پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

اون اقایونی که میگن انحصاری در کار نبود به کیلزون -درایو کلاب مجانی:x-اینفیمس-نک-بازی سانتا مونیکارو هم اضافه کنن ....... کنفرانس عالییی بود دموی دیوید کیج حرف نداشت:))

درایو کلاب مجانی نبود
برای اعضا پلاس کانتنت ویژه داره

جاش خالی بود

fjxw68dql9fknore6mw.jpg

تا حالا از یه کنفرانس تا این حد خوشحال نشده بودم . خداییش اصلا با کنفرانس مایکرو حال نکردم . اما این کنفرانس شوکه کننده ، باهال و نابود کننده جماعت فن بوی بود

بعضيا وسط كنفرانس رفته بودن رو اعصاب ما
الان قيافه شون ديدنيه
اقا اگه ايكس وان هك نشه كسي ديگه فك نكنم حداقل تو ايران سمتش بره
مگه اونكه يا خيلي پولدار باشه ياخيلي فن و يا خيلي .......

بچه ها جاتون خالی سرو کردیم تو وان تا جایی که میشد از خوشحالی داد زدم!!!احساس میکنم راه تنفسیم باز شده!!!!
از خوشحالی خوابم نمیگیره!!!!اشتهامم واسه صبحانه کوره کور شده!!!!
سونی عاشقتم:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x

من نمیفهمم شما به چیه این میگید بهترین کنفرانس؟!
اکثرِ بازیا که مولتی بود...
بخاطر اینکه فقط بازیِ دست دوم ساپورت میکنه و نت نمیخواد!؟

اقا من از دیشب بیدارم. سونی انچنان نمایشی داشت که من خوابم نمیبره.( مخصوصا قیمت)

من نمیفهمم شما به چیه این میگید بهترین کنفرانس؟!
اکثرِ بازیا که مولتی بود...
بخاطر اینکه فقط بازیِ دست دوم ساپورت میکنه و نت نمیخواد!؟

داداش برو بخواب داري بد هزيون ميگي

کنفرانس عالی بود و مایکرو رسما ... :d
PS4 هم بسیار زیبا تر از ONE هست!
................
من باب شوخی اینو درست کردم:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or