پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

2261 براي PS3 خيلي مناسبه

سلام به همه
داشتم ميچرخيدم گفتم اينجا يه اطلاعي بدم بهتون
من براي PS3 مانيتور 2261 ال جي رو خريدم و به شدت راضيم
به همه توصيه ميكنم. تصوير شفافي داره و اصلا كدر نيست مثل برند هاي رقباش

سلام خدمت دوستان و استادان عزیز.
مشگلی که برای من پیش امده اینه که هر دو تا دسته های من چراغهای شماره یک و دو روشن
شده و اصلا کار نمیکنه دسته هارو ریست هم کردم با سوزن ولی بازهم اتفاقی نیافتاد
این اتفاق زمانی افتاد که میخواستم یک بازی جدید رو شروع کنم و اصلا یادم نمیاد که چیکار کردم
که این اتفاق افتاد ...با این حال الان یک دسته دیگر که مال دوستم بود اوردم و خیلی راحت دسته
اکتیو شد و کار میکنه (اما یک اتفاق جالبی که هست اینه که چراغ شماره 3 دسته روشنه ظاهرا دستگاه
به عنوان دسته سوم شناخته ولی کار میکنه از توی ستینگ هم وقتی حالت 7نفره یا یک نفره رو انتخاب
میکنم چراغ شماره یک روشن میشه کار هم میکنه منظورم دسته ای که ماله دوستم هست ولی دوتا
دسته های خودم به هیچ عنوان اکتیو نمیشه دستگاه رو یک بار هم ریست فکتوری هم کردم نشد که نشد
چه باید کرد ممنون از شما استادان عزیز ..یادم رفت بگم دسته ها رو یک دستگاهه دیگه امتحان کردم به راحتی کار کرد
اما روی دستگاهه خودم همیجوری که گفتم

آخرین ویرایش:
مشگلی که برای من پیش امده اینه که هر دو تا دسته های من چراغهای شماره یک و دو روشن
این اتفاق زمانی افتاد که میخواستم یک بازی جدید رو شروع کنم و اصلا یادم نمیاد که چیکار کردم
که این اتفاق افتاد ...با این حال الان یک دسته دیگر که مال دوستم بود اوردم و خیلی راحت دسته
اکتیو شد و کار میکنه (اما یک اتفاق جالبی که هست اینه که چراغ شماره 3 دسته روشنه ظاهرا دستگاه
به عنوان دسته سوم شناخته ولی کار میکنه از توی ستینگ هم وقتی حالت 7نفره یا یک نفره رو انتخاب
میکنم چراغ شماره یک روشن میشه کار هم میکنه منظورم دسته ای که ماله دوستم هست ولی دوتا
دسته های خودم به هیچ عنوان اکتیو نمیشه دستگاه رو یک بار هم ریست فکتوری هم کردم نشد که نشد
چه باید کرد ممنون از شما استادان عزیز ..یادم رفت بگم دسته ها رو یک دستگاهه دیگه امتحان کردم به راحتی کار کرد
وقتی روشنش میکنی وسط بازی یا منو دکمه ی PS buttun رو نگه دار تا یه صفحه ی سیاه بیاد بعد یه چیزی به اسم change controller نمیدونم تو این مایه ها هست میگه بزنم رو 1 یا 2 یا 3 یا 4 خودت رو هر کدوم میخوای تنظیم کن...

سته هات تقلبی بودن، دسته های تقلبی با آپدیت جدید کار نمی کنن، احتمالا اون بازی که گذاشتی بهت گفته باید آپدیت کنی، آپدیت که کردی از کار افتاده، اون دستگاهی هم که باهاش کار کرده فرم ویرش زیر 2.7 بوده

دوستان کسی سوال منو جواب نداد!بدنه ی ps3 slim من گرم و سرد که میشه مثل تلویزیونهای بزرگ بدنش تق و توق میکنه!(در اثر انقباض انبساط)!طبیعیه؟سوال کردم میگن نرماله و از بدنه و فیبر مادر برد دستگاه هست که ناگهانی گرم و سرد میشن!در ضمن چقدر طول میکشه تا دسته فول شارژ بشه؟این سری اخر که شارژ کردم بیشتر از یک ساعت شد در حالی که قبلا خیلی سریع شارژ میشد البته در حین شارژ بازی هم کردم و ویبره فعال بودش!

دوستان کسی سوال منو جواب نداد!بدنه ی ps3 slim من گرم و سرد که میشه مثل تلویزیونهای بزرگ بدنش تق و توق میکنه!(در اثر انقباض انبساط)!طبیعیه؟سوال کردم میگن نرماله و از بدنه و فیبر مادر برد دستگاه هست که ناگهانی گرم و سرد میشن!در ضمن چقدر طول میکشه تا دسته فول شارژ بشه؟این سری اخر که شارژ کردم بیشتر از یک ساعت شد در حالی که قبلا خیلی سریع شارژ میشد البته در حین شارژ بازی هم کردم و ویبره فعال بودش!
برای من هم همیـــن طوریـــه!

slim تا به حال خرابی هم داده؟

کلا پی‌ س ۳ خرابی‌ کم میده بسیار هم کم میده.ولی‌ نه زیاد اتفاق خاصی‌ براش نیفتاده اگه هم افتاده باشه مثلا از دست طرف افتاده شکسته:biggrin1: . یکی‌ هم بود داخل یه تایپک دیگه که میگفت خطای صفحه قرمز داده ولی‌ از طرف چند تا از دوستان ردّ شد. ولی‌ اگه می‌خوای بگیری اصلا نگران نباش خیالت راحته راحته شب تا صبح هم روشن باشه هیچیش نمی‌شه:love:

سلام نرم افراري هست كه بشه عكس شخصي خودتو بزاري براي تم پلي استيشن 3 ؟؟لطفا معرفي كنيد؟؟
نیازی به برنامه نداری
در قسمت تنظیمات تم عکس دلخواه رو به عنوان background انتخاب کن

نه دوست عزیز هیچ مشکلی نیست همه همینطورا و اصلا مشکلی نداره و نه ایجاد میکنه . در مورد باتری هم نه نباید مشکلی نگران نباش بابا ps3 کارش درسته :love:.

نمی دونم شماها چیجوری بازی میکنید.به احتمال زیاد داره غزل خداحافظی میخونه

زیاد خوشحال نشو!من به بهترین شکل ممکن از دستگاه محافظت میکردم :sick: دستگاه از سری اول 60 گیگ بود و از 3/2007 هم دارمش دستگاه رو روشن کردم بازی انچارتد2 رو گذاشتم هنگ کرد یا صفحه شطرنجی شد بعدش هم تو منو هنگ کرد :((:mad:بردمش تعمیر هم نشد:smile::(:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or