پرداخت حق عضویت در بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Ali
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه نظرم من دارم بیاین تو xbox live مسابقه از این جور چیزا راه بندازید بعد به نفر اول یه موسی یا گیم پدی جایزه بدبد یا یه اکانت 1 ماهه
این نظر ها هم خیلی خوبه
تاپیکهای تخصصی برای تحلیل و نقد بازی ها توسط تحریریه.
تاپیکهای تخصصی پیرامون مقایسه گرافیکی بین بازی های مشترک توسط تحریریه کاربران Insider.

خبر نگار یا فیلمبردار برای e3 یا هر نمایشگاه دیگه بفرستید

1- کاربرانی که تو زمینه های Wallpaper کار میکنن و اکانت دارن یک بخش برای سایت درست کنید و بذارید که اونا Wallpaper ها رو اونجا آپلود کنند و اینکه اون قسمت رو فقط کاربرای پریمیوم ببینند.
2- به قول فریدون هر سال نمایشگاه های بازی رو آماده کنید و بفروشید.
3- امکان آپلود رو تا یک حدی تو خودِ سایت برای کاربرای پریمیوم اضافه کنید. ( همین که الانشم نیست خیلی زشته ! مطالب مفید بعضاً عکسهاش از سایت های آپلود حذف شده ! )
4- یکسری تاپیک های آموزشی در بخش X360 و کلاً مطالب آموزشی فقط در اختیار کاربران پریمیوم باشه.

فعلاً همینا به ذهنم رسید، فقط یه چیز بگم که فکر کنم به نفع سایت باشه، اینکه حتماً به اکانت های غیر پریمیوم هم امکان دادن پست و ... رو بدید و اینطور نباشه که مثل بعضی از سایتها هیچ لینک و ...ـی برای کاربرای معمولی وجود نداشته باشه و اینکه اونا نتونن پست بدن، تاپیک بزنن و ... ولی مثلاً یه جاهایی نتونن تاپیک بزنن خوبه ! مثل بخش "بازارچه" !

من هم موافقت خودم رو با این طرح اعلام میکنم و خیلی هم خوب هست، چون میدونم که شما ادمین های عزیز دارین از جیبتون برای سایت خرج میکنید. امیدوارم بعد از ایجاد شدن این امکانات و پولی شدن از نظر فنی هم سایت قوی تر شه و مشکلی از بابت خراب شدن سرور و بقیه ی چیزها نداشته باشیم...

راستی مطمئناً اعضای زیادی تو این انجمن عضو هستند که خارج از کشور زندگی میکنند، اونا چجوری باید پول بدن ؟

واسه پریمیوم ها تبلیغات انجام نشه
پ.ن : من با یکی از افزونه های فایر فاکس به این قابلیت پریمیوم ها رسیدم
مبلغ هم هرچه کمتر بهتر

ینظر من خوب نیست!شاید خیلی ها نخوان...تازه بعد از اون جنگو دعوا شروع میشه...
احتمالا خیلی ها میرن!

من یه پیشنهاد دارم....میدونید که قیمت بازی های ps3 تو ایران خیلی زیاد هست :d مثلا یه بازی 60 دلاری 100 دلار فروخته میشه...
فک کنم که از مدیر ها کسی باشه که visa کارت و یا master کارت داشته باشه....من میگم یه بخش فروشگاه اینترنتی باز بشه و بازی های پلی 3 با قیمت جهانی تقریبا فروخته بشه...مثلا بازی x در یه سایت معتبر برای فروش قرار میگیره...قیمت 60 دلار هر چی به پول ایران شد و یه چیز کمی روش کمتر از 5000 تومن...بعد ما از سایت بازی رو انتخاب میکنیم اینترنتی یا بانکی پول پرداخت میشه بعد با این پول ها بازی سفارش داده میشه بشرطی که برسه...اگه مشکلی یا موردی داشت اصلاح کنید ولی اگه بشه عالی میشه خودم اولین بازی رو میخرم:biggrin1:

سلام و خسته نباشید
خوبه که یه فرصتی پیش آمد تا یه تشکر از تمام دست اند کاران سایت بکنیم.
واقعا زحمت کشیدید که سایت رو تا همین جاش بالا کشیدید.
قبل از هر چیزی من موافقت خودمو با پرداخت هزینه اشتراک اعلام میکنم.
صرف نظر از قیمت این اشتراک, هر چی باشه, من انتظارات زیر رو دارم:

- سایت آپلود سنتر مختص خودش با پهنای باند بالا و همچنین قابلیت رزیوم داشته باشه.
- هر تریلر, مصاحبه, پیش نمایش, مقایسه, عکس و .... با لینک مستقیم از خود آپلود سنتر
سایت قابل دانلود باشه. مثلا من وقتی تریلر یه بازی رو می خوام باید لینک مستقیم, با پهنای باند
بالا, قابلیت رزیوم بهم داده بشه. نه اینکه بعد از E3 مثلا لینک دانلود کنفرانس سونی رو از فلان
سایت بهم بدید.
- در حال حاضر من با بالا آمدن سایت مشکل دارم. با وجود اینکه ADSL دارم باز کلی طول میکشه
سایت بالا بیاد. مثلا انجمن P30world سرعت بالا آمدنش دوبرار بازی سنتره. در ضمن با رنگ زمینه
انجمن هم مشکل دارم. خیلی سرد و بی روحه.;)
- از هر بازی حداقل یکی دوتا نقد ترجمه و سه چهار تا نقد از بچه های معتبر خود سایت می خوام.
مثلا وقتی بازی GeOW 2 میاد من یه نقد از lich king یه نقد از nimamn یه نقد X یه نقد از Y
می خوام (فرض مثال گفتم. همینجوری چندتا اسم اومد تو ذهنم) می خوام این افراد انتخاب
شده از طرف سایت خودشون بازی رو انجام بدن و نظرشونو به صورت کاملا حرفه ای بیان کنن.
- سایت باید یه بازارچه کامل داشته باشه. مثلا وقتی DVD تریلرهای E3 رو می خوام. حتی
اگه سه ماه بعد از اتمام نمایشگاه, باید برام ارسال بشه. البته اگه هزینه اشتراک بیشتر بشه
و این ارسال با قیمت کمتر و حتی رایگان:cheesygri باشه که عالیه. البته به نظر من نباید فروش
این بازارچه محدود به فروش DVD بشه. فکر کنم دیگه وقتشه تجارت الکترونیکو راه بندازید.
و تهیه هر نیاز مرتبط با گیم در یک سایت معتبر با قیمت منطقی از پشت مانیتور برای من که مثل
یک رویاست.
- مقایسه هایی گرافیکی و کلا مقایسه هایی که بعضی سایت های خارجی برای اعضای
پولی خودشون میزارن رو باید ترجمه کنید و در سایت کنار مقایسه های خودتون بزارید.
- هر سوال و یا مشکلی در هر زمینه (البته منظورم گیمه) داشتم حداقل نیم ساعت
تا یک ساعت به پاسخم برسم.
- مقالات آموزشی در مورد گیم می خوام. از مبتدی تا حداقل متوسط. به صورت طبقه بندی شده.
مثلا منی هیچ اطلاعاتی در مورد گیم ندارم نمیتونم تو مباحث شرکت کنم. پس باید برم سطح
اطلاعات خودمو ارتقا بدم تا چرت و پرت نگم. این اطلاعات و از کجا بیارم؟ یه منبع با زبان فارسی
می خوام. یه منبع جامع و معتبر. منبعی که به راحتی بتونم مفهوم انجین بازی, فرق دایرکس
و اوپن جی ال وخیلی چیزهای دیگه رو بفهمم.
- فضای مختص خود کاربر هم ایده خوبیه. برای آپلود آلبوم یا هر چیز دیگه.
- از همه مهمتر دوست دارم سایت پویا باشه. یعنی در حال پیشرفت باشه.
هر چند وقت یکبار ایده نو برای خدمات جدید. اینطور نباشه که مثلا یکسری امکانات مشخص
بشه و بعد از یکسال شاهد هیچ پیشرفتی در ارائه خدمات نباشیم.
- ایده مسابقه و جایزه هم میتونه تنوع بخش باشه.
- برگزاری مسابقات بازی های رایانه ای توسط خود سایت که یک آرزو که اگه به حقیقت بپیونده
دیگه هیچی نمی خوام.

منم با سالی 20000 تومان موافقم.در مورد امکاناتشم که مثلا بشه هر چند ماه یکبار یک همایشی بین کاربران premium برگزار بشه که اعضا با هم اشنا بشوند.اگر هم که امکان ارسال تریلرهای E3 و TGS به اعضا باشه که دیگه خیلی خوب میشه.

فقط یه چیز بگم که فکر کنم به نفع سایت باشه، اینکه حتماً به اکانت های غیر پریمیوم هم امکان دادن پست و ... رو بدید و اینطور نباشه که مثل بعضی از سایتها هیچ لینک و ...ـی برای کاربرای معمولی وجود نداشته باشه و اینکه اونا نتونن پست بدن، تاپیک بزنن و ... ولی مثلاً یه جاهایی نتونن تاپیک بزنن خوبه ! مثل بخش "بازارچه" !
همونطور که اشکان جان هم گفتن اصلا قرار نیست در سایت بروی کسی بسته بشه
ضمنا ممنون از دوستانی که تابحال هر پیشنهادی منطقی بذهنشون رسیده ارائه دادن و مطمئن باشید در صورت وجود امکان این پیشنهاد ها حتما لحاظ میشه
باز هم هر پیشنهاد منطقی دیگه ای بذهنتون میرسه دریغ نکنید

آقا منم با ایجاد این کار موافقم و حاضرم حتی در این وهله اگه کاری هم غیر نقدی میتوانم انجام دهم .
بنظر من میشه کارهای زیادی انجام داد .
1 - بقول دوست قبلیم اسنیک یک مکان برای آپلود عکسها ویژه کاربران پریمیوم .
2 - دو دسته کردن کاربران پریمیوم به دو نرخ مثلا SILVER و GOLD . لازم به ذکر است که برای کاربران GOLD امتیازات بیشتری بدهید .
3 - در اخیار گذاشتن بهترین TRAILER ها بدون دانلود و همینطور مراسمهای باقی مانده مثل TGS .
4 - گذاشتن تاپیکهای آموزشی که فقط اعضای پریمیوم حق ورود دارند . ( که همان تعداد از دوستان میتوانند به هم کمک کنند .)
5 - همراه با همان DVD های که TRAILER ها هستند چند مجله بازی یا کامپیوتری و کمیک استریپ ها از جمله بتمن ( که مثل دایناسور (آریا ) ) طرفداران زیادی دارند .
6 - جایی درست بشه که دوستان بتونند در جایی باهم قرار بگذارند و همدیگر را ببینند ( نه اینکه خرج دیدن و بدین یک مکان مثل همین تقاضای دوستی ):biggrin1:
7 - این یکی خیلی ناب است درست کردن فروشگاهی که از خود بازیسنتر خرید شود . فکر کنم خیلی خوب باشه یک مغازه یک چیزی را هزار برابر قیمت میخریم با کمی بالاتر از خود بازیسنتر بخریم ( از مدیرها بالاخره کسی هست که دستش تو کار باشه و حساب ارزی داشته باشه ) ( این آخریه خیلی کمک هم میکنه . )
فعلا همین بازم یادم اومد در خدمتم .:biggrin1:
با تشکر از مدیران بخصوص اشکان و بهزاد که در این تاپیک دیده شدند . :love:

ینظر من خوب نیست!شاید خیلی ها نخوان...تازه بعد از اون جنگو دعوا شروع میشه...
احتمالا خیلی ها میرن!

داداش این پرداخت پول اجباری نیست.
ما انسانیم و خواهان بهترین ها...پس هر کسی که بهترینو می خواد هزینه می کنه.
شما یا کس دیگه ای اگر مایل به پرداخت نباشه می تونه به شکل کاربر عادی باشه و مشکلی هم براش پیش نمیاد.چیزی هم ازش کم نمیشه.

bazi kardan online 1\1
1/2 dar nazar gereftan barkhi javayez baraye tanavoe
2 15 هزار تومان

ولی فروشگاه اینترنتی عالیه من برای این یکی سالی 20000 هزار یا 30000 هزار میدم:biggrin1:

registeration payment

be nazare man ghabeliat harchi mikhad bashe amma ghabele rezayate hame bashe;).

در صورت پرداخت حق عضویت جهت ورود به گروه کاربران Premium سایت بازی سنتر خواستار چه امکاناتی می باشید؟!
با سلام.
1- بخش گالری مجزا، کاملا قوی به طوری که با Gamewallpapers.com مقاربت داشته باشه.
2- پروفایل پیشرفته تر+وبلاگ(البته اگه پلاگینی برای بورد باشه)
3- دسترسی به حراج آنلاین- یک پورتال مجزا برای ورود اعضا به اون- درت مثل eBay که فقط ایران رو پوشش بده.
به نظر شما مناسب ترین مبلغ حق عضویت سالیانه و نیم ساله چه مقدار می باشد؟
به نظرم هر شش ماه رو 10000 تومن در نظر بگیرید.

ممنون

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or