Mr.Chief
کاربر سایت
فک نمیکنید ارزون تره ؟! اینجا 380 تومنه !قیمت باندل های 250 گیگ تو دوبی 1500 درهمه معمولیم 1300 درهم البته اینا قیمت تک فروشیه!!!!
فک نمیکنید ارزون تره ؟! اینجا 380 تومنه !قیمت باندل های 250 گیگ تو دوبی 1500 درهمه معمولیم 1300 درهم البته اینا قیمت تک فروشیه!!!!
راستی منظورتون از معمولی چیه ؟قیمت باندل های 250 گیگ تو دوبی 1500 درهمه معمولیم 1300 درهم البته اینا قیمت تک فروشیه!!!!
کدوم ؟ این 2 تا خیلی فرق دارن !:biggrin1:منظور 120 گیگ هست
شایدم غیر باندل که اضافه هیچی نداره 250 گیگ
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟دوستا ن یه بازی که پلاتینیوم هستش با معمولی چه فرقی داره؟؟؟ قیمتش پایین تر هستش؟؟؟
هیچ فرق نمیکنه با اصل بازی .....کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟
فکر کنم این طور باشه که شرکت سونی بعضی از بازیهاش رو که یه مدت قابل توجهی از رلیزشون گذشته را با قیمت ارزون تری از بازی های دیگه در حد 30 دلار فکر کنم میده بیرون که به این بازی ها پلاتینیوم میگن.کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟؟
سلام
من تو بازيه nfs:undercoverخيلي افت فريم دارم مخصوصا تو صحنه هاي شلوغ بازي گير ميكنه اين عاديه يا نه چيكار كنم؟؟با اپديت فريمور حل ميشه يا نه؟؟؟
مشکل اینجاست که اصلا PS3 زیر نویس فایل هارو نشون نمیده عزیز...سلام استاد عزیز اقا من وقتی فایل زیر نویس رو میریزم تو فلش بعد فلش رو به ps3 وصل میکنم اصلا فایل رو نشون نمیده انگار همچین چیزی وجود نداره
مشکل از کجاست؟