پرسش و پاسخ در مورد گروه کاربران Premium

اقا نمیتونین یه سیستمی راه بندازین که بشه از طریق بازیسنتر از سایتهایی مثل Playasia یا سایتهای دیگه بازی و لوازم دیگه خرید؟
اینطوری خدایی خیلی به صرفه اس مثلا بابت یه بازی اورجینال زیاد پول نمیدیم:love:

اقا نمیتونین یه سیستمی راه بندازین که بشه از طریق بازیسنتر از سایتهایی مثل Playasia یا سایتهای دیگه بازی و لوازم دیگه خرید؟
اینطوری خدایی خیلی به صرفه اس مثلا بابت یه بازی اورجینال زیاد پول نمیدیم:love:
با اين صد در صد موافقم.:love:
خيلي دوست دارم بازيهاي مورد علاقمو اوريجينال داشته باشم ولي تو ايران خيلي گرون ميدن.:mad:

خرید از play-asia را برای کاربران platinum در دست بررسی داریم

من یه پیشنهاد دارم که البته با مثال توضیح میدم :
طرف میره مغازه میخره ، مغازه اش هم 6ماهه دیگه راه میفته ، توی قراردادش ثبت شده که مثلا در حال حاضر باید 60-50 درصد مبلغو بده ولی طرف میاد کله پولو یه جا میده ، چون داره یه جا پرداخت میکنه یه چند درصدی بهش تخفیف میدن ، منم میگم یه فرقی باید بین کسی که یه جا یه ساله میگیره با اونی که میاد 2بار شش ماهه میگیره باشه ، مثلا 22 یا 14 بشن 20 یا 12 !

در plus آیا ما که اکانت Steam داریم از طریق بازی سنتر هر بازیی که بخواهیم میتونیم در steam داشته باشیم یکم ریزتر توضیح بدید ممنون میشم (اگه در plus این امکان هست بریم 6 ماهه بگیریم که به شدت نیازمند این امر مهم در steam هستم) :biggrin1:

خرید از play-asia را برای کاربران platinum در دست بررسی داریم

علی واقعا اگه این کارو بکنی من 30 تومن هم برای یک سال میدم . خیلی ممنون میشم . فقط راهی پیدا بشه از یک جایی خردی کنیم . ممنون میشم .
پس سریعتر بگین چطور پول به حساب بریزیم :love:
آقا دو نفر پیریمیوم شدند چطوری شدند :biggrin1: .
علی جان در صورت امکان بعد از عضو شدن این کاربر سایت و برای اون دسته که عضو طلایی یا نقره ای هستند بردارین . user همون معنی کاربریم میده دیگه :biggrin1: پس چه معنی داره دو تا باشه ;)

آخرین ویرایش:
آقا علی این پستی که توش توضیح دادین ناقصه! یک بار بررسیش کنین! قیمت رو از پست های بچه های اینجا یافتم...

ولی خداییش قیمتا عالیه!

الآن خیلی از سایت ها هستن که فقط برای عضویت ساده دارن ، 10-15 هزار تومن پول می گیرن. البته حق هم دارن ، اداره سایت هزینه داره ، دردسر داره ، وقت گیره ، شاید 4 تا نونخور هم داشته باشه! اگر تعداد مدیران سایت هم مثل اینجا زیاد باشه ، خوب قطعا درآمد حاصله از تبلیغات کافی نخواهد بود! البته شاید تعدادی یا همشون به پول سایت نیازی نداشته باشن! ولی خوب کاریه که انجام دادن ( حالا چه بخاطر علاقه ، چه بخاطر هر چیز دیگری ) ، باید نتیجه ای داشته باشه! دیگه مربوط به خودشونه که چیکار باهاش کنن : خرج سایت کنن ، ذخیره کنن ، برن باهاش تفریح کنن!

تازه الآن BC شده بزرگترین مرجع گیم فارسی! باید کمی رسمیت بیشتری پیدا کنه. حتی سایت های معروف خارجی هم معمولا دو نوع عضویت پولی و رایگان دارن. مثال هم IGN و GameSpot. شاید BC نتونه تریلر HD بریز تو هاردتون ولی خلی امکانات بدردبرخورتری برای گیمر ها در نظر گرفته که واقعا جای قدر دانی داره. کاری می خواد بکنه بیشتر به نظر من رفع مشکلات ما هست تا اضافه کردن امکانات!

در هر صورت امیدوارم که دوستان به بهترین نحو ممکن از این سیستم جدید استفاده کنن...

فقط خواهشا زودتر جزئیات نحوه عضویت رو در اختیار دوستان بذارید ، چون مدرسه ها که شروع شد ، کمتر وقت آزاد گیر میاد تا اقدام کنیم.

یه چیزی گفته شد در مورد حذف تگ های فعال و ویژه کاربران سایت .

جدا از کاربران فعال سایت ، از اونجایی که میدونم کاربران ویژه اغلب به خاطر کمک های زیادی که به سایت کردن این درجه رو گرفتن و یک جورایی این تگ حالت تشویق برای پست های مفید بیشمار این عزیزان (برای مثال nemesis ، hellgatelondon و ....)بود و اغلب این دوستان هم از کاربران قدیمی و عالی سایت بودن و هستن حذف کاربر ویژه و یکی شدن اونها رو با امثال خودم به ضرر سایت میدونم و فکر میکنم نباید این کار صورت بگیره.

پاینده باشید.

خوب یکی از امکاناتی که برای این یوزر ها (پریمیومها) فراهم میشه استفاده از انجمنهای فروشگاه مجازی و بازاچه هستش!!

پس با این حساب مدیران باید دقت و تمرکز بیشتری روی این مسئله داشته باشن!!

یعنی در واقع باید خرید و فروش رو تضمین کنن!! در واقع کالای فروخته شده رو باید 100% سلامتش رو ضمانت کنن!! در غیر این صورت پرداخت عضویت برای اینها غیر منصفانه هستش!!

خوب یکی از امکاناتی که برای این یوزر ها (پریمیومها) فراهم میشه استفاده از انجمنهای فروشگاه مجازی و بازاچه هستش!!

پس با این حساب مدیران باید دقت و تمرکز بیشتری روی این مسئله داشته باشن!!

یعنی در واقع باید خرید و فروش رو تضمین کنن!! در واقع کالای فروخته شده رو باید 100% سلامتش رو ضمانت کنن!! در غیر این صورت پرداخت عضویت برای اینها غیر منصفانه هستش!!
تلویزیون که برای هر تبلیغ چند میلیون تومن میگیره هم سلامت تبلیغاتش رو تضمین نمیکنه , اون وقت شما انتظار داری مثلآ بازی سنتر سلامت یه X360 رو تضمین بکنه ؟!! کلآ توی دنیای امروز همچین چیزی محال به نظر میرسه. از مثال تلویزیون که زدم گرفته تا روزنامه ها و مجلاتی که بابتش پول میدیم و تبلیغاتشون تضمین شده نیستن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or