دوست عزیز یه سر به این سایت بزن http://www.dolby.comیه سوال :وقتی میخوای صدارو از اپتیکال بگیری بهت یه گزینه هایی میده یه توضیح درباره اونا میدید مشکلی ندارما فقط میخوام بدونم هر کدوم چیکار میکنن مثلا sorround یا prologik دوستمون ayaran گفتن بزار رو sorround کلا میخوام بدونم هر کدوم چه کاریو انجام میده ممنون
ارش جون :biggrin1: خوب چیکار کنم که حواسم جمع باشه ؟ :biggrin1: یعنی الان می خوام دسته دوئل شوک 3 سفید رنگ بخرم . چه مدلی ( مشخصات خاصی داره ؟ ) و از کجا بخرم که مطمئن باشم؟ خودت چیکار می کنی ؟ یه دسته داری ؟این ایراد ممکنه از دسته های تقلبی باشه ، من چند مورد رو دیدم که اینجوری بوده .
توی اینترنت همه میچرخیدم میگفتند ممکنه از Firmware باشه ، به هر حال شما تو خریدن دسته حواستون رو جمع کنید .
دوست من چه جوری می شه به راحتی دسته اصلی رو خرید ؟ شما جایی سراغ داری ؟دوست عزیز من تا به حال 7 تا 8 دسته (تقلبی) واسه دوستان خریداری کردم/ قبل از اینکه به دوستان بدم با کنسول خودم تست کردم. و هیچ مشکلی نداشتن.
این دوستمون کشاورز شانسش خوب نبوده که همچین دسته ی گیرش اومده. !!!!
در هر صورت تا وقتی که به راحتی میشه دسته اصلی رو خریداری کرد نباید رفت سمت تقلبی!!
موفق باشی
از ساعت 7 تا حالا یک سوال داشتم.هیچکی به من جواب نداد.مثلا اینجا بهترین فروم ایران در زمینه بازی هست
بله ، هارد جفتش هارد لپتاپ یا همون"2.5 هستش .هارد Ps3 Slim به معمولی یا همون Fat میخوره یا بر عکس؟ :confused: