ک مشکل عجیب برام پیش اومده.مودمم چراغ wlan ش خاموشه.پلی 3 هم مودم رو نمیشناسه دیگه.(از طریق وایرلس)
با گوشی هم سرچ میکنم مودم پیدا نمیشه.نمیدونم چه مرگش زده.چیکار کنم؟اصلا چه کردم که اینجوری شده؟:biggrin1:
چرا نشه، براي اين كار سه راه داري، از بهترين روش به بدترين:
1. اگه سينمات ورودي HDMI داره از كنسول وصل كن بهش واز سينما خروجي HDMI رو وصل كن به تي وي.
2.اگه سينمات ورودي صداي اپتيكال داره با يه كابل اپتيكال صدارو به سينما انتقال بده.
3.اگه ورودي هاي بالا رو نداشت ديگه مطمئنا ورودي صداي معموليو داره(كابل قرمز و سفيد)، با يه كابل صدارو به سينما انتقال بده.
خوب طبیعتا فرق میکنه
3 فیش فکر میکنم نهایت تصویری که میده 480 باشه
ولی hdmi به شما 1080 میده
مارک های مختلف هم داره از چینی تا اصل برندهای معروف
از 6،7 تومن هست به بالا
دوستان اینکه از هر رجیونی که ps3 را بخریم فقط فیلم های همون رجیون را نشان میده حالا یک سوال برام پیش اومده :
اگه ما فیلم های بلوری را رایت کنیم و فیلم مثلا فیلم رجیونش اروپا باشه و رجیون کنسول چین باشه آیا فیلم را پخش میکنه . ( با توجه به اینکه رایتی هست )
خوب طبیعتا فرق میکنه
3 فیش فکر میکنم نهایت تصویری که میده 480 باشه
ولی hdmi به شما 1080 میده
مارک های مختلف هم داره از چینی تا اصل برندهای معروف
از 6،7 تومن هست به بالا
می خواستم ببینم می شه با ps3 از طریق وایمکس به اینترنت وصل شد ؟ یعنی می شه تو تنظیمات اینترنت ps3 رفت تو وایرلس و وایمکس رو به ps3 شناسوند ؟
یا این که باید بازم ps3 رو با pc شیر کرد ؟
می خواستم ببینم می شه با ps3 از طریق وایمکس به اینترنت وصل شد ؟ یعنی می شه تو تنظیمات اینترنت ps3 رفت تو وایرلس و وایمکس رو به ps3 شناسوند ؟
یا این که باید بازم ps3 رو با pc شیر کرد ؟
دوستان اینکه از هر رجیونی که ps3 را بخریم فقط فیلم های همون رجیون را نشان میده حالا یک سوال برام پیش اومده :
اگه ما فیلم های بلوری را رایت کنیم و فیلم مثلا فیلم رجیونش اروپا باشه و رجیون کنسول چین باشه آیا فیلم را پخش میکنه . ( با توجه به اینکه رایتی هست )