این مشکل نیست بلکه وقتی گرم میشه همچنین صدایی میده :biggrin1:امروز كه PS3 رو روشن كردم .ديدم روشن شد و داره يه صدا اين كولر جاروبرقي:cheesygri تو همين مايه ها ميده تا 2دقيقه بعدشم كه اورد اول دلم يه هويي ريخت . اين صدا ماله چيه چه مشكلي داره
این مشکل نیست بلکه وقتی گرم میشه همچنین صدایی میده :biggrin1:امروز كه PS3 رو روشن كردم .ديدم روشن شد و داره يه صدا اين كولر جاروبرقي:cheesygri تو همين مايه ها ميده تا 2دقيقه بعدشم كه اورد اول دلم يه هويي ريخت . اين صدا ماله چيه چه مشكلي داره
شما به چی وصل می کنی دوست عزیز ؟ مانیتور یا HDTV ؟من نگه میدارم یک بوق میزنه ریست میشه!! ولی بازم تصویر نمیاد!!! تو ستینگ مانیتور هم نگاه میکنم روی vga هست!!!! امکان داره از ps3 باشه؟!؟:confused:
شما به چی وصل می کنی دوست عزیز ؟ مانیتور یا HDTV ؟
امکان نداره نشه ، HDMI رو وصل کنی و PS3 رو ریست کنی از اول تنظیمات تصویر رو میاره .
TV که شما داری 1080 یا 720 ؟
خوب ببین ، شما با HDMI وصل کن ، دستت رو کامل روی Power نگه دار ، وقتی اومد بالا بگو نمیخوام تصویر HD باشه ، بعد که اومد با SD بالا برو توی Settings > Display Settings و از اونجا برو و HDMI رو انتخاب کن و 720P رو انتخاب کن .به هر دو وصل میکنم همینه!! مانیتورl1960tr و Tv هم 720 ه!!
میگم انتخاب نکن دیگه ، پست بالا رو خوندی اصلا . گفتم HDMI رو وصل کن ولی با SD بیا بالا .عزیز من!!! میگم hdmi رو که اتنخاب میکنم تصویر نمیاد!!! فقط صدا میاد !! دیگه جایی نیست که res اتنخاب کنم!!!
ممنون بخاطر جوابتون دوست عزیز...دوست عزیز شما احتیاج به کابل شبکه دارید.
به فروشنده هم بگید که حتمآ سوکت ها هم کراس بزنند.
کابل شبکه هم بهترین جنس متری 800 تومان هستش آشغالترین هم متری350 هستش
سوکتی که به پلی 3 وصل میشه RJ45 هستش و سردیگه اون به کارت شبکه کامپیوتر میخوره.
برای شیر کردن نت با پلی3 وقتی با دایل آپ کانکت شدید کانکشنی که وصل هستید به نت و با کارت شبکه پی سی شیر کنید .
ممنون بخاطر جوابتون دوست عزیز...
این کابل شبکه رو رفتم پرسیدم هیچ جا نداشتن...خودمم تا قبل از اینکه از شما بشنوم اصلا" اسمش بگوشم نخورده بود...می خواستم ببینم اسمش همین کابل شبکه اس یا اسم دیگه ای هم داره؟
این سوکتی که گفتید به PS3 وصل می شه رو از کجا باید گیر بیارم؟با خود کابل شبکه است یا جدا باید پیدا کنم؟
بعد تو جمله آخر منظورتون از کارت شبکه همون کابل شبکه بود یا نه؟
پ.ن:شرمنده اگه سوالام خیلی ناشیانه اس...
نه شما یک سره کابل رو میزنی به کارت شبکه کامپیوترت و اون یکی سرش هم میزنی به کارت شبکه PS3 و با سیم تلفن یه سر میزنی به مودم کامپیوتر و یک سره دیگه هم به تلفنوبرای اینکه از طریق pc بری تو اینترنت باید share کنیخیلی ممنون دوست عزیز.
فقط یه سوال:بعد اینکه این کابل رو خریدم باید یه سرشو بزنم به مودم دایال آپ PC و سر دیگه اش هم بزنم به LAN پلی استیشن 3 و بعدش یه سیم دیگه هم بزنم به مودم و کانکت شم ، درسته؟یا باید کار دیگه ای انجام بدم؟
خیلی ممنون دوست عزیز.
فقط یه سوال:بعد اینکه این کابل رو خریدم باید یه سرشو بزنم به مودم دایال آپ PC و سر دیگه اش هم بزنم به LAN پلی استیشن 3 و بعدش یه سیم دیگه هم بزنم به مودم و کانکت شم ، درسته؟یا باید کار دیگه ای انجام بدم؟