پرداخت حق عضویت در بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یکی از فرومای فعال معروف ! که اسمشم خیلیا میدونید ! و تعداد یوزراشون و ترافیکش خیلی ازینجا بیشتره و صدالبته سروری که سایتشون روشه قویتر و البته گرونتره همچینکاری نکردن و هزینه هاشونو از راه محصولات نرم افزاری که ارائه میدن تامین میکنن و اینطور که من میبینم خیلی کمتر از اینجا هم تبلیغ میدن !

با توجه به اینکه تبلیغ تو بازیسنتر جا افتاده ! و درامد تبلیغشم خوبه ! اگه در کنارش بخاد درامدی بر اساس محصولاتی که مرتبط با اهداف سایت ارائه میده داشته باشه به نظر من قشنگتر از این برنامه هست ...

موفق باشیم./

با عرض سلام
به نظر من اولین نکته که باید رعایت بشه اینه که برای کاربرهای عادی هیچ محدودیت جدیدی اعمال نشه(منظورم اینه که امکاناتی که الان دارن چیزی حذف نشده)

به نظر من برای تعیین قیمت یه روش که می تونه مورد استفاده قرار بگیره اینه که سایت امکاناتی رو که می تونه در اختیار کاربران قرار بده تو یک صفحه خاص اعلام کنه.کاربر امکاناتی رو که می خواد از توی اون صفحه انتخاب می کنن و برا هر کدوم بر حسب مورد پول پرداخت می کنن(به عنوان مثال می گم شما توی اون صفحه فضایی که می تونین به کاربران برای آپلود اختصاص بدین رو اعلام می کنین و کاربر مثلا اگه 10مگ فضا می خواد باید xتومن پول بده اگه 20مگ می خواد باید y تومن پول بده)این کار باعث میشه که اختصاص امکانات هدفمندتر بشه به عنوان مثال من شاید بخوام از فضای upload بیشتر استفاده کنم ولی نخوام از فضای بیشتر برا امضا استفاده کنم.(به همین دلیل ایجاد این سیستم منطقی تر از ایجاد درجه بندی gold,silver,... است)
یه کار دیگه که می تونین انجام بدین اینه به کاربرانی که حق امتیازدهی رو انتخاب کرده باشن و صلاحیت اون ها برا این کار تایید شده باشه بعد از عرضه یک بازی خاص مثلا 10 روز مهلت داده بشه که امتیازاشون رو برا اون بازی به سایت اعلام کنن و بعد از میانگین گیری امتیاز سایت bazicenter به اون بازی خاص مشخص باشه

من از مدیران خواهش می کنم لیستی از امکاناتی که تواناییش رو سایت داره که برا کاربراش با پرداخت هزینه مشخص ایجاد کنه رو تو همین صفحه قرار بدن تا ما راحت تر بتونیم نظر بدیم.(چون من و خیلی از بچه های سایت واقعا زمینه ذهنی لازم رو نداریم و اصلا نمی دونیم سایت چه امکاناتی رو می تونه به ما اختصاص بده)

می دونم خیلی حرف زدم ولی یه پیشنهاد دیگه هم داشتم
الان به نظر من فقدان یه سامانه فروش اینترنتی قابل اعتماد و منصف در زمینه قیمت محصولات مربوط به بازی(از کنسول گرفته تا وسایل کامپیوتر و بازی ها)واقعا احساس میشه(شاید هم من فقط احساس می کنم) اگه شما بتونیم به نحوی(این که به چه نحو باشه هنوز واقعا به ذهنم نمی رسه) این سامانه فروش رو راه اندازی کنید تا وسایل رو با قیمتی عادلانه برا کاربران فراهم کنه واقعا عالیه شما در ضمن می تونید برا اینکه این سامانه فعال بشه از فرد متقاضی برای عضویت در این سامانه(با توجه به هزینتون)یه حق عضویت دریافت کنید تا کاربران این سایت بتونن به راحتی به وسایل مورد نیازشون با قیمتی مناسب دست پیدا کنن.
می دونم سرتون درد اوردم اگه زیاد حرف زدم من رو ببخشید:blushing::blushing:

-به نظرم یک اکانت پرمیوم و یک اکانت مجانی باشه خیلی بهتره تا اینکه 3-4 تا اکانت مختلف به وجود بیاد. مبلغ حق عضویت هم برای اکانت پرمیوم سالیانه 15.000 تومن باشه

-امکانات هم :
1-ارسال dvd مربوط به E3 هر سال که شامل کنفرانس ها و تریلرها باشه
2-بخش مقایسه گرافیکی بازی ها بین پلتفرم ها مختلف بصورت تخصصی
3-بخش معرفی و بررسی سخت افزار های جدید مثل: pc ,موبایل ... که شامل مقایسه و تحلیل هم باشه

سلام

کار خوبیه به شرط ارایه خدمات:cheesygri مثه همون تریلر بازیها( مثلا سر ماه فرم ویر جدیدی، تم، و.... واسه هر کس تو یه دی وی دی آماده کنین یا یه همچین چیزایی;)).

توصیه من هم اینه که. اگه قراره مبلغی دریافت بشه. حتما یه سری امکانات اضافی ( علاوه بر امکانات فعلی) بدین به اعضا. چیزایی که الان هست رو به هیچ عنوان محدود نکنین که با افت شدید ( به نظر من) کاربر مواجه خواهید شد.( اون وقته که دیگه اینجا جای موندن نیست:-")

قیمت هم کلا زیر 10 تومن خوبه.
شماره حسابی هم که می دین درست درمون باشه. (/:) شتاب/:))

راستی یه سوال میرسین همه این نظر ها رو بخونین؟:confused::confused:!!!!!!

آخرین ویرایش:
سلام چیز خوبی هست به شرطی که امکانات قرار داده شده به نسبت پول داده شده باشن .هزینه هم چیزی باشه که نه سیخ بسوزه نه پیاز

آقایون لطفا از خیر در اختیار گذاشتن trailer و مراسم های TGS,E3و... برای دانلود بگذرید.
اونایی که به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارن باید چیکار کنن؟:confused:
امکانات باید طوری باشه که برای همه اعضا قابل استفاده باشه.

خيلی خوبه ولی من حاضر نيستم پول بدم .
دقت کنيد اينجا اينترنته .
it's free world .
totaly free .
u don't creat information's . u just collect them . it's not true
in my opinion .
اميدوارم مديرا تحمل شنيدن داشته باشن .
مدير dvb2 که تحمل نداشت . منو شخصاً بن کرد . lol
نامردی بود - 7 سال عضو بودم .
مسلما اين سايت از بزرگ تر dvb2 ya satsat ya 3at3at ya esmaye dige نيست .
dvb2 هر روز بزرگ تر ميشد .
از وقتی که پولی شد متوقف رشدشم شد .
بجاش سايت های ديگی درست شدن . ehtiaj be goftaneshun nist .
پرداخته حق عضويت درست نيست - گرچه شماها راضی هستين - خوب بدين . ولی هيچکس منبع چيزی نيست اينجا .
ميشه اين اطلاعات رو يجوره ديگه پيدا کرد . اگه مشکل host و هزينيه server و فضا هست ميشه يجوری حلش کرد ....
ولی اين راهش نيست .
any way
as u wish

اولیش که قبلا گفتن فروشگاه هست
و دوم اینکه یک مقدار هزینه بره بالا و یک سرور برای بعضی بازیها مثل wow درست کنن

آقا.اول مدیران سایت لطف کنند امکانات رو بگند بعد ما در مورد هزینه بحث می کنیم
((((((((((((((((((((((((((((((((((((نظر سنجی پیشنهاد می شود)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

پيش نمايش کليه بازيهای xbox360 و Ps3 ( چه معروف چه غيره معروف )
review تمام بازيهای relased شده ( چه معروف چه غيره معروف )
ولی اين کار فعلاً واسه بازيسنتر زوده.

عجب بحث جالبی شد...همه انتظار فضای آپلود دارن!! بابا bazicenter هست ها نه uploadcenter !

بحث صفحه 1 هم خیلی جالب بود.
شما 5000 تومن در سال پیشنهاد دادین

میشه در ماه 416 تومن. یعنی میخوای بگی ماهی 416 تومن به جیب شما فشار میاره؟؟؟؟؟
شما الان یه دفعه میخوای پول رو بدی یا قسط بندی به صورت هفتگی!؟ :دی

دوستان انتظار E3 و TGS و اینجور چیزا دارن... قبلا یادم گفته شده بود نه پرسنل این کار هست،نه مدیر ها وقت دارن....پس اصولا انتظار بیهوده ای دارید برید تو Premium این چیزا رو داشته باشید....غیر از اینکه مدیر ها یه تکونی به این وضعیت بدن و عوضش کنن این شرایط رو!

منم هیچ پیشنهادی ندارم،از بس به پیشنهادات ما علاقه نشون دادید که آدم نمیدونه الان چه جوری ابراز علاقه کنه :دی

من نمیگم 5000 تومان الان سایتهای بزرگی هستند که همین قیمت هستش جون که اکثرا همین مبلغ رو پرداخت نمی کنن > شما خودت رو نگاه نکن به دیگران هم فکر کنید<

عجب بحث جالبی شد...همه انتظار فضای آپلود دارن!! بابا bazicenter هست ها نه uploadcenter !

این امکان قبلاً هم بوده ! الان شما برو چند تا از تاپیک های قدیمی رو ببین، همه ی عکس ها پاک شدن !
این که یکی از دوستان گفت که Persiangig هست، باید بگم که اومدیم و این سایت فردا تعطیل شد، ( این سایت فرض هست ) تکلیف عکسهای ما چی میشه ؟
من میخوام امکان آپلود حداقل تا 100 مگابایت برام فراهم بشه که حداقل بتونم عکسهام رو تو سایت آپلود کنم.

این حجم آواتار ها کلاً رو اعصاب هست ! بیشتر بشه خیلی بهتره ...

یکسری از دوستان توقعات الکی دارن ! که چی بشه مصاحبه ها و Trailer ها به صورت لینک مستقیم تو سایت قرار بگیره ؟ Trailer یک چیزِ Free هست همه جا و شما بدون عضویت در سایت GameTrailers میتونید تمام Trailer ها رو دانلود کنید.
بعضی از دوستان هم توقع دارن که هر ماه چیزای جدید رو مدیران دانلود کنن و بندازن تو DVD و پست کنن درِ خونشون !!! :laughing: ( اونم با 5000 تومان )

قیمت رو هم الان اصلاً هیچ کس نباید بگه ! چون امکانات رو هیچ کس نمیدونه !

پ.ن: یکسری نظرات دیگه هم بود که بهشون اشاره نکنم بهتره :) ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or