پرداخت حق عضویت در بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام

1-وجود انجمن های اختصاصی
2-امکان دانلود تریلر مربوط به Preview و Review بازی ها که ساخت خود Bazicenter باشه
3-به نظر من دیگه سایت با 25000 کاربری که داره دیگه نیازی به کابر اضافی نداره و هر بخشی که بخواد فعال بشه تا حالا فعال شده و به نظر من اگه از این به بعد به کاربر های Premium تعدادی دعوتنامه داده بشه تا بتوانند دوستان خود رو وارد سایت کنن خیلی عالی میشه و در این صورت هم روند افزایش کاربر در سایت معقول تر میشه.(فکر کنم تا همین چند ماه پیش سایت کلا 15000 کاربر هم نداشت ولی حالا شده 25000 و اگه همین روند افزایش پیدا کنه واقعا کار برای مدیرا سخت میشه برای کنترل کردن این تعداد کاربر.)
4-وجود بخشی برای اطلاع از اخبار روز Gaming در ایران.(قیمت روز کنسول ها و هزینه کپی خور و قیمت بازی ها و در کل اوضاع و احوالشون در بازار ایران)
5-داشتن پروفایل خاص و ویژه با امکانات خاص.(مثلا تغییر نام کاربری.)

آخرین ویرایش:
من میخوام امکان آپلود حداقل تا 100 مگابایت برام فراهم بشه
یه نگاه به قیمت های PersianTools که سرور این سایت هست بنداز
بعد بیا درخواست 100 MB فضا بده :laughing:

این امکان قبلاً هم بوده ! الان شما برو چند تا از تاپیک های قدیمی رو ببین، همه ی عکس ها پاک شدن !
این که یکی از دوستان گفت که Persiangig هست، باید بگم که اومدیم و این سایت فردا تعطیل شد، ( این سایت فرض هست ) تکلیف عکسهای ما چی میشه ؟
من میخوام امکان آپلود حداقل تا 100 مگابایت برام فراهم بشه که حداقل بتونم عکسهام رو تو سایت آپلود کنم.

این حجم آواتار ها کلاً رو اعصاب هست ! بیشتر بشه خیلی بهتره ...

یکسری از دوستان توقعات الکی دارن ! که چی بشه مصاحبه ها و Trailer ها به صورت لینک مستقیم تو سایت قرار بگیره ؟ Trailer یک چیزِ Free هست همه جا و شما بدون عضویت در سایت GameTrailers میتونید تمام Trailer ها رو دانلود کنید.
بعضی از دوستان هم توقع دارن که هر ماه چیزای جدید رو مدیران دانلود کنن و بندازن تو DVD و پست کنن درِ خونشون !!! :laughing: ( اونم با 5000 تومان )

قیمت رو هم الان اصلاً هیچ کس نباید بگه ! چون امکانات رو هیچ کس نمیدونه !

پ.ن: یکسری نظرات دیگه هم بود که بهشون اشاره نکنم بهتره :) ...

علیرضا نگاه کن نمیشه مقدار آپلود تو سایت رو اینقدر بالا برد.بزرگترین مشکل بازیسنتر نداشتن سرور اختصاصی و پهنای باند کمه...
زمانی ما باید چیز های زیاد رو بخوایم که سرور قوی باشه.به نظر من حداکثر مقدار آپلود هر فایل 5 مگابایت باشه.
اشتباه نکنید منظور از آپلود از این آپلود سنتر ها نیست که هر چی دلت خواست آپلود کنی...منظور مقدار حجم برای پیوست فایل،عکس یا هر چیز دیگه ای هست.

خبر نگار یا فیلمبردار برای e3 یا هر نمایشگاه دیگه بفرستید
شاید بشه به توکیو برای TGS و به لایپزیچ برای GC گزارشگر فرستاد، اما هرکی بره L.A تنها در صورتی میتونه برگرده که یکی از نزدیکانش فوت کرده باشه./:) میدونید باید تا ری اکتور گرمه دور دنیای جدید رو خط کشید.

بنظرم مشکلی وجود ندارد
اگر امکانات خوب باشه
چیزایی مثل

• سرویس وبلاگ برای هر کاربر ویژه
  • سرور خصوصی برای بازی های متداول
  • تخفیف در قیمت محصولات سایت
  • حذف بنر های تبلیغاتی
  • امکان ارسال روزانه نامحدود (مثلا هر کاربر معمولی می تونه 20 تا پست در روز باشه)
  • غیره!

این امکان قبلاً هم بوده ! الان شما برو چند تا از تاپیک های قدیمی رو ببین، همه ی عکس ها پاک شدن !
این که یکی از دوستان گفت که Persiangig هست، باید بگم که اومدیم و این سایت فردا تعطیل شد، ( این سایت فرض هست ) تکلیف عکسهای ما چی میشه ؟
من میخوام امکان آپلود حداقل تا 100 مگابایت برام فراهم بشه که حداقل بتونم عکسهام رو تو سایت آپلود کنم.

این حجم آواتار ها کلاً رو اعصاب هست ! بیشتر بشه خیلی بهتره ...

یکسری از دوستان توقعات الکی دارن ! که چی بشه مصاحبه ها و Trailer ها به صورت لینک مستقیم تو سایت قرار بگیره ؟ Trailer یک چیزِ Free هست همه جا و شما بدون عضویت در سایت GameTrailers میتونید تمام Trailer ها رو دانلود کنید.
بعضی از دوستان هم توقع دارن که هر ماه چیزای جدید رو مدیران دانلود کنن و بندازن تو DVD و پست کنن درِ خونشون !!! :laughing: ( اونم با 5000 تومان )

قیمت رو هم الان اصلاً هیچ کس نباید بگه ! چون امکانات رو هیچ کس نمیدونه !

پ.ن: یکسری نظرات دیگه هم بود که بهشون اشاره نکنم بهتره :) ...

بابا ممد مثل من خسته ای برو بخواب:biggrin1: ( از شوخی بگذریم )
ممد ببین من 10 گی سه ماه داشتم یک ماهم نگذشته شده 6 گیگ :biggrin1: چطوری trailer دانلود کنم برای همین این نظر را دادم :biggrin1: . ( اونم فقط برای دانلود تریلر )

سلام خدمت اساتید و دوستان
این از اون تاپیکها بود که من تنبل رو وادار به نظر دادن کرد
راستش بازی سنتر همونطور که اسمش روشه ، در مورد بازی هست
ولی خوب حداقل خود من برای برطرف کردن نیازهام فقط نمی تونم
روی این سایت حساب کنم . گاهی باید به mIRC برم
گاهی Torrent رو گشت بزنم ، بعضی وقتها پشت در بسته Gamewallpapers.com
اطراق (دیکتشو درست نوشتم ؟؟ :confused:) کنم
و خلاصه از این دست مسایل
من میگم خوبه برای کاربرای ویژه امکاناتی از این دست مهیا باشه
مثلا یه سری سایت ها هستند که حق عضویت میگیرند (مثل همین Gamewallpaper.com)
خوب میشه که مدیریت محترم سایت یا دوستان دست اندر کار با عضویت در این سایت ها
دیگران رو از محتویات این سایتها بهره مند کنند .
یه مثال دم دست :
خود من الان بیش از یک ماهه دنبال XBE , Ss , DMI , PFI
برای یک سری از بازیهای محبوب XboX-Original برای اجرا روی 360 می گردم
خدا رو شکر هنوز موفقیتی حاصل نشده .
نمی دونم منظورم رو رسوندم یا توی این همه "مثال" و "مثلا" کار رو پیچیده کردم
ولی در کل با ایجاد بخشی که برای کاربران ویژه باشه موافقم

پ.ن
راستی این قضیه امکان پرداخت اینترنتی رو جدی بگیرید
خیلی زور داره آدم از خونه بیاد بیرون بعد بره توی صف بادجه بانک

با سيستم جديد بانك پارسيان بانك را به خانه ببريد.
تلفن بانك پارسيان.

سلام
خوب من یکسری نظراتم را قبلا منتقل کردم .. بــله.
خلاصه اینجوری

به نظر من این صحبت ها در مورد ارسال DVD یا هر چیزی واقعا نمیشه. چون اصولا قضیه امکانات اضافی سایت هست، DVD جزو امکانات سایت نیست . اگه امکاناتی اضافه میشه باید همون مجازی و در داخل سایت باشه. برخی از دوستان هم میگن سالی 5000 تومن و بعد میخوان چیز میز ارسال بشه دم خونشون. خوب ارسال یک دونه سیدی 5000 تومن رو رد میکنه. یک مقدار به قیمت ها توجه کنید. با تشکر.

قضیه آپلودسنتر و دانلود فیلم و تریلر و همه این چیزها هم که تعطیل. اگر ممکنه قیمت پهنای باند در ایران را چک بفرمایید و بعد درخواست تمامی تریلرها و غیره را بکنید. از اطاق فرمان اشاره میکنند که به پیشنهاد 100 مگابایت فضا برای آپلود هم اشاره کنم که دستشون درد نکنه. من به شما سالی 50000 تومن میدم شما 100 مگابایت فضا برای دانلود و آپلود با سرعت نامحدود در اختیار من بگذار. مرسی

پیشنهادات من

1. کلا تعداد پست های کاربران در یک هفته باید محدود بشه. حالا حتی اگه پولی بیشه یا نشه. همینجوری پست داره از در و دیوار میریزه. اگه طرف بدونه که پست هاش محدوده، روی هر کدومش فکر میکنه و همبنجوری پست نمیده. برای کلاس کاربران پولی هم باز این نباید نامحدود باشه. باز هم محدوده و بله . خواهشمند است حرف از جریان آزاد اطلاعات و این مزخرفات نزنید و جملات انگلیسی قشنگ هم ننویسید. اینجا ایران است و هر چیز مجانی محکوم به فناست !

2. خوب یک واحد پول یا کردیت هم برای سایت درست بشه. هر کلاسی هم میتونه هر ماه یک مقدار کردیت دریافت کنه و در ازای استفاده از هر یک امکانات اضافی ازش کردیت کم میشه چون باز هم اگر استفاده از امکانات اضافی نامحدود باشه... بله. از فردا است که باید یک کمیته پیگیری آیدی های اشتراکی درست بشه. ولی اگه استفاده از امکانات محدود باشه این مشکل کمتر بوجود میاد و یا حداقل مشخصه که هر کاربر چقدر از منابع سیستم میتونه استفاده کنه. مثلا اگه کسی بخواد پست اضافی بده باید کردیت خرج کنه. اگه هم کسی کردیت اضافی خواست میتونه جدا از کلاس کاربریش خریداری کنه. اینجوری مثلا کسی که میخواد از یک یا چند عدد از امکانات سایت استفاده کنه و نمیخواد حق اشتراک بده، با خریداری کردیت به میزان مناسب میتونه فقط از همان چیزی که می خواهد استفاده کنه.

3. پیرو مطلب بالا در قوانین به صورت شفاف و با فونت 100 و به سی و سه زبان زنده دنیا درج بشه که استفاده از آیدی های اشتراکی در سطوح کاربری ممنوع است و به بن شدن بی چون و چرا می انجامد و پول پرداخت شده هم پس داده نمیشود که یکهو یکی پیدا نشه بگه من نمیخوام 10 روز آخر را استفاده کنم. لطفا 183 تومن من را برگردانید.

4. Custom title : مثلا برای کلاس های کاربران بشه این سیستم رو قرار داد که بچه ها بتونند برای خودشون عنوان ایجاد کنند و زیر آیدیشون بنویسه که البته این عنوان هم مدتش محدوده و وقتی تموم شد باید دوباره استفاده بشه . مثلا بنویسه "360 خفن" . البته باز هم تغییر در ابن عنوان محدود باشه به ابن صورت که حالا بین هر دو تغییر باید یک فاصله زمانی مشخصی باشه یا اینکه تعداد تعویض ها در یک ماه محدود باشه یا اینکه با هر تعویض کردیت خرج بشه که اگه کسی خواست تعویض کنه بتونه.کاربران عادی هم مثلا اگه عنوان بخوان میتونند کردیت بخرند و عوض کنند که مثلا تا یک ماه عنوان داشته باشند و بعد از آن ار بین برود. البته باز هم باید در زمینه این عناوین قوانین وجود داشته باشه که ملت شروع نکنند بعد از امضاء در عنوان ها کل کل کنند.

5. بلاگ شخصی برای هر کاربر هم میتونه خوب باشه. که باز هم تعداد کاراکترها و یا پست هاش نا محدود نیست.

6. یک تعدادی از عزیزان هم میگن 5000 در سال خوبه و بعد میگن که برای 5000 تومان زورم میاد برم بانک. خوب اگه کمه چرا پیشنهاد میدین؟

بعضی ها اینجا واقعا شادن با 5000 هزار تومن می خواهید هم خبرنگار به نمایشگاه های بین المللی بفرستید:laughing:و هم dvd دریافت کنید:laughing:البته سن سال کمه و حرف های تخیلی زیاد.دوستانی هم که هی میگن فروشگاه اینترنتی اصلا از این چیزا سر در میارن!اکثر فروشگاه های اینترنتی مثل تکین ،سرای بازی ، غیره مغازه دارن و کارشون اینه و در کنارش فروشگاه اینترنتی هم زدن!اما ایا کار علی و اشکان بقیه دوستان اینه!

15000 خوبه

من حاضرم برای یکسال تا 15 تومن بدم
اصلا امکانات اضافی برام مهم نیست
من بازی سنتر و بچه هاشو بیشتر اینا دوس دارم:((
دوستایی خوبی اینجا دارم که یه روز اواتارشونو نبینم دلم میگیره:((
مثل پدرام فریدون
:mad: :biggrin1:
امیر ...بخوام اسم ببرم طولانی و اشپم میشه:biggrin1:
ممنونم از بازی سنتر :love:
همتونو دوس دارم:love:
ببخشید خیلی رمانتیک شد:laughing:

مرسی

آقایون یه مساله ای...قرار نیست شما هر روز پاشین برین بانک!
در سال یک بار! حد اکثر 1 ساعت از وقتتون رو نمیتونین بذارین برین بانک و پول واریز کنین؟!

روزگاری سایتی بود که دوسش داشتم وتعطیل شد (4یا 5سال پیش)وبچه ها این سایت رو زدن...دیگه نمیخوایم مشکلات مالی و....کارو واسه مدیران مشکل کنه...واسه بقاء این سایت پولم میدیم چه برسه به جون!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or