پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

من یک سوال داشتم،فیلم و سریالهایی که دانلود میکنم تو کامپیوتر جواب میده اما تو ps3 نمیخونه .میشه راهنمایی کنین..
باید فرمتشون رو تغییر بدم یا از تنظیمات PS3 درست میشه؟

توجه به سوالش نکرده بودم

من میخوام تروفی هامو سینک کنم ولی از 2 درصد بیشتر نمیره و ارور میده:| ؟
این مشکل برمیگرده به نت شما مشکل از نت هست حتی اگر هم شد صدبار دیگه هم امتحان کن تا بشه منم تازگی ها وقتی میخوام سینگ کنم هی ارور dnc میده که منم اهمیت نمیدم بعداز بیست بار تقریبا سینک میشه

من یک سوال داشتم،فیلم و سریالهایی که دانلود میکنم تو کامپیوتر جواب میده اما تو ps3 نمیخونه .میشه راهنمایی کنین..
باید فرمتشو بکنی MP4 تا فیلم ها رو بشناسه البته پسوند AVI هم میشناسه

عجب انلاینم نمیتونم بازی کنم وقتی میخوام انلاین بزنم وارد بازی هم میشم میپره بیرون ..و تروفی هام هم که از 2 درصد بیشتر نمیره و اررور 80710a06 میده:(
تازه دو روزه این طور شد بد مثب

آخرین ویرایش:
سلام...
شما برنامه Show Time رو دانلود کن و نصب کن روی کنسول...کلیه فرمتهای ویدئویی و صوتی فابل اجراست..

عجب انلاینم نمیتونم بازی کنم وقتی میخوام انلاین بزنم وارد بازی هم میشم میپره بیرون ..و تروفی هام هم که از 2 درصد بیشتر نمیره و اررور 80710a06 میده:(
این کلا چیزه عجیبی نیست شما توی ساعات که نت فشار روش نیست امتحان کن مثلا ظهرها یا عصرها این موقعه ها تایم خوبی هست برای اینکه نت خلوت تر هست و کسی زیاد پای اینترنت نیست
حالا شما هر روز امتحان کن هر روز روزی دو بار

این کلا چیزه عجیبی نیست شما توی ساعات که نت فشار روش نیست امتحان کن مثلا ظهرها یا عصرها این موقعه ها تایم خوبی هست برای اینکه نت خلوت تر هست و کسی زیاد پای اینترنت نیست
حالا شما هر روز امتحان کن هر روز روزی دو بار
باور کن صبح زود میرم عصر میرم شب میرم فرقی نداره صد بارم میزنم نمیره از یه سایتی پرسیدم گفت (مشکل از شبکه سونی هست اعلام کرده مهندسین دارن روش کار میکنن) انشالله همین طور باشه [-o<

سلام...
شما برنامه Show Time رو دانلود کن و نصب کن روی کنسول...کلیه فرمتهای ویدئویی و صوتی فابل اجراست..

ps3 من کپی خور نیست ،چطوری همین برنامه رو روش نصب کنم؟ برنامه ای که گفتی دانلود کردم و روی فلش ریختم به کنسول وصل میکنم ولی هیچ فایلی رو نشون نمیده.میشه راهنمایی کنید.

برای منم همینجوری بود تا اینکه از دیروزبه بعد دیگه حتی انلاین هم نمیشه
فقط همون ارور 80710a06 رو میده
:(

ps3 من کپی خور نیست ،چطوری همین برنامه رو روش نصب کنم؟ برنامه ای که گفتی دانلود کردم و روی فلش ریختم به کنسول وصل میکنم ولی هیچ فایلی رو نشون نمیده.میشه راهنمایی کنید.
هیچ راهی نیست متاسفانه....فقط کپی خور این قابلیت رو داره...

سلام دوستان من PS3 super slim خریدم وقتی خاموش میکنم همش اون چراغ قرمز استند بای روشن میمونه جایی رو هم پیدا نکردم که گزینه ای داشته باشه در مورد استند بای یا حالت خاموشی کامل که از حالت استند بای درش بیارم. این همیشه روشن میمونه؟ یعنی همیشه سوپر اسلیم رو حالت استند بایه؟

سلام دوستان من PS3 super slim خریدم وقتی خاموش میکنم همش اون چراغ قرمز استند بای روشن میمونه جایی رو هم پیدا نکردم که گزینه ای داشته باشه در مورد استند بای یا حالت خاموشی کامل که از حالت استند بای درش بیارم. این همیشه روشن میمونه؟ یعنی همیشه سوپر اسلیم رو حالت استند بایه؟
سلام..
چراغ قرمز همیشه روشنه...

سلام
آقا من میخوام ترفی هام تو سایت psnprofalesنشان بده وقتی من ادی مو میزنم یه عکس میاره اونجا زده 2 تا برنز دارید درحالی من رو کنسولم حدود 28 طلا دارم و 67برنزو45هم نقره دارم اما تو اون سایت یه عکس میاره که تنها2 دارم باید کاری انجام بدی تا اون ترفی ها ثبت بشه؟
ممنون میشم جوابمو بدید
--------------------------------
یه سوال دیگه کنسول من 160 گیگ هست تو قسمت تنظیمات زده 149گیگ :|
yahoo_22.gif
مشکل از کجاس

سلام
آقا من میخوام ترفی هام تو سایت psnprofalesنشان بده وقتی من ادی مو میزنم یه عکس میاره اونجا زده 2 تا برنز دارید درحالی من رو کنسولم حدود 28 طلا دارم و 67برنزو45هم نقره دارم اما تو اون سایت یه عکس میاره که تنها2 دارم باید کاری انجام بدی تا اون ترفی ها ثبت بشه؟
ممنون میشم جوابمو بدید

با کنسول آنلاین شو و تروفیهات رو سینک کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or