پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

نگاهی دوباره به PS4

awhwe-580x484.png

herer.png

خدايي از xbone خوشكلتره:x

كنفرانس به خاطر پايين بودن سرعت ام كوفت ام شد و اصلا" KZ : ShF رو نفهميدم !!!
اما اخرش رو كامل فهميدم :d

واقعا" تركونديم :d

من برم بخوابم فردا براي مراسم تشييع جنازه مايكرو بايد اماده باشيم =))
s%20%2874%29.gif

اصلا طوری شبیه Ps2 طراحی کردن که بگن اومدیم یه یک دهه ای سلطنت کنیم ! بالای 100 میلیون کنسول هم بفروشیم !

من نمیفهمم شما به چیه این میگید بهترین کنفرانس؟!
اکثرِ بازیا که مولتی بود...
بخاطر اینکه فقط بازیِ دست دوم ساپورت میکنه و نت نمیخواد!؟

داداش برو بخواب تو رخت خواب یکم فکر کن بعد که بیدار شدی بیا حرف بزنیم

فقط یادم باشه وقتی خریدمش یه دستمال گل منقولی روش بکشم که اون قیافیه انترش رو نبینم:d ولی مهم دسته و داخل کنسول بودش که اونام خدان

کنفرانس که عالی بود!فقط مگه قرار نبود سانتا بازی جدید معرفی کنه(1886 برا اونا نیست).اون هیچی MM چی شد؟!!!

درسته PS4 سر لانچ بازیهای خوبی داره ، ولی اخه من TLG میخوام لامصب
:(

سونی با برنامه داره عمل میکنه. به وقتش ایشون هم معرفی میشه. چون احتمالا رفته برای PS4. نمایشگاه های دیگه هم هستن. من فکر میکنم GS رو کامل میزارن واسه نمایش IP جدید ND و ایشون هم TGS معرفی میشن. ان بازی بزرگ Vita هم معلوم نشد چیه!

اونایی که Guitar Hero بازی کردن ، اگه یادتون باشه یه سری Guitar battle داشت، به آخرش که میرسیدی ، میزدی درجه ی اون یکی رو میترکوندی و میاوردیش پایین. کنفرانس سونی هم همچین حالتی داشت.
طراحی کنسول فوق العاده اپیک که همه رو یاد PS2 انداخت ( بگذریم که یه عده میخوان بچسبوننش به X1 ولی این دیگه مشکل از درک ظاهری اوناست )
درسته که انحصاری کمتر معرفی کرد اما چیزهایی که معرفی کرد واقعا عالی بودن و بازی پرواز اژدها معرفی نکرد.
در مورد بازیهای دست دوم هم که قشنگ مایکرو رو کشت و با قیمت خوبش مایکرو رو به خاک سپرد.

اینم بگم که آقایون فن مایکرو ، اینو بدونین که اگه فردا مایکرو اومد DRMـشو حذف کرد فقط و فقط بخاطر سونیه که خیلی عقب نیوفته وگرنه این مایکرو همون مایکرو کنفرانس قبلشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or