پرسش و پاسخ با تهیه کننده Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت

Resi5-logo.JPG

چندی پیش در تالار گفتمان کپکام اروپا، بخشی ایجاد شد تا مخاطبین سوالات خود را از سازنده بازی بپرسند و پاسخ دریافت کنند. از میان تعداد بسیار زیاد سوالات پرسیده شده، Masachika Kawata (تهیه کننده بازی) به برخی سوالات پرسیده شده پاسخ داده است. Kawata از قدیمی ترین اعضای پروژه محسوب می شود و میتوان گفت از ابتدای ظهور Resident Evil با آن همراه بوده است.

Skeksi: اینبار در ساخت Bio5 با چه سختی هایی روبرو شدید ؟
Kawata: مطمئنا مشکلات زیادی سر راه ما قرار دارد. وقتی با کنسول های نسل جدید یک بازی می سازیم، زمان و انرژی زیادتری از ساخت هرچیز دیگری مصرف می کند. خصوصا این که اینبار پروژه ما Resident Evil 5 است. و این یعنی باید فوق العاده بیشتر زحمت بکشیم تا کار نهایی عالی باشد. خود این که روحیه 100 نفر کارکنان پروژه را بالا نگه داریم و همیشه آنها را آماده به کار نگه داریم، یک کار تمام وقت به تمام عیار است !

Dante2014: آیا از چیزهایی که در Resident Evil های قبلی، بخاطر کمبود تکنولوژی قابل اجرا نبود استفاده کرده اید ؟
Kawata: نسخه چهارم برای این که به ایده آل های شینجی میکامی نزدیک شود، از خط اصلی بازی های ترسناک منحرف شد. ما در نسخه پنجم سعی کرده ایم خیلی بیشتر به داستان بپردازیم و به مسیر اصلی Resident Evil بازگردیم. از لحاظ تکنولوژی نیز ما سعی کرده ایم تمام چیزهایی که در نسخه های قبلی بواسطه نبود تکنولوژی مورد نیاز وارد بازی کنیم را به این نسخه اضافه کنیم. بطور مثال وارد کردن عنصر ترس به بازی از طریق نور پردازی. صداگذاری خوب نیز تنها از طریق سیستم های نسل جدید قابل احساس است، بنابراین اگر بتوانید یک سیستم پخش خوب تهیه کنید، کاملا از بازی لذت خواهید برد.

TheBigG753: آن دسته از طرفدارانی که RE های کلاسیک را به نسخه چهارم ترجیح می دادند، باید از Re5 چه انتظاری داشته باشند ؟
Kawata : قبول دارم که در نسخه چهارم، عامل اکشن به بازی غالب بود، اما در نسخه پنجم ما بیشتر تمرکز خود را روی داستان گذاشته ایم و این که تا چه حد داستان برای مخاطب قابل باور است. قائدتا حس ترس نیز بواسطه همین باورپذیر بودن بازی در سطح خوبی به مخاطب القاء می شود. همچنین در Re5، اکثر معماهایی که در طول سری Resident Evil ادامه داشته اند حل خواهد شد بنابراین همه طرفداران Resident Evil با بازی ارتباط خوبی برقرار می کنند.

تو روي طرف داره ميگه مردم RE 1 -3 رو بيشتر دوست دارن تا RE4 ,5 كه يه بازي اكشن بود ، اصلا به روي خودش نمياره ميگه رو داستان بجاش بيشتر تمركز ميكنيم.

بابا، يه IP جديد درست كنين، اين بازي رو بذارين اونجا، چرا اسمه RE رو بايد اين بازي اكشن يدك بكشه؟
با اين دايل آپ كوفتي هرچي تريلر از اين دانلود ميكنم فقط يه بازسازي از RE4 رو ميبينم.

لعنت.

اتفاقا به خاطر همين محبوبيت بيش از حد شماره 4 بود كه بازي رو به اين سمت و سو كشيدن.
جوي كه توي رزيدنت اويل 4 بود دلهره اي رو براي بازيباز بوجود مي اورد كه من شخصا توي هيچ بازي نديده بودم.برعكس نسخه هاي قبلي كه فقط سعي ميشد بازيباز رو با تاريكي و سر و صدا هاي عجيب بترسونن. در ضمن گيم پلي بازي سرىهاي قبلي هيچ حرفي براي گفتن نداشتن در صورتي كه RE4 سري خودش رو متحول كرد.
RE5 قطعا همين المانها رو به نحو خيلي بهتر وباور پذير تر خواهد داشت و بايد قبول كرد در اين نسل و با اين كنسولهاي قدرتمند ديگه بازي اي شبيه به RE1 و 2 معني نداره!:clover:

ماکان جان این مصاحبه من نیست ... یه پرسش و پاسخ و سه کلمه ای هست که خود کپکام برقرار کرده بود مال من میاد بزودی ....
مصاحبه من کاملا جدا از این پرسش و پاسخ های ابتدایی هست دوست من :)

آخرین ویرایش:
اتفاقا به خاطر همين محبوبيت بيش از حد شماره 4 بود كه بازي رو به اين سمت و سو كشيدن.
جوي كه توي رزيدنت اويل 4 بود دلهره اي رو براي بازيباز بوجود مي اورد كه من شخصا توي هيچ بازي نديده بودم.برعكس نسخه هاي قبلي كه فقط سعي ميشد بازيباز رو با تاريكي و سر و صدا هاي عجيب بترسونن. در ضمن گيم پلي بازي سرىهاي قبلي هيچ حرفي براي گفتن نداشتن در صورتي كه RE4 سري خودش رو متحول كرد.
RE5 قطعا همين المانها رو به نحو خيلي بهتر وباور پذير تر خواهد داشت و بايد قبول كرد در اين نسل و با اين كنسولهاي قدرتمند ديگه بازي اي شبيه به RE1 و 2 معني نداره!:clover:

البته یکی از ویژگی های خوب رزیدنت کلاسیک زاویه بندی دوربین بود که یکی از عوامل اصلی ترس هم بود. و دومین عامل مهم هم داستان قوی و بسیار دلنشین .که هیچ کدوم از این 2 به خوبی قبل در رزیدنت 4 دیده نمیشد.البته اگر قرار بود در رزیدنت 4 هم از گیم پلی سریهای قبلی استفاده بشه قطعا با توجه به سخت افزار بهتر(ps2 به ps1) و موتورهای بازیسازی قویتر شاهد پیشرفت عالی در این قسمت هم می بودیم(مقایسه 2 نسل اینجوری درست نیست!)
در کل چیزی که واضحه محبوبیت رزیدنت های کلاسیکه که ظاهرا با این وضع برای همیشه دست نیافتنیه ! مگر با یه معجزه اونم از رزیدنت 5.!

ماکان جان این مصاحبه من نیست ... یه پرسش و پاسخ و سه کلمه ای هست که خود کپکام برقرار کرده بود مال من میاد بزودی ....
مصاحبه من کاملا جدا از این پرسش و پاسخ های ابتدایی هست دوست من :)

امیر جان بی صبرانه منتظر این مصاحبه هستیم.:love:

البته یکی از ویژگی های خوب رزیدنت کلاسیک زاویه بندی دوربین بود که یکی از عوامل اصلی ترس هم بود. و دومین عامل مهم هم داستان قوی و بسیار دلنشین .که هیچ کدوم از این 2 به خوبی قبل در رزیدنت 4 دیده نمیشد.البته اگر قرار بود در رزیدنت 4 هم از گیم پلی سریهای قبلی استفاده بشه قطعا با توجه به سخت افزار بهتر(ps2 به ps1) و موتورهای بازیسازی قویتر شاهد پیشرفت عالی در این قسمت هم می بودیم(مقایسه 2 نسل اینجوری درست نیست!)
در کل چیزی که واضحه محبوبیت رزیدنت های کلاسیکه که ظاهرا با این وضع برای همیشه دست نیافتنیه ! مگر با یه معجزه اونم از رزیدنت 5.!

دقيقا،
بچه ها براي اينكه يكم با سبك بازي آشنا بشن، ميتونن فعلا Dark Sector بازي كنن تا هم تمرين بشه واسه RE5 بازي كردن هم يه آمادگي ذهني داشته باشن كه تو ذوقشون نخوره و هم اسم Resident Evil رو فراموش كنن.

Resident Evil تموم شد و رفت، هيچكس ككش نميگزه، مثله چيزاي ديگه كه اومدن و بردن، هيشكي صداش در نيومد.

اون RE2 هم Resident Evil بود، اين Gears of War Clone هم Resident Evilه؟ يا اين اين نيست يا اون اون نيست.

واقعا اين هستم. اوج محبوبيت RE توي نسخه 4 اش بود. نميدونم سري هاي قبلي چي سعي داشتند برسونند؟ محيط تاريك ، زاويه دوربين ، صدا و... چيز هايي كه الان كليشه اي شدن.

Kawata: نسخه چهارم برای این که به ایده آل های شینجی میکامی نزدیک شود، از خط اصلی بازی های ترسناک منحرف شد.
من واقعا ميخوام بدونم بچه ها چيز هايي كه تا الان نشون دادن نشون دهنده اين كه RE5 از ايده هاي ميكامي دور شده؟ و رفته به گذشته؟ RE5 با همون گيم پلي و همون استيل مبارزاتي RE4 وارد شده اگر واقعا ايده ميكامي مشكل داشت پس چرا الان RE5 رو تقريبا عين RE4 توي مبارزات ميبينيم؟ من هر بار كه كريس رو نگاه ميكنم احساس ميكنم ليان كه يك كم چاق و موهاش رنگ كرده حالا چه طوري به اين نتيجه رسيدن كه RE5 خط جدايي داره و RE4 ايده هاي ميكامي بود.

كلا من احساس ميكنم همه با ميكامي توي كپكام مشكل داشتند مخصوصا سازندگان RE يك جور حسادت خاص :p

به نظر من كه RE4 ترسناك بود و ترس خودش رو رسوند مسئله اين كه يك سري طرفدرا قديمي نشستن گير دادن كه RE5 بايد RE باشه در صورتي كه نظر ها تغيير ميكنه و هر كس چيز جديدي رو مد نظرش ميگيره مثل من كه يك روزي فقط عاشق فيلم هايي بودم كه توش بزن بكش باشه ولي الان نظرم عوض شده.

نميدونم سري هاي قبلي چي سعي داشتند برسونند؟ محيط تاريك ، زاويه دوربين ، صدا و... چيز هايي كه الان كليشه اي شدن.
سری های قبلی هرچی نداشتن , حداقل مهمترین فاکتور یه بازی ترسناک رو داشتن. یعنی آدم رو میترسوندن.
چرا دروغ بگم ؟! من فیلم ترسناک برام وجود نداره و تقریبآ از هیچ فیلمی نترسیدم ( به جز یه صحنه Shining که بچه داره با سه چرخه میره ) ولی توی بازیها بیشتر از فیلمها ترس روی من اثر میذاره. این وسط Resident Evil 4 تنها بازی ای بود که لقب ترسناک روش بود ولی من رو واقعآ نترسوند ! یعنی الآن Condemend 1,2 رو نیمه کاره گذاشتم چون بعضی جاهاش اصلآ نمیکشم از شدت ترس ! ولی RE4 رو اصلآ ترسناک به حساب نمیارم !

کلا همه اینا قبول که این سری توی شماره های ابتدایی خیلی ترسناک تر بودند. ولی یکی از دلایل ترسشون هم گرافیک و گیم پلی نه چندان خوبشون بود. مثلا شما کنار یه دیوار که میرفتی عمرا نمی تونستی یه نگاهی پشت دیوار بندازی ببینی چه خبره. باید همین جوری میزدی به قلب دشمن:biggrin1:
گرافیک هم الان نمیشه ایراد بهش گرفت چون بهر حال در زمان خودش خوب بود ولی کلا اگه تو یه محیط تاریک بودی دیگه تفکیکی بین دشمن و سایه ها وجود نداشت.
پس قسمتی از اون چیزایی که ما رو می ترسوند از ضعف یازی بود و دیگه نمیشه بهشون برگشت.

RE5 با همون گيم پلي و همون استيل مبارزاتي RE4 وارد شده اگر واقعا ايده ميكامي مشكل داشت پس چرا الان RE5 رو تقريبا عين RE4 توي مبارزات ميبيني
دیگه تایید نمیخواد ولی با میثم هم موافقم. مبارزات شماره 5 کاملا از روی 4 برداشت شده که با المان های جدیدی هم تلفیق شده.:clover:

مبارزات شماره 5 کاملا از روی 4 برداشت شده که با المان های جدیدی هم تلفیق شده.:clover:

دقیقا .مطمئنن گیم پلی های بازی رو همتون دیدین.دیگه تابلو ترین بخشی که به نظر من کپی شده تیر خوردن به دشمناست.
1-حرکت دشمنا بعد از تیر خوردن جفت RE4 ـه.یعنی یه ذره هم تغییر نکرده
2-دوربین و حرکات تو اون صحنه ای که کریس اون دختره(اسمش یادم رفت) رو به سمت دیگه پرت می کنه.
3-پرش از مکان بلند به پایین.
4-حرکت شخصیت های بازی مخصوصا اون اره دار ها.
5-هل دادن کمد ها به سمت پنجره.
....... و همچنین خیلی چیزای دیگه.
اصلا کاملا معلومه که ورداشتن RE4 رو گرافیکشون زیاد گردن بعد اسم گذاشتن 5.من که از گیم پلی های نشون داده شده به این ور خیلی نا امید شدم.اما بازم باید منتظر شیم تا ریلیز شه ببینیم چی از آب در میاد.
البته اینم خاطر نشان شم که حتی تو مصاحبه هایی درست اندرکاران بازی گفته بودن که چون گیم پلی 4 کامل بود نخواستیم بهش دست بزنیم و یه ذره کاملترش کردیم.:sick:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or