پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

کپی خورم نمیپره؟آخه تا رو عکس جامگه{همون گزینه ی تروفی تو قسمت psn} کلیک کردم یه چیزی آورد باید تا 100 پر میشد همونجا ترسیدم قطش کردم گفتم نکنه هکمو بپرونه
فریمور 4.66دارکنت دارم

آخرین ویرایش:
کپی خورم نمیپره؟آخه تا رو عکس جامگه{همون گزینه ی تروفی تو قسمت psn} کلیک کردم یه چیزی آورد باید تا 100 پر میشد همونجا ترسیدم قطش کردم گفتم نکنه هکمو بپرونه
فریمور 4.66دارکنت دارم

سوالتون رو اینجا بپرسید

http://forum.bazicenter.com/thread33248/

- - -ویرایش - - -

دوستان یک دستگاه دارم که جعبه نداره از کجاش میتونم بفهمم که ریجن چند هست ؟
و اینکه ورژنش 4.55 هست قابل کپی خور شدن هست ؟

از روی مدل نامبر دستگاه که با CECH شروع میشه. بگو چیه تا ریجنش رو بگم

برای قسمت دوم سوالتون هم برید آدرس زیر

http://forum.bazicenter.com/thread33248/

باور کن صبح زود میرم عصر میرم شب میرم فرقی نداره صد بارم میزنم نمیره از یه سایتی پرسیدم گفت (مشکل از شبکه سونی هست اعلام کرده مهندسین دارن روش کار میکنن) انشالله همین طور باشه [-
o
اخه عجیب ترش میدونی چی که من هیچ مشکلی ندارم حتی میتوانم برات عکس بگیرم و ببینی که من مشکلی ندارم

اقایون بنده دستگاه PS3 رو از نمایشگر معمول به یه نمایشگر دیگه وصل کردم اما بعد از اتصال کابل HDMI، تصویر رو بر روی نمایشگر جدید مشاهده نمیکنم در حالی که با کابل AV راحت تصویر بالا میاد اما با کابل HD نه.

مشکل از چیه و راه حل چیه؟

اقایون بنده دستگاه PS3 رو از نمایشگر معمول به یه نمایشگر دیگه وصل کردم اما بعد از اتصال کابل HDMI، تصویر رو بر روی نمایشگر جدید مشاهده نمیکنم در حالی که با کابل AV راحت تصویر بالا میاد اما با کابل HD نه.

مشکل از چیه و راه حل چیه؟
وقتی میخوای ps3 روشن کنی دستت بذار روی کلید پاور وقتی روشن شد دستت برندار تا 1بوق بزنه بعدش دستت بردار میره روی حالت HD و تصویر بالا میاد ... 2باره اگر خواستی بری روی AV همین کار انجام بده

سلام
من PS3 رو بعد یک ماه روشن کردم اما به محض اینکه دسته ها رو روشن میکنم تو قسمت منو دسته ها اتوماتیک عمل میکنن یکی از دسته ها جهت راست رو اتوماتیک میره یکی دیگه از دسته ها جهت پایین رو اتوماتیک میره
با نویگیشن و موو هم تست کردم اونا مشکلی نداشتن اما دسته های بیسیمش این مشکلو دارن دسته ها رو ریست هم کردم مشکل حل نشد راه حلی برای رفع این مشکل هست ؟؟؟

سلام دوستان ofw 4.70 هم اومد کسی تست کرده؟
این مشکلات psn برطرف شده ؟
نه هنوز به سختی وارد میشه با هزار دعا و التماس والله بخدا خیلی عذاب اور شده
من مطمئنم از اینترنت ما هست نه انها

سلام
من PS3 رو بعد یک ماه روشن کردم اما به محض اینکه دسته ها رو روشن میکنم تو قسمت منو دسته ها اتوماتیک عمل میکنن یکی از دسته ها جهت راست رو اتوماتیک میره یکی دیگه از دسته ها جهت پایین رو اتوماتیک میره
با نویگیشن و موو هم تست کردم اونا مشکلی نداشتن اما دسته های بیسیمش این مشکلو دارن دسته ها رو ریست هم کردم مشکل حل نشد راه حلی برای رفع این مشکل هست ؟؟؟

دستت باید ببریش بیرون و بهش بگو که این ور و اون ور میره تا برات سرویسش کنه
حتما خاک رفته توش چیزه زیاد مهمی نیست

نه هنوز به سختی وارد میشه با هزار دعا و التماس والله بخدا خیلی عذاب اور شده
من مطمئنم از اینترنت ما هست نه انها
آره این که درست هست
دیروز یخورده سرعت اینترنت رفت بالا راحت وصل شدم
ولی هنوز آپدیت نکردم
سایت zoomg تغییرات رو اینا نوشته
تغییرات رسمی اعلام شده به شرح زیر است:
Closed Captions هم اکنون در پس ‌زمینه‌ی بلوری و دی‌وی‌دی ‌ها پشتیبانی می‌شود. برای این تغییر به این قسمت مراجعه کنید:
[Settings] > [Video Settings] > [Closed Captions]
شما دیگر می‌توانید استایل،سایز و رنگ Closed Captions‌ها را تنظیم کنید:
[Settings] > [Video Settings] > [Closed Captions Settings]
نام و آیکان پلی‌استیشن از PSN™ به PlayStation™ Network تغییر کرده است.
جدید قدیمی

یه چنتا سوال ساده دارم اینکه/
1.موقع خرید سوپر اسلیم و اسلیم دست دو باید به چه چیزی دقت کنم؟
2.من الان میخوام PS3 بگیرم فقط بازی های قدیمی رو باهاش بازی کنم مثلا همون GOD و Uncharted و killzone و... به نظرتون میارزه بگیرم؟! البته از اونجایی که من هم PS1 و PS2 دارم قصد دارم PS3 هم بگیرم تا 10 سال دیگه یه کلکسون جالبی بشه;;):d.
3.با بازی های قدیمیش میشه آنلاین زد؟ مثلا آنلاین کیلزون قشنگ هست هنوز کسی هست توش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or