پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

خواستم بدونم میشه PS3 رو مستقیم به PC وصل کرد ؟
منظورم اینه که اگه با کابل USB مدل A-A ، وصل شه ، راحت بشه مثل یه هارد جدید ، توي windows دیدش .
نمونه کابلایی که میگم ، ایناست :

http://www.mediaatlantic.com/shopimages/products/thumbnails/usb-a-a-male-male-cable-main.jpg

بعيد مي دونم شناسايي كنه، يعني من كه امتحان كردم فايده نداشت!
حالا من خودمم يه سوال عجيب دارم! شايد هم خيلي وسواس دارم ، اين اواخر تو هر بازي ps3 از tekken تا killzone حس مي كنم جزييات detail اشياء يا تار و پود لباس هاي شخصيتهاي فرعي بازي نسبت به قبلا كه ps3 ام نو بود، افت دارن و يه كم تارن! من درست مي بينم يا وسواس دارم؟!:confused::biggrin1::blushing:

سلام
من دیشب اومدم mgs4 رو آپدیت کنم 2 تا گزینه داشت گزنه ی اول رو انتخاب کردم اما بعد از حدود 5 -6 ساعت کلا 11 در صد رفته بود اگر گزینه ی دوم که نوشته بود HTTP download رو انتخاب کنم درست میشه یا نه در هر صورت همین قدر طول میکشه ؟؟

آخرین ویرایش:
خواستم بدونم میشه PS3 رو مستقیم به PC وصل کرد ؟
منظورم اینه که اگه با کابل USB مدل A-A ، وصل شه ، راحت بشه مثل یه هارد جدید ، توي windows دیدش .
نمونه کابلایی که میگم ، ایناست :
نه نمیشه اما شما میتونید با کابل شبکه وصل کنید و فایل های صوتی و تصویری خودتون و انتقال بدید روی ps3 .

سلام
من دیشب اومدم mgs4 رو آپدیت کنم 2 تا گزینه داشت گزنه ی اول رو انتخاب کردم اما بعد از حدود 5 -6 ساعت کلا 11 در صد رفته بود اگر گزینه ی دوم که نوشته بود HTTP download رو انتخاب کنم درست میشه یا نه در هر صورت همین قدر طول میکشه ؟؟
بله گزینه دوم HTTP رو انتخاب کنید .. !!

حالا من خودمم يه سوال عجيب دارم! شايد هم خيلي وسواس دارم ، اين اواخر تو هر بازي ps3 از tekken تا killzone حس مي كنم جزييات detail اشياء يا تار و پود لباس هاي شخصيتهاي فرعي بازي نسبت به قبلا كه ps3 ام نو بود، افت دارن و يه كم تارن! من درست مي بينم يا وسواس دارم؟!
وسواس دارم؟!

با سلام.
یکی از دوستان من قصد خرید ps3 داره .
خودش که علاقه داره نوع fat رو بخره. خواستم بپرسم slim مزیت های خاصی نسبت به fat داره که اون از علاقه اش بگذره و اسلیم بخره؟

با سلام.
خودش که علاقه داره نوع fat رو بخره. خواستم بپرسم slim مزیت های خاصی نسبت به fat داره که اون از علاقه اش بگذره و اسلیم بخره؟
سرعت لود باری تو اسلیم بیشتره سرعت بلوری بیشتره برق کمتری مصرف میکنه کاردش 2 یا 3 برابر و یا بیشتره جای کمتریو اشغال میکنه در کل اسلیم بهتره

fat ها ظاهر به نسبت زیبا تری دارند همچنین دارای یه سری امکانات مثل نصب سیستم عامل لینکوس و در مدلهای قدیمیتر اجای بازیهای PS2 . ضمن اینکه قابلت ارتقای هارد هم وجود داره در نتیجه در میتونید هارد قبلی رو با یه هارد سریعتر و با حجم بالاتر جایگزین کنید.
الان قیمت مدلهای Fat در ایران ارزونتره من پیشنهاد میکنم fat برداره

سرعت لود باری تو اسلیم بیشتره سرعت بلوری بیشتره برق کمتری مصرف میکنه کاردش 2 یا 3 برابر و یا بیشتره جای کمتریو اشغال میکنه در کل اسلیم بهتره
.......

سلام دوستان
من وقتی ps3را با با کابل hdmi to dvi به مانیتور وصل می کنم تصویر نمی ده در حالی که xbox را وقتی وصل می کنم تصویر می ده لطفا یکی جواب بده

بد نیست بدونید که ps3 slim فقط به خاطر اینکه از hdd های جدید با بافر بالاتر استفاده میکنند سرعت بیشتری دارند چیزی که راحت میتونید روی ps3 fat اون رو تعویض کنید و تا هر چه قدر که بخواین افزایشش بدید اما اون مصرف برق درسته در slim کمتره;)
زیایی ps3 fat هم که دیگه معروفه!:smile:

دوستان یه سوال داشتم.من الان یه هفتس اسلیم گرفتم.امروز متوجه شدم که وقتی کنسول رو روشن میکنم و فن روشن میشه فن با یه صدای قرقر خفیف روشن میشه و وقتی دور ش سریعتر میشه یه چشم نمیاد ولی اگه گوشم رو بچسبونم به دستگاه اون صدا در حین کارکرد فن قابل تشخیصه.میخوام بدونم طبیعیه؟کلا فن با این صدا روشن میشه با اینکه اصلا نباید صدایی بده؟

سلام
من یه دسته d shock دارم که وقتی دکمه ps ش رو می زنم دستگاه رو روشن می کنه اما بعد از چند تا چشمک ( مثل بقیه دسته ها ) دیگه هیچ دکمه ایی از دسته کار نمی کنه و شماره های 1 و2 روی دسته
با هم روشن می شن و روشن می مونن و کلا هیچ گونه کاری نمی شه انجام داد
انگار دسته هنگ می کنه!;)
برای خاموش کردنش هم با سوزن پشت دسته رو فشار می دم و دسته خاموش می شه
در ضمن من قبلا دستگاه رو با بازی کیل زون آپدیت کرده بودم و با این دسته بازی می کردم اما وقتی که آپدیت 3.1 رو ریختم دیگه کار نکرد.
اگر راهنمایی کنید که چه بکنم ممنون می شم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or