Young Tiger
کاربر سایت
این مشکل برمیگرده به نت شما مشکل از نت هست حتی اگر هم شد صدبار دیگه هم امتحان کن تا بشه منم تازگی ها وقتی میخوام سینگ کنم هی ارور dnc میده که منم اهمیت نمیدم بعداز بیست بار تقریبا سینک میشهمن میخوام تروفی هامو سینک کنم ولی از 2 درصد بیشتر نمیره و ارور میده؟
باید فرمتشو بکنی MP4 تا فیلم ها رو بشناسه البته پسوند AVI هم میشناسهمن یک سوال داشتم،فیلم و سریالهایی که دانلود میکنم تو کامپیوتر جواب میده اما تو ps3 نمیخونه .میشه راهنمایی کنین..
باید فرمتشون رو تغییر بدم یا از تنظیمات PS3 درست میشه؟

سلام...من یک سوال داشتم،فیلم و سریالهایی که دانلود میکنم تو کامپیوتر جواب میده اما تو ps3 نمیخونه .میشه راهنمایی کنین..
باید فرمتشون رو تغییر بدم یا از تنظیمات PS3 درست میشه؟
این کلا چیزه عجیبی نیست شما توی ساعات که نت فشار روش نیست امتحان کن مثلا ظهرها یا عصرها این موقعه ها تایم خوبی هست برای اینکه نت خلوت تر هست و کسی زیاد پای اینترنت نیستعجب انلاینم نمیتونم بازی کنم وقتی میخوام انلاین بزنم وارد بازی هم میشم میپره بیرون ..و تروفی هام هم که از 2 درصد بیشتر نمیره و اررور 80710a06 میده
تازه دو روزه این طور شد بد مثب
باور کن صبح زود میرم عصر میرم شب میرم فرقی نداره صد بارم میزنم نمیره از یه سایتی پرسیدم گفت (مشکل از شبکه سونی هست اعلام کرده مهندسین دارن روش کار میکنن) انشالله همین طور باشهاین کلا چیزه عجیبی نیست شما توی ساعات که نت فشار روش نیست امتحان کن مثلا ظهرها یا عصرها این موقعه ها تایم خوبی هست برای اینکه نت خلوت تر هست و کسی زیاد پای اینترنت نیست
حالا شما هر روز امتحان کن هر روز روزی دو بار

سلام...
شما برنامه Show Time رو دانلود کن و نصب کن روی کنسول...کلیه فرمتهای ویدئویی و صوتی فابل اجراست..
عجب انلاینم نمیتونم بازی کنم وقتی میخوام انلاین بزنم وارد بازی هم میشم میپره بیرون ..و تروفی هام هم که از 2 درصد بیشتر نمیره و اررور 80710a06 میده
تازه دو روزه این طور شد بد مثب

هیچ راهی نیست متاسفانه....فقط کپی خور این قابلیت رو داره...ps3 من کپی خور نیست ،چطوری همین برنامه رو روش نصب کنم؟ برنامه ای که گفتی دانلود کردم و روی فلش ریختم به کنسول وصل میکنم ولی هیچ فایلی رو نشون نمیده.میشه راهنمایی کنید.
سلام..سلام دوستان من PS3 super slim خریدم وقتی خاموش میکنم همش اون چراغ قرمز استند بای روشن میمونه جایی رو هم پیدا نکردم که گزینه ای داشته باشه در مورد استند بای یا حالت خاموشی کامل که از حالت استند بای درش بیارم. این همیشه روشن میمونه؟ یعنی همیشه سوپر اسلیم رو حالت استند بایه؟
سلام
آقا من میخوام ترفی هام تو سایت psnprofalesنشان بده وقتی من ادی مو میزنم یه عکس میاره اونجا زده 2 تا برنز دارید درحالی من رو کنسولم حدود 28 طلا دارم و 67برنزو45هم نقره دارم اما تو اون سایت یه عکس میاره که تنها2 دارم باید کاری انجام بدی تا اون ترفی ها ثبت بشه؟
ممنون میشم جوابمو بدید