با عرض سلام
به نظر من اولین نکته که باید رعایت بشه اینه که برای کاربرهای عادی هیچ محدودیت جدیدی اعمال نشه(منظورم اینه که امکاناتی که الان دارن چیزی حذف نشده)
به نظر من برای تعیین قیمت یه روش که می تونه مورد استفاده قرار بگیره اینه که سایت امکاناتی رو که می تونه در اختیار کاربران قرار بده تو یک صفحه خاص اعلام کنه.کاربر امکاناتی رو که می خواد از توی اون صفحه انتخاب می کنن و برا هر کدوم بر حسب مورد پول پرداخت می کنن(به عنوان مثال می گم شما توی اون صفحه فضایی که می تونین به کاربران برای آپلود اختصاص بدین رو اعلام می کنین و کاربر مثلا اگه 10مگ فضا می خواد باید xتومن پول بده اگه 20مگ می خواد باید y تومن پول بده)این کار باعث میشه که اختصاص امکانات هدفمندتر بشه به عنوان مثال من شاید بخوام از فضای upload بیشتر استفاده کنم ولی نخوام از فضای بیشتر برا امضا استفاده کنم.(به همین دلیل ایجاد این سیستم منطقی تر از ایجاد درجه بندی gold,silver,... است)
یه کار دیگه که می تونین انجام بدین اینه به کاربرانی که حق امتیازدهی رو انتخاب کرده باشن و صلاحیت اون ها برا این کار تایید شده باشه بعد از عرضه یک بازی خاص مثلا 10 روز مهلت داده بشه که امتیازاشون رو برا اون بازی به سایت اعلام کنن و بعد از میانگین گیری امتیاز سایت bazicenter به اون بازی خاص مشخص باشه
من از مدیران خواهش می کنم لیستی از امکاناتی که تواناییش رو سایت داره که برا کاربراش با پرداخت هزینه مشخص ایجاد کنه رو تو همین صفحه قرار بدن تا ما راحت تر بتونیم نظر بدیم.(چون من و خیلی از بچه های سایت واقعا زمینه ذهنی لازم رو نداریم و اصلا نمی دونیم سایت چه امکاناتی رو می تونه به ما اختصاص بده)
می دونم خیلی حرف زدم ولی یه پیشنهاد دیگه هم داشتم
الان به نظر من فقدان یه سامانه فروش اینترنتی قابل اعتماد و منصف در زمینه قیمت محصولات مربوط به بازی(از کنسول گرفته تا وسایل کامپیوتر و بازی ها)واقعا احساس میشه(شاید هم من فقط احساس می کنم) اگه شما بتونیم به نحوی(این که به چه نحو باشه هنوز واقعا به ذهنم نمی رسه) این سامانه فروش رو راه اندازی کنید تا وسایل رو با قیمتی عادلانه برا کاربران فراهم کنه واقعا عالیه شما در ضمن می تونید برا اینکه این سامانه فعال بشه از فرد متقاضی برای عضویت در این سامانه(با توجه به هزینتون)یه حق عضویت دریافت کنید تا کاربران این سایت بتونن به راحتی به وسایل مورد نیازشون با قیمتی مناسب دست پیدا کنن.
می دونم سرتون درد اوردم اگه زیاد حرف زدم من رو ببخشید:blushing::blushing: