پرسش و پاسخ ps3 (مشکل های نرم افزاری و سخت افزاری و رفع و رجوع آنها)

یک سری نرم افزار هستند که این کار رو میکنند.

ولی عواقبش پای خودت چون من تستش نکردم. میتونی روی یه فلش تست کنی بعد انجام بدی ولی توصیه من اینه که حتما از هاردت بک آپ بگیری

دوست عزیز behdad1998 نرم افزاری که نریمان خان معرفی کردن رو من استفاده کردم و جواب می ده.

بعد بازی ارجینال روی ps3 کپی خور نصب کنی ، کپی خوریش میپره ؟! داریم همچین چیزی؟

چرا داداش مشکلی نداره میشه بازی اورجینال رو روی دستگاه کپی کرد اگر منظورت اینکه دیسک باز اورجیال رو رو ی دستگاه بزاریم کپی کنیم نه مشکلی پیدا نمیکنه ........

سلام خدمت دوستان
من قصد دارم ps3 خودمو بفروشم قبل ار فروش جه کارایی رو باید روی دستکاه انجام بدم تا صفر بشه؟؟؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
ممنون

شبیه ساز پلی استیشن 3 رو پی سی جواب میده ؟
چند درصد بازی ها رو اجرا میکنه؟
من فقط چندتا بازی معروف مثل
gta v
میخوام بازی کنم رو پی سی جواب میده؟

شبیه ساز زیاد جالب نیست.
حالا چرا شبیه ساز,GTA V برای PC تایید شده و برای پاییز امسال منتشر میشه.
یکم صبر کنی میتونی نسخه PC رو بدون مشکل بازی کنی .

چرا جالب نیست؟
بازی های دیگه هم هستند (انحصاری)
شبیه ساز برا ps3 نیست بابا مگه الکیه :دی یه مورد هست که همون بگیم نیست بهتره ،زیاد تو فکرش نباش.برا gta که میتونی تو پاییز منتظرش باشی و بازیهای انحصاریم بنظرم باید دست به جیب بشی برا خرید کنسول.

شبیه ساز برا ps3 نیست بابا مگه الکیه :دی یه مورد هست که همون بگیم نیست بهتره ،زیاد تو فکرش نباش.برا gta که میتونی تو پاییز منتظرش باشی و بازیهای انحصاریم بنظرم باید دست به جیب بشی برا خرید کنسول.

برای ایکس باکس چطور؟

سلام دوستان.
من میخوام یک فروشگاه بازی راه اندازی کنم.
میخواستم بدونم اموزشی برای رایت بازی های Ps3 دارید؟
یعنی مثلا من یک دیسک بازی پی اس ۳ رو به چه روشی رایت کنم و بفروشم؟
دی وی دی خاصی میخواد؟
دی وی دی رایتر خاصی میخواد؟
نرم افزار خاصی هست برای اینکار؟
تنظیمات خاصی داره؟
و....
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.
مرسی.

دوستان یه پلی 3 خریدم 1200 با مشخصات زیر بنظرتون چطوره ؟ 160 گیگ.....نسخه 3.55 ،،،، ،،،، دانگریدی نیست .....با تمامی لوازم فابریک....بدون کوچکترین خط و خش در بدنه...کبی خور نرم افزاری ...دستگاه بلمب و باز نشده ....... 4 ماه کار کرده .... فروشنده بدلیل مشغله ی کاری نتونسته بازی کنه اگه دسته بازیشو عوض کنم عمرا کسی نمیفهمه که کارکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or