سلام و خسته نباشید
خوبه که یه فرصتی پیش آمد تا یه تشکر از تمام دست اند کاران سایت بکنیم.
واقعا زحمت کشیدید که سایت رو تا همین جاش بالا کشیدید.
قبل از هر چیزی من موافقت خودمو با پرداخت هزینه اشتراک اعلام میکنم.
صرف نظر از قیمت این اشتراک, هر چی باشه, من انتظارات زیر رو دارم:
- سایت آپلود سنتر مختص خودش با پهنای باند بالا و همچنین قابلیت رزیوم داشته باشه.
- هر تریلر, مصاحبه, پیش نمایش, مقایسه, عکس و .... با لینک مستقیم از خود آپلود سنتر
سایت قابل دانلود باشه. مثلا من وقتی تریلر یه بازی رو می خوام باید لینک مستقیم, با پهنای باند
بالا, قابلیت رزیوم بهم داده بشه. نه اینکه بعد از E3 مثلا لینک دانلود کنفرانس سونی رو از فلان
سایت بهم بدید.
- در حال حاضر من با بالا آمدن سایت مشکل دارم. با وجود اینکه ADSL دارم باز کلی طول میکشه
سایت بالا بیاد. مثلا انجمن P30world سرعت بالا آمدنش دوبرار بازی سنتره. در ضمن با رنگ زمینه
انجمن هم مشکل دارم. خیلی سرد و بی روحه.

- از هر بازی حداقل یکی دوتا نقد ترجمه و سه چهار تا نقد از بچه های معتبر خود سایت می خوام.
مثلا وقتی بازی GeOW 2 میاد من یه نقد از lich king یه نقد از nimamn یه نقد X یه نقد از Y
می خوام (فرض مثال گفتم. همینجوری چندتا اسم اومد تو ذهنم) می خوام این افراد انتخاب
شده از طرف سایت خودشون بازی رو انجام بدن و نظرشونو به صورت کاملا حرفه ای بیان کنن.
- سایت باید یه بازارچه کامل داشته باشه. مثلا وقتی DVD تریلرهای E3 رو می خوام. حتی
اگه سه ماه بعد از اتمام نمایشگاه, باید برام ارسال بشه. البته اگه هزینه اشتراک بیشتر بشه
و این ارسال با قیمت کمتر و حتی رایگان:cheesygri باشه که عالیه. البته به نظر من نباید فروش
این بازارچه محدود به فروش DVD بشه. فکر کنم دیگه وقتشه تجارت الکترونیکو راه بندازید.
و تهیه هر نیاز مرتبط با گیم در یک سایت معتبر با قیمت منطقی از پشت مانیتور برای من که مثل
یک رویاست.
- مقایسه هایی گرافیکی و کلا مقایسه هایی که بعضی سایت های خارجی برای اعضای
پولی خودشون میزارن رو باید ترجمه کنید و در سایت کنار مقایسه های خودتون بزارید.
- هر سوال و یا مشکلی در هر زمینه (البته منظورم گیمه) داشتم حداقل نیم ساعت
تا یک ساعت به پاسخم برسم.
- مقالات آموزشی در مورد گیم می خوام. از مبتدی تا حداقل متوسط. به صورت طبقه بندی شده.
مثلا منی هیچ اطلاعاتی در مورد گیم ندارم نمیتونم تو مباحث شرکت کنم. پس باید برم سطح
اطلاعات خودمو ارتقا بدم تا چرت و پرت نگم. این اطلاعات و از کجا بیارم؟ یه منبع با زبان فارسی
می خوام. یه منبع جامع و معتبر. منبعی که به راحتی بتونم مفهوم انجین بازی, فرق دایرکس
و اوپن جی ال وخیلی چیزهای دیگه رو بفهمم.
- فضای مختص خود کاربر هم ایده خوبیه. برای آپلود آلبوم یا هر چیز دیگه.
- از همه مهمتر دوست دارم سایت پویا باشه. یعنی در حال پیشرفت باشه.
هر چند وقت یکبار ایده نو برای خدمات جدید. اینطور نباشه که مثلا یکسری امکانات مشخص
بشه و بعد از یکسال شاهد هیچ پیشرفتی در ارائه خدمات نباشیم.
- ایده مسابقه و جایزه هم میتونه تنوع بخش باشه.
- برگزاری مسابقات بازی های رایانه ای توسط خود سایت که یک آرزو که اگه به حقیقت بپیونده
دیگه هیچی نمی خوام.