پرسش و پاسخ با تهیه کننده Resident Evil 5

Sweet Jesus

کاربر سایت

Resi5-logo.JPG

چندی پیش در تالار گفتمان کپکام اروپا، بخشی ایجاد شد تا مخاطبین سوالات خود را از سازنده بازی بپرسند و پاسخ دریافت کنند. از میان تعداد بسیار زیاد سوالات پرسیده شده، Masachika Kawata (تهیه کننده بازی) به برخی سوالات پرسیده شده پاسخ داده است. Kawata از قدیمی ترین اعضای پروژه محسوب می شود و میتوان گفت از ابتدای ظهور Resident Evil با آن همراه بوده است.

Skeksi: اینبار در ساخت Bio5 با چه سختی هایی روبرو شدید ؟
Kawata: مطمئنا مشکلات زیادی سر راه ما قرار دارد. وقتی با کنسول های نسل جدید یک بازی می سازیم، زمان و انرژی زیادتری از ساخت هرچیز دیگری مصرف می کند. خصوصا این که اینبار پروژه ما Resident Evil 5 است. و این یعنی باید فوق العاده بیشتر زحمت بکشیم تا کار نهایی عالی باشد. خود این که روحیه 100 نفر کارکنان پروژه را بالا نگه داریم و همیشه آنها را آماده به کار نگه داریم، یک کار تمام وقت به تمام عیار است !

Dante2014: آیا از چیزهایی که در Resident Evil های قبلی، بخاطر کمبود تکنولوژی قابل اجرا نبود استفاده کرده اید ؟
Kawata: نسخه چهارم برای این که به ایده آل های شینجی میکامی نزدیک شود، از خط اصلی بازی های ترسناک منحرف شد. ما در نسخه پنجم سعی کرده ایم خیلی بیشتر به داستان بپردازیم و به مسیر اصلی Resident Evil بازگردیم. از لحاظ تکنولوژی نیز ما سعی کرده ایم تمام چیزهایی که در نسخه های قبلی بواسطه نبود تکنولوژی مورد نیاز وارد بازی کنیم را به این نسخه اضافه کنیم. بطور مثال وارد کردن عنصر ترس به بازی از طریق نور پردازی. صداگذاری خوب نیز تنها از طریق سیستم های نسل جدید قابل احساس است، بنابراین اگر بتوانید یک سیستم پخش خوب تهیه کنید، کاملا از بازی لذت خواهید برد.

TheBigG753: آن دسته از طرفدارانی که RE های کلاسیک را به نسخه چهارم ترجیح می دادند، باید از Re5 چه انتظاری داشته باشند ؟
Kawata : قبول دارم که در نسخه چهارم، عامل اکشن به بازی غالب بود، اما در نسخه پنجم ما بیشتر تمرکز خود را روی داستان گذاشته ایم و این که تا چه حد داستان برای مخاطب قابل باور است. قائدتا حس ترس نیز بواسطه همین باورپذیر بودن بازی در سطح خوبی به مخاطب القاء می شود. همچنین در Re5، اکثر معماهایی که در طول سری Resident Evil ادامه داشته اند حل خواهد شد بنابراین همه طرفداران Resident Evil با بازی ارتباط خوبی برقرار می کنند.

من که هم 3 شو باز ی کردم هم 4 شو با هر دو شو نم حال کردم درسته تو هر کدومشون یه ضعفهایی وجود داشت ولی مطمئن باشید با پنجش هممون سوپرایز می شیم;)

جان ميثم بزن تو خط مقالات ، خيلي باحال مينويسي.
دقيقا با اين مسئله موافقم كه رابطه گيم پلي با ترس توي يك بازي خيلي مهم نمونش هم به نظرم DeadSpace عنواني كه به نظرم بيشتر از اون كه عنصر هاي ترس توش جاري باشند ، گيم پلي سينمايي بازي باعث شده ترسناك بشه. مثلا نمونه بارزش وقتي دشمن ميزنه ايزاك زمين ميوفته دوربين به طور سينمايي تكون ميخوره و ايزاك رو از روبرو نشون ميده كه يك نوع هراس لحظه اي به آدم دست ميده.
RE4 از لحاظ عنصر هاي ترس هيچي كم نداشت. اون گيم پلي بود كه باعث مي شود شما راحت بشيد وقتي خيلي راحت مغز اون موجودات عزيز رو هدف ميگرفتيد و ميزديد از ترس بازي ميكاست.

البته يك نكته اي كه من توي تريلر هاي RE5 ديدم ، متاسفانه كنترل و شليك سلاح ها خيلي بد بود ، به طوري كه مثلا شخصيت شيوا كه داشتن به عنوان كاركتر بازي ميكردن همش تير ها رو به زمين و هوا يا ديوار ميزد. شايد اين خودش يكي از مسائل ترس باشه كه فقط اميدوارم نباشه ...
فقط نظر لطفته.
درمورد DEAD SPACE اون موقع که هیچ منبع درست و حسابیی نبود من نظرمو در بارش نوشتم و تو بعضی تاپیک ها هم کلی با یاشار بحثشو داشتیم.وبلاگمو خیلی وقته که آپدیت نکردم برای همین بعضی عکسها پاک شدن ولی این نظرمه که البته الان بهتر هم شده!
http://gameblog.coo.ir
در کل بنظرم گرچه dead space تقلیدی بنظر میرسه خصوصا RE4 که بارزترین حالت تقلید ازش صورت گرفته ولی کلا بازی خیلی خوبی بنظرم میاد و اگر EA کار خرابی نکنه بازی بزرگی میشه.
در مورد کنترل RE5 هم بنظرم جای هیچ نگرانیی نیست.
مطمئنم از همه نظر با بازی خوبی طرفیم.

آخه دیگه خیلی RE 5 رو شبیه RE 4 ساختن.

از مصرف گل و گیاه برای احیای سلامتی بگیر تا حتی نوع حمله ور شدن زامبی ها به کاراکتر بازی و ...

به نظر من , که تمام تریلر های متشر شده از RE 5 رو دیده ام , RE 5 تقریبا همون RE 4 هست با گرافیک خیلی بالاتر و یک داستان جدید!
بعد وقتی من می گم 5 خیلی دیگه تابلو شبیه 4 شده همه میریزن سرم.:((
از تحریریه خوبی مثل شما بعیده!
در مورد تقلید که در ادامه نظرمو میگم!
اما در مورد گل و گیاه باید بگم این سری از اول هم به جای بسته سلامتی از اسپری و گیاه استفاده میکردن و به نوعی علاوه بر فاکتورهای کلی مثل زامبی ها و ویروسی شدن و غیره, همین گیاهان و المانهایی نظیر Inventory خاص این سری و ایستادن کاراکتر موقع شلیک و الی آخر اصولا نقاط مشترک این سری هستن.نمیدونم چرا این بحث تقلید از ذهن شما بیرون نمیره!
البته قطعا میتونه این باشه که خیلیهاتون اولین تجربتون از این سری نسخه چهارم بوده (گفتم خیلیها ولی نه همه)

اقا زشته به خدا ;) منظورتون کلمه تقریبا هست دیگه ؟
ممنون از سوتی گرفتن زیباتون.
من دو شب هستش که نخوابیدم چون کاری داشتم.:cheesygri
ضمنا نوشتن من سرجمع یه دقیقه هم نمیکشه.
اگر ایرادی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید.
خوب این که شد همون صحبت بازیسازان ! اینا حرف های بازیسازان هست . منتهی چیزی که ما تا به اینجا دیدیم . انجام بازی در مراحل روشن و کشتن 1000 نفر و ... هست . تا به اینجا من که به شخصه ترسی رو حس نکردم . حالا اینکه بازیسازان چه طوری می خوان این حس ترس رو در بازی حاکم کنند . واقعا برای من جالب و شگفت انگیز و عجیب هست . اونم با این نوع محیط ها و ...
من هم تمام مدت سعی داشتم حرف سازنده رو برسونم وگرنه من چیکارم که از خودم حرف بزنم؟!

اصولا تقلید از نسخه قبلی که با موفقیت انجام شده کار بدی نیست . اما به شرطی که اون تقلید یک تقلید محض نباشه . چون طبق گفته خود بازیساز ها RE 5 دقیقا داره از اکثر المان های گیم پلی RE 4 بهره می بره ( البته اونا می گن تغییرات هم داره که فعلا ما چیزی ندیدیدم ) و این یعنی یک تقلید محض از نسخه قبلی . حتی به نوع کشته شدن دشمنان شما توجه کن ! اول زانو می زنن و بعد هم می یفتن زمین و ذوب می شن ( عینا مثل نسخه چهارم ) دیگه من نمی دونم اگه اسم اینا تقلید محض نیست پس چی هست ؟ حتی شما به استیل دشمنان موقع حمله به کریس نگاه کنی باز هم یاد اویل 4 میفتی !
دوست عزیز منظور من این بود که این تقلید نیست.
شما مگه نسخ اولیه رو بازی نکردی؟
تقلید از این بیشتر!
نمیشه که چون RE4 سری رو متحول کرد در هر شماره بازی متحول بشه.
احتمالا شما از یکی از بازی های MGS و GeOW خوشت بیاد (یا هردو)
ایا نسخه دوم GeOW یا سری MGS از این منظر که شما میگید تقلیدی نیستن!
من اصولا این کار رو تقلید نمیدونم.خصوصا اینکه میکامی برای همین RE4 و شکوندن قوائد این سری با این بازی کلی توسط فن بوی های بازی های قبلی مورد حمله قرار گرفت.
حالا انگ تقلید RE5 از نسخه چهارم خودش که توسط همون سازنده سری ساخته شد حقیقتا بی معنی هستش.
من قصدم قانع کردن کسی نیست.فقط تبادل اطلاعات میکنم یا بهتر بگم چیز یاد میگیرم.

ویرایش:
دقیقا ، این یعنی ادامه دادن همون راه نه تقلید و از دموهایی که منتشر شده مشخصه که تقلید محض نیست
اصلا capcom همچین چیزی تو کارنامش نداره
0717.gif
دقیقا....

آخرین ویرایش:
حالا انگ تقلید RE5 از نسخه چهارم خودش که توسط همون سازنده سری ساخته شد حقیقتا بی معنی هستش.
دقیقا ، این یعنی ادامه دادن همون راه نه تقلید و از دموهایی که منتشر شده مشخصه که تقلید محض نیست
اصلا capcom همچین چیزی تو کارنامش نداره
0717.gif

جان من عکس رو ببینید چه جو خوفی داره :

residentevil5_000c.jpg

آخرین ویرایش:
سلام
من هم تمام مدت سعی داشتم حرف سازنده رو برسونم وگرنه من چیکارم که از خودم حرف بزنم؟!
اخه مسئله همین حرف های عجیب و غریبی هست که سازندگان می زنند. انصافا شما اصلا به حرف های بازیسازان توجه نکن . به نظرت اگه تریلر های اویل 5 رو به شما نشون بدن . و بگن سبک بازی چیه ؟ شما سبک بازی رو اکشن معرفی نمی کنی ؟ چقدر المان های ترس تو این تریلر ها می بینی ؟ اصلا اون محیط های روشن و کشتن صدها نفر اجازه ترسناک شدن بازی رو می دن ؟ من چنین فکری نمی کنم . و البته خیلی خیلی خیلی خیلی برام جالبه که بدونم چه طوری سازنده ها می خوان در این نوع محیط ها مارو بترسونن .

دوست عزیز منظور من این بود که این تقلید نیست.
شما مگه نسخ اولیه رو بازی نکردی؟
تقلید از این بیشتر!
نمیشه که چون RE4 سری رو متحول کرد در هر شماره بازی متحول بشه.
احتمالا شما از یکی از بازی های MGS و GeOW خوشت بیاد (یا هردو)
ایا نسخه دوم GeOW یا سری MGS از این منظر که شما میگید تقلیدی نیستن!
من اصولا این کار رو تقلید نمیدونم.خصوصا اینکه میکامی برای همین RE4 و شکوندن قوائد این سری با این بازی کلی توسط فن بوی های بازی های قبلی مورد حمله قرار گرفت.
شاید من نتونستم منظورم رو خوب برسونم . اول از همه عرض کنم که بنده همه نسخه های بازی رو انجام دادم و حتی برای اینکه تمامی نسخه ها رو انجام داده باشم و از سرنوشت گروه الفا نیر بی خبر نمونم یک عدد گیم کیوب هم خریداری کردم :biggrin1: اما در مورد تقلید و ... من کامل با شما مواقم که نباید توقع یک تحول اساسی رو داشت . ولی انصافا می شد روی یک سری مسائل کوچیک کار کرد . مثلا شما به نوع حمله دشمنان دقت کن . عینا مثل نسخه چهارم دست راستشونو :biggrin1: بالا می برن . یه خورده تند می دوند و نزدیک کاراتر اصلی که می شن سرعتشونو کم می کنن و با همون استیل نسخه چهارم اماده پرتاب داس به طرف شما می شن :biggrin1: شما اونارو می کشی . عینا مثل نسخه چهارم . زانو می زنن اول بعدشم ذوب می شن . خوب واقعا مشاهده این صحنه ها برای من عذاب اور هست و تکراری . دیگه در این چیز ها که می شد تغییر ایجاد کرد . اساس گیم پلی همون نسخه چهارم . قبول . اما این جور چیزا چی ؟ منظور من از تقلید محض این هست . و نمی دونم که تونستم منظورم رو به خوبی برسونم یا نه ؟ با این حال اگه متوجه نشدید. ببخشید :biggrin1:

ممنون

موفق باشید

درود
مشکل منکراتی دارید اقا!، نبینم کسی سر بازی به این ماهی ( ماهی نه ها! ماهی :دی) قرُلوند کنه :دی.
چه بخواید و چه نخواید دیگه نمیتونن بازی رو کلاسیک بسازن، چون دیگه سلیقه ها عوض شده و برای اینکه بازی از نظر تجاری هم موفق باشه باید طوری بسازنش که "عموم" ازش راضی باشه نه عده خاصی از "عموم".
درمورد RE4 و RE5 و Geow نمیشه واژه "تقلید" رو کار برد. اصلا چه معنی داره!. اگر این طور باشه که نسخه دوم هر بازی میشه تقلید از قسمت اول :دی. حالا Dark Sector رو مثال میزدید داستان فرق میکرد :دی.
تا الان هم هرچی نشون دادن از دهکده بوده و بس، هیچ نظری نمیشه داد که ایا ترسناک هست یا نه؟. خودشون هم که میگن: برخلاف RE4 که اکشن خالی بود و بس، RE5 از داستان غنی تر و پیچیده تر و با روندی نزدیک به نسخه های کلاسیک ( ترسوندن و جو و اینا ) میباشد. بنده که امیدوارانه، درحال نواختن اهنگهای شاد (:دی) منتظرش هستم.

پ.ن. فرخ کجائی که دارن رکورد طولانی ترین پستت رو میشکونن :دی.
پ.ن.2. ضخیم ترین بازی کاپکام تو این نسل بعد از DeadRising همین RE5، اطمینان داشته باشید سنگ تموم میزاره براش.

دوست عزیز من کاملا منظور شمارو درک کردم.
گفتم که قصدم راضی کردنه شما نبوده و نیست و ضمنا منظورم از اینکه خیلیها با شماره چهارم RE رو شناختن, کس خاصی نبود.اصولا من شاگرد شما.خوبه؟
فقط نظر من همونیه که دوستانی مثل فریدون تو پست بعد شما نوشتن.
نکته اینجاست که من هم به شباهت های کلی گیمپلی re4 و نسخه پنجم واقفم و حرف شمارو 100 درصد تائید میکنم ولی اصولا این مطلب رو بلکل تقلید نمیدونم.
من مثالهای بارزی مثل GeOW و MGS رو زدم تا بگم که این نقل مکان گیمپلی با هر میزان تغییر و تحول هرچی که هست تقلید نیست.
نوآوریها و المانهای جدید زیادی به RE4 اضافه شده و در ترکیب با گیمپلی اون بازی و این نوآوریها RE5 ساخته شده و میشه.
با تمام این اوصاف اگر اون مطالب رو علیرقم اهمیتشون در نظر نگیریم باز هم ادامه دادن شیوه موفق بازی قبلی کاریه که هرکسی باشه میکنه.
برای مثال همون نوع حمله دشمنان و مبارزات که در RE4 به اون شکل بود و به واسطه فیزیک رگدال خوبشون کشتنشون واقعا لذت بخش بود! تنها چیزی که نیست ایراده که بخایم حالا اونو تغیررش بدیم.
از طرفی مثلا کافیه شیوه اشنای مبارزات این اواخر که اتفاقا تکراری هم هست رو جای سیستم منحصر به فرد RE4 قرار بدن تا عینا و در چند دقیقه محافل پر بشه از موضوعاتی نظیر تقلید RE5 از فلان بازی!

RE5 داره استیل RE4 یعنی استیل خودشو ادامه میده و به این مطلب کوچکترین ایرادی وارد نیست.
به قول فریدون:
ضخیم ترین بازی کاپکام تو این نسل بعد از DeadRising همین RE5، اطمینان داشته باشید سنگ تموم میزاره براش.

فرخ کجائی که دارن رکورد طولانی ترین پستت رو میشکونن :biggrin1:.
منو که نمیگی؟!:biggrin1:
بخدا مجبورم.خودت که میبینی؟!

دوست عزیز من کاملا منظور شمارو درک کردم.
گفتم که قصدم راضی کردنه شما نبوده و نیست و ضمنا منظورم از اینکه خیلیها با شماره چهارم RE رو شناختن, کس خاصی نبود.اصولا من شاگرد شما.خوبه؟
فقط نظر من همونیه که دوستانی مثل فریدون تو پست بعد شما نوشتن.
نکته اینجاست که من هم به شباهت های کلی گیمپلی re4 و نسخه پنجم واقفم و حرف شمارو 100 درصد تائید میکنم ولی اصولا این مطلب رو بلکل تقلید نمیدونم.
من مثالهای بارزی مثل GeOW و MGS رو زدم تا بگم که این نقل مکان گیمپلی با هر میزان تغییر و تحول هرچی که هست تقلید نیست.
نوآوریها و المانهای جدید زیادی به RE4 اضافه شده و در ترکیب با گیمپلی اون بازی و این نوآوریها RE5 ساخته شده و میشه.
با تمام این اوصاف اگر اون مطالب رو علیرقم اهمیتشون در نظر نگیریم باز هم ادامه دادن شیوه موفق بازی قبلی کاریه که هرکسی باشه میکنه.
برای مثال همون نوع حمله دشمنان و مبارزات که در RE4 به اون شکل بود و به واسطه فیزیک رگدال خوبشون کشتنشون واقعا لذت بخش بود! تنها چیزی که نیست ایراده که بخایم حالا اونو تغیررش بدیم.
از طرفی مثلا کافیه شیوه اشنای مبارزات این اواخر که اتفاقا تکراری هم هست رو جای سیستم منحصر به فرد RE4 قرار بدن تا عینا و در چند دقیقه محافل پر بشه از موضوعاتی نظیر تقلید RE5 از فلان بازی!

RE5 داره استیل RE4 یعنی استیل خودشو ادامه میده و به این مطلب کوچکترین ایرادی وارد نیست.
به قول فریدون:

منو که نمیگی؟!:biggrin1:
بخدا مجبورم.خودت که میبینی؟!
والا من فقط نظراتم رو در مورد بازی بیان کردم و گفتم به نظرم باید این چیزا تغییر می کرد . باید اینطوری می شد و اون طوری . ولی نمی دونستم شما می خوای قضیه رو به این چیزا که شما استاد من و من شاگرد شما و خوبه و ... بکشونی . واقعا عجیب بود که یهو این لحنتون رو عوض کردید . انگار اینجا باید همه حرف یک نفر رو گوش کنن و کسی تحمل بحث سالم و اروم رو نداره !
شما در یک قسمت پستتون به المان ها و نو اوری هایی در اویل 5 اشاره کردید . خوشحال می شم اونارو برام بازگو کنید . یک قسمت هم گفتید که 100 درصد حرف منو تایید می کنید و نمی دونم پس چرا دیگه نقل قولش کردین پستم رو و دوباره نقض کردید حرفای من رو . شاید فقط برای اینکه بگید با کلمه تقلید مشکل دارید . بسیار خوب . اویل 5 تقلیدی نکرده . فقط تغییری نداشتنه . نو اوری نداره . تقلید نکرده ها . فقط چیز جدیدی نداره . الان مشکلی نیست دیگه ؟ از کلمه تقلید استفاده نمی کنیم . در مورد دشمنان هم که واقعا برید پست من رو با پست خودتون مطابقت بدید و اگر تناسبی بینشون پیدا کردید به من هم اطلاع بدید ! اینکه دشمنان عین نسخه چهارم باشند . نمی دونم چه اصلی هست که نباید تغییرش داد ؟ و اینکه اونهمه چیزی که من راجع به دشمنان گفتم فقط با یک جمله در رابطه با فیزیک بازی و لذت بخش بودن کشتنشون پاسخ داده شد . به هر حال ...

پ.ن : مسلم هست به دلیل موفقیت نسخه قبلی باید اساس گیم پلی مثل همون نسخه قبلی باشه . اما با اضافه شدن حس ترس و صد البته ایجاد تغییرات در یک سری مسائل مانند نوع حمله دشمنان و نحوه جان دادنشون و ...

این چکیده صحبت های من هست که فکر می کنم خیلی ساده هست و پیچیدگی نداره ;) به هیچ نوع بحث اضافه ای هم احتیاج نداره واقعا .

موفق باشی

دوست عزیز مثل اینکه شما ناراحت شدی نه من.
من گفتم اگر حرفم بهت برخورده از دلت دراورده باشم و ضمنا شما گفتی بیشتر از من با RE اشنا هستی پس طبیعتا حق بیشتری داری.چرا سریع فکر میکنی من قصد توهین داشتم؟!
شما در یک قسمت پستتون به المان ها و نو اوری هایی در اویل 5 اشاره کردید . خوشحال می شم اونارو برام بازگو کنید .
اضافه شدن سیستم کاورگیری.
افزایش حرکات کاراکترها که بواسطه اون سطح تقابل کاراکتر بازی با NPCها و محیط اطراف افزایش پیدا میکنه.
اضافه شدن مود دونفره که در هر صورت یه کاراکتر دیگه همراه شماست و و اگر کسی کنترلش نکنه هوش مصنوعی هدایتشو به عهده میگره پس وجودش لازمه.
استفاده از قابلیتهای محیط از نور و سایه گرفته تا ابجکت های موجود در اون.
تغییر در روند مبارزات به واسطه تغییر در جزئیات به ظاهر ریزی مثل همین کاور گیری و قابلیت تعویض اسلحه ها بصورت همزمان و کم شدن ammo و افزایش سرعت NPCهای دشمن و تمام نکاتی که در بالا گفتم.
و غیره.....(بازم بگم؟ هرچند همینها هم کافیه)
یک قسمت هم گفتید که 100 درصد حرف منو تایید می کنید
این یعنی اینها اصول گیمپلی هستن که از نسخه چهارم به پنجم رسیدن و اینکه شباهت دارن امری طبیعیه که حرفی هم درش نیست و این به هیچ وجه معنی تقلید نمیده.

کمی روی حرفام فکر کن دوست عزیز!
منظور من از مثال فیزیک و لذت کشتن دشمنان تو RE4 این بود که مبارزات در اون بازی به حدی خوب بوده که اینهمه عنوان ازش تقلید کنن و حالا هم CAPCOM بخاد از همون سیستم البته به صورت ارتقا یافته استفاده کنه.

مسلم هست به دلیل موفقیت نسخه قبلی باید اساس گیم پلی مثل همون نسخه قبلی باشه . اما با اضافه شدن حس ترس و صد البته ایجاد تغییرات در یک سری مسائل مانند نوع حمله دشمنان و نحوه جان دادنشون و ...
شما همینهارو گفتید و ما رد کردیم؟!:confused:
البته که شما مسئله مشکلتون با سیستم مبارزات بازی رو مطرح کردید و سیستم نسخه قبلی رو نپسندید و ما هم به دفاع از اون سیستم, با استدلال پرداختیم و هی رد شد تا الان.....
وگرنه کی با بهبود گیمپلی قبلی و ترکیب اون با عنصر ترس و غیره برای این قسمت مخالفت کرده من نمیدونم؟!
یعنی مثلا من گفتم باید همون گیمپلی نسخ قبل از RE4 باشه یا خود RE4 رو پورت کنن!؟:)
به هیچ نوع بحث اضافه ای هم احتیاج نداره واقعا
واقعا............
از اولش هم باید همینو میگفتی.....:)

فقط نظر لطفته.
درمورد DEAD SPACE اون موقع که هیچ منبع درست و حسابیی نبود من نظرمو در بارش نوشتم و تو بعضی تاپیک ها هم کلی با یاشار بحثشو داشتیم.وبلاگمو خیلی وقته که آپدیت نکردم برای همین بعضی عکسها پاک شدن ولی این نظرمه که البته الان بهتر هم شده!
http://gameblog.coo.ir
در کل بنظرم گرچه dead space تقلیدی بنظر میرسه خصوصا RE4 که بارزترین حالت تقلید ازش صورت گرفته ولی کلا بازی خیلی خوبی بنظرم میاد و اگر EA کار خرابی نکنه بازی بزرگی میشه.
در مورد کنترل RE5 هم بنظرم جای هیچ نگرانیی نیست.
مطمئنم از همه نظر با بازی خوبی طرفیم.
خوندم ، يك قسمتش خيلي جالب بود همون كه درباره سلامتي و نوع نمايش تعداد تير و... نوشته بودي.
هرچند من اوايل اصلا از اين بازي خوشم نميومد ، ولي الان معتقدم خيلي بازي بزرگي ميتونه باشه ولي بگيم تقليد كامل از RE4 خيلي نامرديه.

ببينيد دوستان تقليد كردن يك مسئله است ، الهام گرفتند مسئله ي ديگست. متاسفانه الان شما داريد تقليد رو با الهام و ايده گرفتن اشتباه مي كنيد.
تقليد يعني Dark Sector ولي الهام و ايده گرفتن يعني Gears Of War چرا؟ چون شما اگر دقت كنيد ميبينيد G.O.W كجا وRE 4 كجا نه سبكي شبيه هم دارند و داستانشون يكي هست.

درباره تقليد RE5 از RE4 هم واقعا مسخرست! يعني اگر دسته PS3 و PS2 يك شكل سوني اومده از PS2 تقليد كرده؟ :confused:

من بحث تقليد رو باز نكردم. يك عده اومدن از اونجا به بعد گير دادن كه بازي تقليديه. اين ها دارند از RE4 ايده مي گيرند ، همين طور كه MGS هم از نسخه هاي پيشينش ايده گرفت. مسئله اينجاست كه ما فقط يك مرحله از صد مرحله بازي رو ديديم گير داديدم كه روند بازي تكراريه.

ببينيد من هرچي گفتم تو صفحات قبل برداشت اشتباهم بود. وگرنه يك بازي هيچ وقت نميتونه توي هر نسخه يك روند تازه رو پيش بگيره در اين صورت بايد PES08 رو بزنيم سوپر تقلب دنياي بازي ها ...

واقعا این ها بودند اون المان ها و نو اوری هایی که می گفتید ؟ :) کاور گیری رو چند بار تکرار می کنید برای خالی نبودن عریضه و جالبه بعدش می گید بازم بگم ؟ :) یه بررسی بکنیم این المان های معرفی شده توسط شما رو :
اضافه شدن سیستم کاورگیری.
اول از همه در این مورد لطفا شما یه تریلر به من نشون بده که در اون سیستم کاور گیری نشون داده شده باشه . اینکه بازیسازان گفتند قرار استفاده بشه مهم نیست . ما اینجا راجع به وعده هاشون بحث نمی کنیم . راجع به اون چیزهایی که تا به حال نشون دادن صحبت می شه . و تا به اینجا هیچ چیزی از سیستم کاور گیری نشون داده نشده . پس تا وقتی که نمایشی از این سیستم داده نشده این قضیرو مطرح نکنید . ممکنه نسخه نهایی دچار خیلی تغییر و تحولات بشه و یا ... فعلا راجع به چیزهایی که می بینیم صحبت می کنیم .

افزایش حرکات کاراکترها که بواسطه اون سطح تقابل کاراکتر بازی با NPCها و محیط اطراف افزایش پیدا میکنه.
عجب ! توقع نداری که سر این جمله بحث کنم که ؟ :)
اضافه شدن مود دونفره که در هر صورت یه کاراکتر دیگه همراه شماست و و اگر کسی کنترلش نکنه هوش مصنوعی هدایتشو به عهده میگره پس وجودش لازمه.
سیستم کنترل کاراکتر و نوع شلیک کردن و نوع حمله دشمنان و نحوه جان دادنشون و ... کوچکترین ربطی به این چیزی که شما گفتی داره ؟
استفاده از قابلیتهای محیط از نور و سایه گرفته تا ابجکت های موجود در اون.
از ابجکت ها و ... که در نسخه قبلی هم می شد استفاده کرد اما در این نسخه کمی گسترده تر شده و واقعا عجب تغییر بزرگی هست برای یک نسل جلوتر :)
تغییر در روند مبارزات به واسطه تغییر در جزئیات به ظاهر ریزی مثل همین کاور گیری و قابلیت تعویض اسلحه ها بصورت همزمان و کم شدن ammo و افزایش سرعت NPCهای دشمن و تمام نکاتی که در بالا گفتم.
و غیره.....(بازم بگم؟ هرچند همینها هم کافیه)
هر چند که اگه خودمم می خواستم بگم چه المان ها و نو اوری هایی به بازی اضافه می شه از شما خیلی بهتر می گفتم :) اما واقعا توقع نداشتم که این چیزارو در پست شما ببینم . می شه بگی افزایش سرعت npc ها رو شما چه طوری تشخیص دادی که ما نفهمیدیم ؟ دقیقا npc ها مثل نسخه قبلی با سرعت به سمت شما می دوند و نزدیکتون که می شن سرعت کم می کنن و ... یعنی اصلا هیچ تغییری در نوع حرکاتشون ایجاد نشده و جالبه شما این تغییر رو دیدی :) در مورد سوالتون مبنی بر اینکه بازم برامون از المان ها جدید بازی بگید هم باید بگم : نه. احتیاجی نیست . شما فقط از کلمه "کاور گیری" که هنوز چیزی ازش نشون داده نشده چند بار چندبار برای اینکه یک چیزی برای گفتن داشته باشید . استفاده نکنید . احتیاجی به اینکه بازم بگید نیست . واقعا همه می تونن خیلی راحت بخونن پست شمارو و ببینم شما به چه المان ها و نو اوری هایی اشاره کردی . برای تغییر در یک عنوان مثل رزیدنت اویل و اون هم بعد از یک نسل . همین چیزای خیلی جزئی که خود به خود تغییر می کنه بعد یک نسل :) کافی هست واقعا ؟ ( باز از وعده بازیسازان نیای برام بگی ها )

این یعنی اینها اصول گیمپلی هستن که از نسخه چهارم به پنجم رسیدن و اینکه شباهت دارن امری طبیعیه که حرفی هم درش نیست و این به هیچ وجه معنی تقلید نمیده.
عرض کردم . اسمشو تقلید نمی ذاریم خوب . پیشرفتی نداشته . خوبه ؟ :)
کمی روی حرفام فکر کن دوست عزیز!
منم ممنون می شم که شما کمی بیشتر روی صحبت های من تامل کنی .
منظور من از مثال فیزیک و لذت کشتن دشمنان تو RE4 این بود که مبارزات در اون بازی به حدی خوب بوده که اینهمه عنوان ازش تقلید کنن و حالا هم CAPCOM بخاد از همون سیستم البته به صورت ارتقا یافته استفاده کنه.
ما نگفتیم کپکام سیستم مبارزات و نشونه گیری و ... رو تغییر بده . فقط گفتیم که دلیلی نداره دشمنان عینا مثل نسخه چهارم جون بدن . یا نوع حملشون عین نسخه قبل باشه و ... همین.
شما همینهارو گفتید و ما رد کردیم؟!:confused:
دقیقا همین ها رو گفتم . و اگه شما متوجه نشدید حتما منظورم رو خوب نرسوندم که البته شما می گی حرف منو کامل درک می کنی و 100 درصدم قبول داری ولی باز پست نقل قول می کنی و حرفامو نقض می کنی :)
البته که شما مسئله مشکلتون با سیستم مبارزات بازی رو مطرح کردید و سیستم نسخه قبلی رو نپسندید و ما هم به دفاع از اون سیستم, با استدلال پرداختیم و هی رد شد تا الان.....
اینا خیال بافی های شما بوده . بنده نگفتم یک بازی جدید و کاملا نو طراحی کنن . فقط به همون چیز هایی که توی پست اولم اشاره کردم اعتراض داشتم و دارم .
وگرنه کی با بهبود گیمپلی قبلی و ترکیب اون با عنصر ترس و غیره برای این قسمت مخالفت کرده من نمیدونم؟!
کسی مخالفت نکرده . منتهی شما سعی داری کلا خیلی از حرفارو نشنیده بگیری :) من در اولین پستم هم از شما خواستم که به من بگید چه نوع صحنه و یا محیط های ترسناکی در بازی دیدید تا به اینجا ؟ گفتم واقعا اینا ترسناکه ؟ و جوابی نشنیدم از شما و البته همچنان منتظر هستم برای دیدن پاسختون :) شاید شما المان های ترس رو تو اون روشنایی و ... دیدی که بتونه خواسته یک رزیدنت اویل فن که از این عنوان ترس و وحشت هست رو بر اورده کنه ! بعد هم در مورد دشمنان و نوع حمله و جون دادنشون و ... سوالاتی داشتم که شما اومدید از سیستم مبارزات تعریف کردید و فیزیک دشمنان و ... :)
یعنی مثلا من گفتم باید همون گیمپلی نسخ قبل از RE4 باشه یا خود RE4 رو پورت کنن!؟:)
نه شما اینو نگفتی . فقط تعریف های شما از نواوری و المان خیلی جالب هست :laughing:
واقعا............
از اولش هم باید همینو میگفتی.....:)
دقیقا . از همون اولی که به قول خودتون اون سوتی رو گرفتم . باید متوجه می شدم که در ادامه با چه نوع پست هایی برخورد خواهم کرد .

آخرین ویرایش:
واقعا نمي دونم چرا اين چند وقت تاپيك ها اكثرا از بحث اصلي منحرف ميشن. اين تاپيك فقط يه مصاحبه ساده در مورد RE5 بود ولي متاسفانه تبديل به اين چيزي شد كه حالا مي بينيد. متاسفانه غير از پست اول بقيه پست ها ارزش چنداني ندارند. فقط هر كسي اومد توضيح واضحات داد. همه ي اين مطالب را كه دوستان سعي كردند توضيح بدهند از روي همين چند تريلر بازي مي شد تشخيص داد.

لطفا سعي كنيد اخبار را به دقت خوانده و از ان استفاده كنيد. مسلما صحبت هاي بازي سازان موثق تر و قابل تامل تر از اطلاعات شماست.
با تشكر:clover:

کاور گیری رو چند بار تکرار می کنید برای خالی نبودن عریضه و جالبه بعدش می گید بازم بگم ؟
شما پستو درست خوندید؟!
سیستم کنترل کاراکتر و نوع شلیک کردن و نوع حمله دشمنان و نحوه جان دادنشون و ... کوچکترین ربطی به این چیزی که شما گفتی داره ؟
من ربط دادم؟!
عرض کردم . اسمشو تقلید نمی ذاریم خوب . پیشرفتی نداشته . خوبه ؟ :)
شما لطف میکنید!
ما نگفتیم کپکام سیستم مبارزات و نشونه گیری و ... رو تغییر بده . فقط گفتیم که دلیلی نداره دشمنان عینا مثل نسخه چهارم جون بدن . یا نوع حملشون عین نسخه قبل باشه و ... همین.
اینا خیال بافی های شما بوده . بنده نگفتم یک بازی جدید و کاملا نو طراحی کنن . فقط به همون چیز هایی که توی پست اولم اشاره کردم اعتراض داشتم و دارم .
کسی مخالفت نکرده . منتهی شما سعی داری کلا خیلی از حرفارو نشنیده بگیری :)
چقدر جالبه که میتونید انقدر راحت حرفاتونو نفی کنید و موضع حق به جانب بگیرید.
در مورد تفاوت گیمپلی و تعریف المان هم بزارید دیگران قضاوت کنن.من نمیدونم چطور شما افزایش سرعت رو تشخیص ندادی!
تغییر بازخوردهای NPCها خودش یک المان محسوب میشه که تاثیر زیادی روی گیمپلی میزاره.گسترده شدن تقابل با محیط هم غیر از پیشرفت محسوب میشه که نباید اسم میبردم؟
سیستم کاور گیری چیز خاصی نیست ولی در صورت وجود تاثیرش روی گیمپلی زیاد هستش.
در صورت نبودنش هم مزیتش اینه که شما تو پستهای بعدی به تقلید RE5 از GeOW اشاره نمیکنید که یه بحث دیگه راه بندازید!
دوبار اشاره من هم فقط ارجاع دادن اون پاراگراف به چند خط بالاتر بود نه تاکید.البته من هم میتونم از این برداشت ها بکنم ولی درکم اجازه نمیده.

من در اولین پستم هم از شما خواستم که به من بگید چه نوع صحنه و یا محیط های ترسناکی در بازی دیدید تا به اینجا ؟ گفتم واقعا اینا ترسناکه ؟ و جوابی نشنیدم از شما و البته همچنان منتظر هستم برای دیدن پاسختون :)
من به غیر از نقل قول سازنده حرفی زدم؟!
خود من نبودم که به دور شدن RE4 از ترس نسخ قبلی اشاره کردم؟
من نبودم که آرزو کردم حرفای سازنده درست باشه و ترکیب خوبی رو از گیمپلی بهبود یافته RE4 و ترسی که در نسخه قبل کمرنگ شده بود ببینیم؟!
من نبودم که به شباهت های گیمپلی اشاره کردم که شما حالا اومدی همون هارو با نیت خاص خودتون تحویل من میدی؟!
نه شما اینو نگفتی . فقط تعریف های شما از نواوری و المان خیلی جالب هست :laughing:
دقیقا . از همون اولی که به قول خودتون اون سوتی رو گرفتم . باید متوجه می شدم که در ادامه با چه نوع پست هایی برخورد خواهم کرد .
این کمال شعور شما رو میرسونه.
من از شما حتی یه سوال در مورد گیم یا این سری بازی کردم که بخام درصدد جبران مسخره کردنتون به بدترین وضع بربیام!؟
اتفاقا شخصیت شما از همون کار اولتون کاملا روشن شده بود.
کاملا واضح بود که منظورتون از شروع این بحث چی بوده.
نمونه های بارز دیگه ای هم از کارهای شما هست که من انقدر شعور دارم تا بحثشو برای شما باز نکنم!
واقعا دفاعیات شما جالب و به دور از منطق بوده و هست و اگر خودتون یه دور پستهاتون رو مرور کنید میفهمید که فقط رو حرفهای اولتون تاکید کردید!
اینکه کورکورانه از حرفاتون دفاع کنید واقعا مسخرست و از استفاده از شکلک (:)) کاملا مشخص هستش که قبلا به نتیجه رسیدید!
شما اگر با من مشکلی داری میتونی تو pm بهم بگی تا من هم با کاملا مودبانه از خجالتتون دربیام و متوجهتون کنم که من اونی که شما فکر کردی نیستم!
سیاست بی احترامیی که شما پیش گرفتی ناشی از مشکلیه که چند روزیه برای من بوجود اومده! ومطمئن باشید که جواب نخواهد داد.
اصولا ادامه بحث تو تاپیک کار صحیحی نیست مگر اینکه نیتتون همونی باشه که من فکر میکنم.

یک سری حرف ها رو که پاسخی براش نداشتین و پیش بینی می کردم که با چند کلمه بی ربط پاسخ بدید . اونا که هیچ نقل قولی نخواهد شد مسلما . اما در مورد بقیه صحبت هاتون :
چقدر جالبه که میتونید انقدر راحت حرفاتونو نفی کنید و موضع حق به جانب بگیرید.
من چیزی رو نفی نکردم . شما خیلی راحت می تونی برگردی به عقب و پست ها رو بخونی .
در مورد تفاوت گیمپلی و تعریف المان هم بزارید دیگران قضاوت کنن.
موافقم
من نمیدونم چطور شما افزایش سرعت رو تشخیص ندادی!
من نمی دونم شما چه جوری تشخیص دادی !
تغییر بازخوردهای NPCها خودش یک المان محسوب میشه که تاثیر زیادی روی گیمپلی میزاره.گسترده شدن تقابل با محیط هم غیر از پیشرفت محسوب میشه که نباید اسم میبردم؟
سیستم کاور گیری چیز خاصی نیست ولی در صورت وجود تاثیرش روی گیمپلی زیاد هستش.
در صورت نبودنش هم مزیتش اینه که شما تو پستهای بعدی به تقلید RE5 از GeOW اشاره نمیکنید که یه بحث دیگه راه بندازید!
دوبار اشاره من هم فقط ارجاع دادن اون پاراگراف به چند خط بالاتر بود نه تاکید.البته من هم میتونم از این برداشت ها بکنم ولی درکم اجازه نمیده.
این چیزارو که قبلا راجع بهش توضیح دادم . واقعا عجب تغییرات و المان هایی ! در مورد اینکه من به تقلید RE5 از GeOW اشاره کردم هم فقط می تونم بگم : عجب . می شه شما چنین چیزی تو پست های من نشون بدید . اشتباه گرفتی دوست عزیز .

من به غیر از نقل قول سازنده حرفی زدم؟!
خود من نبودم که به دور شدن RE4 از ترس نسخ قبلی اشاره کردم؟
من نبودم که آرزو کردم حرفای سازنده درست باشه و ترکیب خوبی رو از گیمپلی بهبود یافته RE4 و ترسی که در نسخه قبل کمرنگ شده بود ببینیم؟!
من نبودم که به شباهت های گیمپلی اشاره کردم که شما حالا اومدی همون هارو با نیت خاص خودتون تحویل من میدی؟!
تا اونجایی که پست های من رو نقل قول کردید . فقط دفاع کردید و بس . این حرف هارو جاهای دیگه و به بقیه زدید مهم نیست . به من که گفتید اویل 5 المان های جدیدی داره و ایراد هایی که من بهش وارد کردم از قبیل همین ترس و .. رو قبول نکردید و پستم رو نقل قول کردید و بحث و ... البته نشنیده گرفتن حرف ها رو هم اضافه کنید بهش .

این کمال شعور شما رو میرسونه.
من از شما حتی یه سوال در مورد گیم یا این سری بازی کردم که بخام درصدد جبران مسخره کردنتون به بدترین وضع بربیام!؟
اتفاقا شخصیت شما از همون کار اولتون کاملا روشن شده بود.
کاملا واضح بود که منظورتون از شروع این بحث چی بوده.
نمونه های بارز دیگه ای هم از کارهای شما هست که من انقدر شعور دارم تا بحثشو برای شما باز نکنم!
واقعا این نوع جمله بندی ها و این حرف ها هم کمال شعور و شخصیت شما رو می رسونه . توقع نداشتم در پست قبلی بگید از اول هم همین کارو باید می کردی و بعد هم این ( :) ) شکلک رو بذاری و جالبه بعدش از شعور و ... هم حرف بزنید .
واقعا دفاعیات شما جالب و به دور از منطق بوده و هست و اگر خودتون یه دور پستهاتون رو مرور کنید میفهمید که فقط رو حرفهای اولتون تاکید کردید!
اینکه کورکورانه از حرفاتون دفاع کنید واقعا مسخرست و از استفاده از شکلک (:)) کاملا مشخص هستش که قبلا به نتیجه رسیدید!
بله . واقعا تمامی دفاعیات و نظرات شما عالی و منطقی بوده و مال من فاقد همه این چیزایی که شما گفتی . شما درست می گی . در مورد شکلک هم که بالاتر توضیح دادم و مسخرگی صحبت ها و ... نیز قضاوتش با عموم و کسایی که می دونن سری رزیدنت اویل یعنی چی ؟
شما اگر با من مشکلی داری میتونی تو pm بهم بگی تا من هم با کاملا مودبانه از خجالتتون دربیام و متوجهتون کنم که من اونی که شما فکر کردی نیستم!
سیاست بی احترامیی که شما پیش گرفتی ناشی از مشکلیه که چند روزیه برای من بوجود اومده! ومطمئن باشید که جواب نخواهد داد.
اصولا ادامه بحث تو تاپیک کار صحیحی نیست مگر اینکه نیتتون همونی باشه که من فکر میکنم.
من نه تنها مشکلی با شما ندارم . بلکه فقط قصدم بحث دوستانه بود که متاسفانه شما با شروع اون حرف های عجیب و غریب و در ادامه استفاده از شکلک ( :) ) و گفتن جمله : واقعا.... از اول همین کارو می کردی ( :) ) و ... باعث شدی بحث به این جاها کشیده بشه .

پ.ن : در هر صورت قضاوت با اهل فن و بهتره که دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه . اگر شما دوست داشتی سوء تفاهمی برطرف کنی و یا حرفی داشتی و... منتظر pm شما هستم که اونجا با کمال احترام با هم صحبت کنیم .

موفق باشید .

من نمی دونم شما چه جوری تشخیص دادی !
من کاملا افزایش NPCها و افزایش خوی وحشیگریشو و در نتیجه سرعت حملاتشونو تشخیص دادم.
ضمنا من بارها گفتم که حرف سازنده رو نقل قول میکنم و از خودم کاملا برعکس شما حرف نمیزنم که بخایم ردش کنیم یا نه.
ضمنا خودم به شباهتهای مبارزات و حتی کل گیمپلی اشاره کرده و میکنم.فقط نه بازی رو تکراری میدونم و نه تقلیدی.همین......
ایراد هایی که من بهش وارد کردم از قبیل همین ترس و .. رو قبول نکردید
و دوباره.....
من که اول از همه به ایراد RE4 در این زمینه اشاره کردم و فقط در مورد RE5 گفتم که سازنده قولهای زیادی داده و چیزی هم ما از بقیه مراحل بازی ندیدیم.
خصوصا برای بار چندم میگم که آرزو کردم و میکنم که همونی باشه که اونها میگن!
من به تقلید RE5 از GeOW اشاره کردم هم فقط می تونم بگم : عجب .
بازم سیاست دست پیش؟!
من کی گفتم رد کردید گفتم اگر قابلیت کاور گیری در بازی نباشه لااقل بعدها مبحث تقلید از روی GeOW منتفی میشه و دیگه یه بحث الکی همبرای اون نداریم.

گفتن جمله : واقعا.... از اول همین کارو می کردی ( :) )
ایکاش جمله خودتون رو هم نقل قول میکردید.
هرچی هم دلتون میخاد برداشت کنید ازش!
من که به غیر از توضیح کاری نمیکردم.شما بودین که بدون دلیل چیزهایی رو رد کردید و حالا هم که میگید نکردید همون شعوری که شما نفیش میکنید مانع رد کردن حرفتون میشه.
در مورد حرف من هم کاملا حق داشتم که از جمله:
به هیچ نوع بحث اضافه ای هم احتیاج نداره واقعا
برداشت بدی بکنم چون تنها معنیی که میده دعوت به سکوت اجباریه.
دوست عزیز سابقه نشان شخصیت نیست ولی لااقل اینجا خیلیها منو میشناسن و میدونن تا به حال در این نزدیک به 470 پست حتی یکبار هم به کسی توهین نکردم و نخواهم کرد.
حتی عصابنیتم رو هم مودبانه نشون دادم ولی شما خیلی راحت بارها به من توهین کردی و حتی یه اشتباه تایپی رو که بابتش عذر خواهی هم کردم دستاویزی برای تمسخر و رد حرفهای منطقی من قرار دادی.
میتونی به اینکارت ادامه بدی ولی من سعی میکنم اگر این روش رو پیش گرفتی دیگه همراهیت نکنم.
ضمنا در مورد PM هم گفتم که هرکس مشکلی داره میتونه خصوصی به من بگه و اگر مشکلی نیست....
ارجای حرف من به خودم کار درستی نیست ولی من هم اگر مشکلی با شما داشته باشم قطعا خصوصی مطرح میکنم.
در هر صورت قضاوت با اهل فن و بهتره که دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه .
حقیقتا شرمنده میکنید که بحث رو تموم میکنید.کاملا جدی گفتم و توهینی هم درکار نیست.اگر اهل فن اشتباهی در نوشته های من دیدن میتونن به من بگن و من فورا عذرخواهی میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or