاتیه ممنون
رفیق این بازی بسیار بسیار کمیابه ولی میتونید از ایشون بپرسید ببینید داره یا میتونه بیاره یا نه:
http://forum.bazicenter.com/member.php?u=33578
سلام
میشه توضیح راجع به رجین 1 و 2 اینا بدین که یعنی چی؟ آخه pal اینا شنیدم ولی 1و2 اینا دیگه چی هستن
رفیق هیچ فرقی ندارن همونا هستن>:d<
ریجن 1 همون NTSC/U هستش که مربوط به قاره ی آمریکای شمالی و جنوبی و مکزیک و کاناداهستش.
ریجن 2 یا همون PAL مربوط به اروپا و خاورمیانه و آفریقا هستش.
ریجن 3 یا NTSC/J مال تمام کشورهای آسیایی به غیر از خاورمیانه هستش(کشور های آسیای شرقی)
ریجن 4 مال استرالیا هستش که در بیشتر مواقع از زیر مجموعه های PAL محسوب میشه.
راستی بعضی بازیها ممکنه ریجن اختصاصی داشته باشند مثلا ریجن NTSC/j-Japan که مخصوص کشور ژاپنه ولی جزء ریجن 2 محسوب میشه و این بازیها معمولا زبان اختصاصی دارند مثل MGS4 که یه نسخه ی مخصوص ژاپنی با منو و زبان کاملا ژاپنی و غیر قابل تغییر داشت.
راستی ریجن فیلمهای بلوری هم A و B هست که A مربوط به NTSC/U و NTSC/J هستش و ریجن B هم مربوط به PAL هستش