واقعا این ها بودند اون المان ها و نو اوری هایی که می گفتید ؟

کاور گیری رو چند بار تکرار می کنید برای خالی نبودن عریضه و جالبه بعدش می گید بازم بگم ؟

یه بررسی بکنیم این المان های معرفی شده توسط شما رو :
اضافه شدن سیستم کاورگیری.
اول از همه در این مورد لطفا شما یه تریلر به من نشون بده که در اون سیستم کاور گیری نشون داده شده باشه . اینکه بازیسازان گفتند قرار استفاده بشه مهم نیست . ما اینجا راجع به وعده هاشون بحث نمی کنیم . راجع به اون چیزهایی که تا به حال نشون دادن صحبت می شه . و تا به اینجا هیچ چیزی از سیستم کاور گیری نشون داده نشده . پس تا وقتی که نمایشی از این سیستم داده نشده این قضیرو مطرح نکنید . ممکنه نسخه نهایی دچار خیلی تغییر و تحولات بشه و یا ... فعلا راجع به چیزهایی که می بینیم صحبت می کنیم .
افزایش حرکات کاراکترها که بواسطه اون سطح تقابل کاراکتر بازی با NPCها و محیط اطراف افزایش پیدا میکنه.
عجب ! توقع نداری که سر این جمله بحث کنم که ؟
اضافه شدن مود دونفره که در هر صورت یه کاراکتر دیگه همراه شماست و و اگر کسی کنترلش نکنه هوش مصنوعی هدایتشو به عهده میگره پس وجودش لازمه.
سیستم کنترل کاراکتر و نوع شلیک کردن و نوع حمله دشمنان و نحوه جان دادنشون و ... کوچکترین ربطی به این چیزی که شما گفتی داره ؟
استفاده از قابلیتهای محیط از نور و سایه گرفته تا ابجکت های موجود در اون.
از ابجکت ها و ... که در نسخه قبلی هم می شد استفاده کرد اما در این نسخه کمی گسترده تر شده و واقعا عجب تغییر بزرگی هست برای یک نسل جلوتر
تغییر در روند مبارزات به واسطه تغییر در جزئیات به ظاهر ریزی مثل همین کاور گیری و قابلیت تعویض اسلحه ها بصورت همزمان و کم شدن ammo و افزایش سرعت NPCهای دشمن و تمام نکاتی که در بالا گفتم.
و غیره.....(بازم بگم؟ هرچند همینها هم کافیه)
هر چند که اگه خودمم می خواستم بگم چه المان ها و نو اوری هایی به بازی اضافه می شه از شما خیلی بهتر می گفتم

اما واقعا توقع نداشتم که این چیزارو در پست شما ببینم . می شه بگی افزایش سرعت npc ها رو شما چه طوری تشخیص دادی که ما نفهمیدیم ؟ دقیقا npc ها مثل نسخه قبلی با سرعت به سمت شما می دوند و نزدیکتون که می شن سرعت کم می کنن و ... یعنی اصلا هیچ تغییری در نوع حرکاتشون ایجاد نشده و جالبه شما این تغییر رو دیدی

در مورد سوالتون مبنی بر اینکه بازم برامون از المان ها جدید بازی بگید هم باید بگم : نه. احتیاجی نیست . شما فقط از کلمه "کاور گیری" که هنوز چیزی ازش نشون داده نشده چند بار چندبار برای اینکه یک چیزی برای گفتن داشته باشید . استفاده نکنید . احتیاجی به اینکه بازم بگید نیست . واقعا همه می تونن خیلی راحت بخونن پست شمارو و ببینم شما به چه المان ها و نو اوری هایی اشاره کردی . برای تغییر در یک عنوان مثل رزیدنت اویل و اون هم بعد از یک نسل . همین چیزای خیلی جزئی که خود به خود تغییر می کنه بعد یک نسل

کافی هست واقعا ؟ ( باز از وعده بازیسازان نیای برام بگی ها )
این یعنی اینها اصول گیمپلی هستن که از نسخه چهارم به پنجم رسیدن و اینکه شباهت دارن امری طبیعیه که حرفی هم درش نیست و این به هیچ وجه معنی تقلید نمیده.
عرض کردم . اسمشو تقلید نمی ذاریم خوب . پیشرفتی نداشته . خوبه ؟
کمی روی حرفام فکر کن دوست عزیز!
منم ممنون می شم که شما کمی بیشتر روی صحبت های من تامل کنی .
منظور من از مثال فیزیک و لذت کشتن دشمنان تو RE4 این بود که مبارزات در اون بازی به حدی خوب بوده که اینهمه عنوان ازش تقلید کنن و حالا هم CAPCOM بخاد از همون سیستم البته به صورت ارتقا یافته استفاده کنه.
ما نگفتیم کپکام سیستم مبارزات و نشونه گیری و ... رو تغییر بده . فقط گفتیم که دلیلی نداره دشمنان عینا مثل نسخه چهارم جون بدن . یا نوع حملشون عین نسخه قبل باشه و ... همین.
شما همینهارو گفتید و ما رد کردیم؟!:confused:
دقیقا همین ها رو گفتم . و اگه شما متوجه نشدید حتما منظورم رو خوب نرسوندم که البته شما می گی حرف منو کامل درک می کنی و 100 درصدم قبول داری ولی باز پست نقل قول می کنی و حرفامو نقض می کنی
البته که شما مسئله مشکلتون با سیستم مبارزات بازی رو مطرح کردید و سیستم نسخه قبلی رو نپسندید و ما هم به دفاع از اون سیستم, با استدلال پرداختیم و هی رد شد تا الان.....
اینا خیال بافی های شما بوده . بنده نگفتم یک بازی جدید و کاملا نو طراحی کنن . فقط به همون چیز هایی که توی پست اولم اشاره کردم اعتراض داشتم و دارم .
وگرنه کی با بهبود گیمپلی قبلی و ترکیب اون با عنصر ترس و غیره برای این قسمت مخالفت کرده من نمیدونم؟!
کسی مخالفت نکرده . منتهی شما سعی داری کلا خیلی از حرفارو نشنیده بگیری

من در اولین پستم هم از شما خواستم که به من بگید چه نوع صحنه و یا محیط های ترسناکی در بازی دیدید تا به اینجا ؟ گفتم واقعا اینا ترسناکه ؟ و جوابی نشنیدم از شما و البته همچنان منتظر هستم برای دیدن پاسختون

شاید شما المان های ترس رو تو اون روشنایی و ... دیدی که بتونه خواسته یک رزیدنت اویل فن که از این عنوان ترس و وحشت هست رو بر اورده کنه ! بعد هم در مورد دشمنان و نوع حمله و جون دادنشون و ... سوالاتی داشتم که شما اومدید از سیستم مبارزات تعریف کردید و فیزیک دشمنان و ...
یعنی مثلا من گفتم باید همون گیمپلی نسخ قبل از RE4 باشه یا خود RE4 رو پورت کنن!؟
نه شما اینو نگفتی . فقط تعریف های شما از نواوری و المان خیلی جالب هست :laughing:
واقعا............
از اولش هم باید همینو میگفتی.....
دقیقا . از همون اولی که به قول خودتون اون سوتی رو گرفتم . باید متوجه می شدم که در ادامه با چه نوع پست هایی برخورد خواهم کرد .