پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

یه چنتا سوال ساده دارم اینکه/
1.موقع خرید سوپر اسلیم و اسلیم دست دو باید به چه چیزی دقت کنم؟
2.من الان میخوام PS3 بگیرم فقط بازی های قدیمی رو باهاش بازی کنم مثلا همون GOD و Uncharted و killzone و... به نظرتون میارزه بگیرم؟! البته از اونجایی که من هم PS1 و PS2 دارم قصد دارم PS3 هم بگیرم تا 10 سال دیگه یه کلکسون جالبی بشه;;):d.
3.با بازی های قدیمیش میشه آنلاین زد؟ مثلا آنلاین کیلزون قشنگ هست هنوز کسی هست توش؟

درود

1- ظاهر دستگاه . لنز دستگاه سالم باشه و راحت دیسک رو اجرا کنه. صدای فنش در نیاد. اگر سوپر اسلیم هست دربش شل نشده باشه. اگر اسلیم و فن هست عملکرد مکش خوب انجام بشه. تو بازیهای سنگین مثل U و GOW صدای فنش در نیاد. ظاهر دسته. عملکرد صحیح دسته

2- در خرید PS3 شک نکنید. کلکسیونی از بازیهای بسیار زیبا داره که مدتها سرگرمتون میکنه

3- بله میشه

سلام دوستان آقا من یه سوپر اسلیم خریدم ولی هر بازی رو که میزارم هیچ جا هیچ گزینه ای برای نصب روی هارد نداره همه رو از روی دیسک اجرا میکنه :| چطوری باید بازی ها رو روی هارد نصب کرد؟

سلام دوستان آقا من یه سوپر اسلیم خریدم ولی هر بازی رو که میزارم هیچ جا هیچ گزینه ای برای نصب روی هارد نداره همه رو از روی دیسک اجرا میکنه :| چطوری باید بازی ها رو روی هارد نصب کرد؟
سلام...
کنسول شما اورجینال هست.این قابلیت فقط در کنسول های کپی خور موجوده..

سلام
من یه ps3 فت دارم هاردشو در اوردم,از موقعیکه اسلیم گرفتم دیگه سراغش نرفتم
امروز خواستم روشنش کنم متوجه شدم هاردش گمشده,الان هارد جدید بخرم چطور انتقال بدم؟من که بکاپ ندارم
روی فت cfw3,55 و رو اسلیم cfw 4.70 نصبه

آخرین ویرایش:
سلام
من یه ps3 فت دارم هاردشو در اوردم,از موقعیکه اسلیم گرفتم دیگه سراغش نرفتم
امروز خواستم روشنش کنم متوجه شدم هاردش گمشده,الان هارد جدید بخرم چطور انتقال بدم؟من که بکاپ ندارم
روی فت cfw3,55 و رو اسلیم cfw 4.70 نصبه

برو اینجا سوالتون رو مطرح کنید اینجا بخش اروجنیال هست مرسی
هر سوال و هر مطلبی در مورد PS3 - JB *کنسول های کپی خور*

اخه من راجع به کپی ؟ نکردم!!!!
گفتم هارد جدید رو چطوری نصب کنم؟

هارد جدید رو نصب کن،ازت فریمور میخواد آخرین فریمور نصب بوده (۳.۵۵) یا بالاتر رو طبق مراحلش و آموزشش (تو سایت هست) تو فلش بریز و مراحل نصبش رو طی کن.

(این قسمتش به اینجا ربط نداره ولی اگه آخرین فریمور نصب بوده روی کنسولت ۳.۵۵ بوده میتونی بدون کار اضافی یه کاستوم فریمور (فریمور کپی خور ) هم نصب کنی روی کنسول با همین مراحل بالا)

من سونی اسلیم دارم ولی وقتی سونی رو روشن میکنم احساس میکنم دای فن اصلا از دستگاه در نمیاد! از کجا بفهمم فن سالمه و درست کار میکنه؟
سلام..
مشکلی نیست...در مواردی که شما زیاد به کنسول فشار بیارید فن ها شروع به کار میکنن....مثله بازیهای گرافیکی بالا مثله GOD OF WAR...

سلام دوستان آیا میشه با پلی استیشن فت فیلم تری دی مشاهده کرد؟
cfw 4.65
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام..
بله قابل مشاهده هست...فقط باید
ریجن فیلم و کنسولتون یکی باشه البته در مورد فیلم فیزیکی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or