پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

درود
چطوری میشه 5تا PS3 رو به هم وصل کرد و با هم بازی کرد؟1کی از آشناهام کلوپ داره و 5تا PS3 و میخواست بدونه چطوری میشه اینکار رو کرد؟اینترنت لازمه؟با کابل نمیشه؟ لطفا اگه میشه جواب بدین.

سلام دوستان.
سیستم من فنش به این صورت روشن میشه که 3-4 دقیقه بعد روشن کردن کنسول level 2 روشن میشه و بعد 20 25 دقیقه که بازی کردم level 3 روشن میشه کنسول من اسلیم هست.
میخواستم بدونم این کارکرد فن عادیه؟با اینکه زود روشن میشه و باید جاشو عوض کنم که دیرتر داغ شه؟

سلام
امروز یه ps3 80 گیگ از فروشگاه نور گرفتم/فروشگاه خوبیهست....؟؟؟
نمیدونم چرا اینقدر کم شده و هرمغازه ای نداشت.../از کجا بفهمم که دسته ای که رو کنسول هست اصله.../برای شارژ اولیه چند سلعت باید دسته رو به دستگاه وصل کنم و آیا میشه دسته رو بجای وصل کردن به کنسول به کامپیوتر وصل کرد...؟؟؟؟:confused:
و اگه میشه متعلقاتی که باید در جعبه کنسول باشه رو ذکر کنید.
ببخشید که سوالهام زیاده ولی خواهش میکنم کامل پاسخ بدین/با تشکر

سلام
نمیدونم چرا اینقدر کم شده و هرمغازه ای نداشت.../از کجا بفهمم که دسته ای که رو کنسول هست اصله.../برای شارژ اولیه چند سلعت باید دسته رو به دستگاه وصل کنم و آیا میشه دسته رو بجای وصل کردن به کنسول به کامپیوتر وصل کرد...؟؟؟؟:confused:
دلیل کم یودن واسه اینه که الان دیگه مدل اسلیم تولید میشه
ببین پشت دسته منظورم زیرشه اگه 5تا پیچ داره و زیاد صدا نمیده وقتی تکون میدی و اگه با فریمور جدید کار کنه همین اخری اصلیه(اینا اسون ترین کاره)البته روششو گزاشتن بچه ها اما چون طول میکشه بگردید نمیشه پیدا کرد
شارژ دسته هم شما وصل کن به کنسول هر وقت چراغش ثابت شد دسته شارژ شده هرگز بیش از حد تو شارژ نزارید که عمر باطری کم شه
شارژ با کامپیوتر هم فکر نکنم بشه باز دوستانی که اطلاع دارن یه توضیحی بدن
متعلقاتم:کابل برق و تصویر و صدا هست دیگه چیزی نداره و یه دسته البته اگه باندل باشه باید بازی داشته باشه که گویا واسه شما معمولیه
============
سلام دوستان.
سیستم من فنش به این صورت روشن میشه که 3-4 دقیقه بعد روشن کردن کنسول level 2 روشن میشه و بعد 20 25 دقیقه که بازی کردم level 3 روشن میشه کنسول من اسلیم هست.
میخواستم بدونم این کارکرد فن عادیه؟با اینکه زود روشن میشه و باید جاشو عوض کنم که دیرتر داغ شه؟
عادیه به حر حال با کار بیشتر کنسول فن ها هم بیشتر باید کار کنن

جدیدترین فیریمور چنده؟؟؟؟چجوری بفهمم؟!؟
راستی دستگاهمو اپدیت کنم؟پیامه اپدیت میده....

با تشکر
3.15
نه دیگه اگر دستگاهت را ابدیت کنی دیگه پیغام ابدیت نمیده

سلام دوستان
علت فریز کردن چیه؟
بعلت گرما پیش از احد یا لنز مشکل داره

سلام

اره میشه با کامپیوتر دسته رو شارژ کرد
:p

سلام ! اگه یادتون باشه بعد از یه آپدیت که برا PS3 اومد اون دلینگ دلینگی :دی که اول اجرای هر بازی پخش می شد ( به همراه نمایش لوگوی PS3 ) حذف شد . خواستم ببینم سران ps برای جایگزین کردن یه همچین چیزی ایده ای ندارن ؟؟؟
یه حس خوبی به آدم میداد اون دلینگ دلینگ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or