پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

دوستان براس وصل کردن ps3 به مانیتور باسد مانیتور HDCP ساپورت کنه ؟ درسته ؟از کجا باید بفهمم سامورت میکنه ؟
مشخصاتش اینه : W1954TE

سلام 2 تا سوال دارم
ps3 تا چه زمانی ساپورت میشه؟
الان که می خوام کنسول یخرم ps3 بگیرم یا ps4 ؟

دوست عزیز پلی 3 حداقل تا5 6 سال دیگه خوب ساپورت میشه

انتخاب کنسول بستگی به خودت داره اگه مایه داری و از پس بازی های ps4 بر میای که هیچی اگه مث منی یه ps3 کپی خور نرم افزاری بگیر حالشو ببر

دوستان دیروز 4 5 ساعت با دستگاه اسلیم TLOU بازی کردم اما بعد از اون یه مشکل عجیب پیش اومد.
اولا این که در طی این چند ساعت هر وقت میرفت روی گیم که ما باید بازی میکردیم صدای Ps3 خیلی زیاد میشد حالا نمیدونم صدای فنه یا ... مثل یه جارو برقی کوچیک رو اعصاب بود.
بعد از این چند ساعت هم یه دفعه یه پیام اومد اون بالا گفت دستگاه داغ شده و خاموش کنین. چراغ پاور هم قرمز میشد سبز میشد و هی رنگ عوض میکرد.
خواستم بدونم کسی میدونه این مشکل از چی هست ؟ خطره ؟ اگه مشکل مهمیه تا دستگاه رو بدم پس چون فعلا از کسی گرفتم برا تست ..

دوستان دیروز 4 5 ساعت با دستگاه اسلیم TLOU بازی کردم اما بعد از اون یه مشکل عجیب پیش اومد.
اولا این که در طی این چند ساعت هر وقت میرفت روی گیم که ما باید بازی میکردیم صدای Ps3 خیلی زیاد میشد حالا نمیدونم صدای فنه یا ... مثل یه جارو برقی کوچیک رو اعصاب بود.
بعد از این چند ساعت هم یه دفعه یه پیام اومد اون بالا گفت دستگاه داغ شده و خاموش کنین. چراغ پاور هم قرمز میشد سبز میشد و هی رنگ عوض میکرد.
خواستم بدونم کسی میدونه این مشکل از چی هست ؟ خطره ؟ اگه مشکل مهمیه تا دستگاه رو بدم پس چون فعلا از کسی گرفتم برا تست ..
سلام
دوست عزیز داره اخطار میده برای گرما
کنسول فت یا اسلیم؟

سلام
دوست عزیز داره اخطار میده برای گرما
کنسول فت یا اسلیم؟

سلام، اره اخطار گرما میده اسلیمم هست.صداش هم زیاده متاسفانه ..
امروز یه ساعتی بازی کردم بازم افتاد چشمک و اخطار داد که گرم شده مدتی خاموش کنید.

دماش رو نگاه کردم زده بود 75 درجه !!! طرف انگار دور فنش هم زده بود بالا. مشکل از چی هستش به نظرتون ؟

آخرین ویرایش:
سلام
کسی اینجا هست که آپدیت بازی ها رو با کامپیوتر دانلود کنه؟ برنامه PS3 P*r*o*x
من یه آپیدت 1گیگی گرفتم از این طریق ولی هرکاری میکنم نصب نمیشه.
طبق مراحلی که خودش گفته جلو میرم اما اصلا نصب نمیکنه. کسی هست کمک کنه؟
من چند سال پیش همینجوری دانلود و نصب میکردم راحت، بعدش دیگه همیشه با خوده کنسول آپدیت ها رو گرفتم، حالا این آپدیت با این حجم زیاد رو گفتم با کامپیوتر بگیرم و گرفتم اما نصب نمیشه!!!

من PS3 داشتم روش نوشته بود: Made in Czech Republic
یعنی‌ بسته بندیش در کشورهای دیگه میشه؟
کدومشون از همه بهترند؟

بله برای بسته بندی کارتونش رو میفرستنش همون کشور که بگن این کنسول برای این کشوره همین
و همشون توی چین ساخته میشن
اگر ژاپنی گیرت بیاد که دیگه حرف نداره حرف اول رو میزنه توی دنیا

سلام خدمت تمامی عزیزان.
من یک PS3 فت دارم اما چند روز پیش وقتی روشنش کردم به سرعت خاموش شد. یعنی وقتی چراغ روشن کردن رو میزنم سریع دستگاه خاموش میشه. میخواستم بدونم مشکل از کجاست و آیا تعمیر میشه و هزینه اش چه قدره؟
تشکر.;)

سلام خدمت تمامی عزیزان.
من یک PS3 فت دارم اما چند روز پیش وقتی روشنش کردم به سرعت خاموش شد. یعنی وقتی چراغ روشن کردن رو میزنم سریع دستگاه خاموش میشه. میخواستم بدونم مشکل از کجاست و آیا تعمیر میشه و هزینه اش چه قدره؟
تشکر.;)

شما ببینید چراغ ps3 آیا به رنگ زرد و قرمز ممتد در میاد یا نه ؟؟؟
اگه اینطور باشه که دستگاه شما مشکل چراغ زرد یا همون گرم شدن پیدا کرده و باید حدود 80 تومن خرجش کنی؟؟؟

سلام دوستان
دوستان من می خواستم ps3 بگیرم حدود یک هفته دیگه. برای همین می شه بهم یکم اطلاعات درباره مدل های ps3 که کدوم بهتر است..قیمت مدل ها...مسال کپی خور وچیا لازم داره.. والبته قیمتش تو تهران الان؟
کلا چون خودم هیچ اطلاعی از این چیز ها ندارم سوالم رو به طور کلی ایجا گفتم.
ممنون می شم کمکم کنید.:d

شما ببینید چراغ ps3 آیا به رنگ زرد و قرمز ممتد در میاد یا نه ؟؟؟
اگه اینطور باشه که دستگاه شما مشکل چراغ زرد یا همون گرم شدن پیدا کرده و باید حدود 80 تومن خرجش کنی؟؟؟
والا اینقدر سریع خاموش میشن مشخص نیست، دو چراغ هم هم زمان روشن میشن اما به سرعت خاموش میشه. تشکر پس چراغ زرد میده.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or