پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان یه سوال شاید خنده دار باشه از کجا باید بدونم رجیون دستگام چنده
و فری هست یا پال
راهنمایی کنید
میخوام آخرین فریم ویر رو رو دستگام داشته باشم الان بالاترینش چنده

پشت پلی 3 رجین رو زده مثلآ NTSC/J و...

اخرین آپدیت فریمور 3.15 هستش

1_ببین شما برای دانلود DLC ها باید به این نکته دقت کنی:مثلا اکانت اروپا سختی و ریجن بازیت هم 2 هست یعنی اروپا و برای اینکه بری DLC های بازیت که ریجنش 2 هست رو دانلود کنی باید بری یه PSN CARD اروپا بخری اگه مثلا ریجن کارتت 1 باشه و ریجن بازیت 2 باشه و ریجن اکانتت هم 2 بشاه نمیتونی DLC های بازی رو دانلود کنی پس باید ریجن اکانت و بازیت و PSN CARD یکی باشه
2_ریجن متفاوت باشه فرقی نمیکنه مثلا کسی که ریجن بازیش 1 هست میتونه DLC های اون بازی رو دانلود کنه و کسی هم که 2 هست میتونه DLC های بازی خودش رو دانلود کنه مثلا ریجن 2 نمیتونه DLC های ریجن 1 رو دانلود کنه اگه مثلا شما 2 تا اکانت داشته باش یکی امریکا و دیگری اروپا اگه از STORE امریکا بری و DLC های بازی KILLZONE 2 یا ... رو دانلود کنی وقتی داری با بازی ریجن 2 انلاین بازی کنی اون DLC ها کار نمیکنه و مثلا DLC ریجن 2 فقط روی بازی ریجن 2 کار میکنه بازی ریجن 1 بزاری کار نمیکنه امیدوارم که تونسته باشم خوب توضیح داده باشم برات
خیلی ممنونم از توضیحات کاملت

سلام
دوستان یه چند تا سوال داشتم
اگه جواب بدین ممنون میشم
1.ps3 چند تا ریجن داره؟بهترینش کدومه؟
2.میشه با تلویزیون های معمولی(28 اینچ) ps3 بازی کرد؟
مرسی

سلام
دوستان یه چند تا سوال داشتم
اگه جواب بدین ممنون میشم
1.ps3 چند تا ریجن داره؟بهترینش کدومه؟
2.میشه با تلویزیون های معمولی(28 اینچ) ps3 بازی کرد؟
مرسی
1. 3 تا ریجن داره و بهترینش هم ریجن 2 یا همون پال هستش .
2. بله دوست عزیز من با 14 اینچ هم بازی کردم چه برسه به 28 :cheesygri

طبق خبری که در سایت دنیای بازی امده جورج هاتز ادعا کرده ps3 را به طور کامل هک کرده
http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=632
http://geohotps3.blogspot.com/
متاسفانه تایپیکی را هم که من ایجاد کردم دوستان پاک کردند خواهشا این پست را پاک نکنند تا قضیه به جایی به رسد
این خبر برای امروز هست فکر میکنم. در هر صورت ممنون.

همین خبر تو تاپیک مخصوصش هست
دوستان لطف کنند خیلی کوچولو زحمت بدن یه دقتی بکنن تاپیک که عنوانشم مهم هست رو پیدا کنن اونجا در باره این قضیه پست بدن پیشاپیش ممنونیم
میشه ادرس تایپیکش را بدین چون من هرچه گشتم پیدا نکردم

سلام آقا من تازگيها هر وقت مي خوام فيفا رو آنلاين بازي كنم يه دقيقيقه فقط مي تونم تو گيم باشم بعد زود ارور ميده مياد بيرون. قبلاً اصلاً اينجوري نمي شد. دوستان لطفً راهنمايي كنيد.

سلام آقا من تازگيها هر وقت مي خوام فيفا رو آنلاين بازي كنم يه دقيقيقه فقط مي تونم تو گيم باشم بعد زود ارور ميده مياد بيرون. قبلاً اصلاً اينجوري نمي شد. دوستان لطفً راهنمايي كنيد.

به خاطر مشکلات به وجود آمده برای وضعیت اینترنت کشور هست
که مسئولین پرتوان امر با تلاش شبانه روزی در حال بررسی مشکل و درصدد رفع آن میباشند!
چیزی نیست احتمالا تا آخر هفته دیگه درست شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or