ghol games
کاربر سایت
اره میشهمیشهps3رو به ال سی دی کامپیوتر که پورت hdmi داره وصل هم کرد؟
اره میشهمیشهps3رو به ال سی دی کامپیوتر که پورت hdmi داره وصل هم کرد؟
استوک دستگاهی هست که تازه تولید شده و استفاده نشدهسه تا سوال ،
Ps3 استوک یعنی چی؟
ps3 ریفیر یعنی چی؟
و دانگریدی منظور چیه ؟که همه جا میگن دانگریدی نباشه مگه برای کپی خور نیست؟
و دانگریدی منظور چیه ؟که همه جا میگن دانگریدی نباشه مگه برای کپی خور نیست؟
اقا دمتون گرم من یک دستگاه ریفیر بخم انداختن الان در حال موت هست
Ps3 فت و یکبارم دانگرید شده برای بار دوم اقدام شده که مشکل پیدا کرده و ناندش نمیخونه و یجورایی در حالت مرگه
چجوری باید تشخیص داد دستگاه ریفیر چون مثل تین که ریفیر ها جای پورتشون سمت چپ ؟
سلام دوستان . عزیزان من Ps3 ایم 40 گیگه بعد 37 گیگش ازاده و فقط حدود9 گیگ اپدیت یه بازی روشه با این حال میزنه 17 گیگ بیشتر جای خالی نداره ؟ چجوریه این داستان میشه فضای بیشتری ازاد کرد یا خیر ؟

سلامسلام دوستان ، من يه هارد دارم كه فرمتش رو ميخوام به fat 32 تبديل كنم ، چگونه ميتونم؟؟؟؟؟
در ضمن اگه به fat 32 تبديل بشه ، محتويات داخل هارد اكسرنال همش پاك ميشه يا نه ؟
نه آخه یه راهی هست که اطلاعاتش پاک نشه , اگه کسی نرم افزار خاصی رو میشناسه بگهسلام
باید کامل فرمتش کنی و نوع فرمت رو Fat 32 انتخاب کنی و البته تمام اطلاعاتش پاک میشه
یک سری نرم افزار هستند که این کار رو میکنند.نه آخه یه راهی هست که اطلاعاتش پاک نشه , اگه کسی نرم افزار خاصی رو میشناسه بگه
سلام مگه همه دسته های ps3 ویبره ندارن؟ doualshock 3 دارم بعد میخوام بفروشم ،خریدار میگه که بعضی از این ها رو کنسول های فت ویبره ندارن، داریم از این نوع؟ دسته مال دستگاه فت 40 گیگ بوده.
بعد بازی ارجینال روی ps3 کپی خور نصب کنی ، کپی خوریش میپره ؟! داریم همچین چیزی؟

مرسی اقا نریمان داره ویبره . پس بازی ارجینال مجبورم روش فقط بازی کنم قابلیت نصب ندارم مشکلی نیست.اگر شماره سریال پشت دسته CECHZC1 باشه دسته ویبره نداره ولی اگر غیر از این باشه ویبره داره
-------------------
کلا بازی اورجینال رو نمیشه روی کنسول نصب کرد![]()