پخش مستقیم کنفرانس E3 2013 شرکت Sony

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
چند دقیقه بیشتر به شروع کنفرانس سونی در E3 2013 باقی نمونده و در این تاپیک به کمک دوستان کنفرانس رو به صورت زنده دنبال می کنیم.
لینک مستقیم

قیمت عالی بود
نکات مثبت کنفرانس: شکل کنسول (هر چند که اول فکر کردم XBOX ONE اما بعد دیدم شیک تره)،بازیهایی که نمایش داده شد،قیمت کنسول
نکات منفی کنفرانس: قطع و وصل شدن،تاخیر طولانی،نمایش ندادن دو بازی TLG , DD

اما خداییش از حق نگذریم بازی جدید دیوید کیج و Quantic Dream از فیلم و انیمیشن هم طبیعی تر بود،هر کس بگه نه یعنی چشمهاشو بسته،واقعا PS4 انیمیشن CG رو به ارمغان آورد

اون اقایونی که میگن انحصاری در کار نبود به کیلزون -درایو کلاب مجانی:x-اینفیمس-نک-بازی سانتا مونیکارو هم اضافه کنن ....... کنفرانس عالییی بود دموی دیوید کیج حرف نداشت:))

دوستان به دیدن ادامه بدید و عکس العکل هارو در مورد قیمت و کنسول گوش کنید که هایپ دونتون بترکههههههههههههههههه

99941862750452633590.jpg

فط کافیه به سایت های بیگانه سر بزنید تا ببینید همین قیمت چکار کرده با ملت ، همه رسما کف خون قاطی کرده و تصمیم به خرید PS4 گرفته اند :d

خدایی قیمت عالیه تازه با توجه به این موضوع که به نظر میرسه PS4 سخت افزاری قوی تری داره و کلا هزینه ساختش بالاتره .

وقتی عمو ترتون حرف میزد تا 1 دقیقه همه جیغ می کشیدن و باور نمیکردن :)):d

TLG هم حتماً موند برای Gamescom :d

ملت !!! من نفهمیدم بازی زیر که تو کنفرانس یوبی سافت معرفی شد برای PS4 فقط میاد یا برای XBOX ONE یا هر دو1!!!!

کسی چیزی نمیدونه !؟

[h=2]Tom Clancy's The Division[/h]
The_Division_E32013_News.jpg

خواب موندم برای کنفرانس . خداوکیلی شب خواب کنفرانس میدیدم :d

رسما 51 صفحه میخوندم دم سونی گرم خیلی حال کردم

تاریخ عرضه ای نگفتن برای کنسول؟؟؟؟؟؟؟

خیلی جالب بود اونموقع که کنسول معرفی شد مایکرو فنا ریخته بودن ترول میکردن ولی الان دیگه اثری ازشون نیست . کجایید جان من بیاید ترول کنید =))

يعني از هر لحاظ كنفرانس ايده آلي بود
بعنوان يه سوني فن فك نميكردم همچين كنفرانس عالي اي ببينم
فنهاي مايكرو كه ترول ميكرديد ديگه رسما نميدونم به چه اميدي زنده هستيد
بريد سيانور بندازيد بالا بخوابيد
درود به بابك اميني كه رفت خوابيدو رو اعصاب سوني جماعت پاتيناژ نرفت

اون اقایونی که میگن انحصاری در کار نبود به کیلزون -درایو کلاب مجانی:x-اینفیمس-نک-بازی سانتا مونیکارو هم اضافه کنن ....... کنفرانس عالییی بود دموی دیوید کیج حرف نداشت:))
البته بازی سانتا نبود اون فکر کنم بازی ready بود که باز سانتا کمکشون کرده بود
خوب شد واقعا استودیو خوبی بود و بهترین بازیای PSP هم خودشون ساخته بودن...ترفیع درجه گرفتند :d

مایکرو صد در صد برنامه قیمتو اینارو عوض میکنه چون 100 دلار کم نی اصلا ولی جو موقع این سیستم بازی های دست دوم عالی شد فقط ملت از خوشحالی ترکیدن ..... من فقط تایتن فال میخوام ولی حیف پی اس 4 سرتره

عكسهاى PS4 خيلى قشنگه داره تو سايت هاش مياد
١-خوشگلترين كنسوله -٢-ارزونترين -٣-قويترين-٤-بيشترين بازيها-٥-طولانى ترين كنفرانس 180دقيقه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or